Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 10 éve
jó móka volt.kár, hogy Dennynek nem segített senki. Blaney is lehetett volna tökösebb, hátha bejön még egy kaució.
Junior kicsit elérzékenyült. 😀
"DiBede... DiNebete... DiBetene... DiBenedetto..."Mikey
több mint 10 éve
jó móka volt.Junior kicsit elérzékenyült. 😀
"DiBede... DiNebete... DiBetene... DiBenedetto..."
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Ha nem lenne itt Norbi a 2. kör után elkapcsoltam volna, annyira unalmas volt.Persze gratula Norbinak, de a 3 motor verseny után kínszenvedés volt ez a wtcc😊
több mint 10 éve
ez túl könnyű volt. 😀
több mint 10 éve
Nem írtok Nascar témában és ezért lemaradok a futamról. 😀 Kurt Busht intette le a kockás zászló elsőként Richmondban.Greengokitettem fentezi csapatomból, egyből alázott. c'mon...
nagyjából az eddigi legsemmilyenebb futam volt.
bár Danica erről másként érez szvsz. számára kicsit akadályverseny jellege volt a dolognak. kevés esemény volt, de akkor vagy őt lökték meg elég korrekten, vagy közvetlen előtte fordultak keresztbe. 😀
btw, rain delay sucks.
több mint 10 éve
Nem írtok Nascar témában és ezért lemaradok a futamról. 😀 Kurt Busht intette le a kockás zászló elsőként Richmondban.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 10 éve
Marcos kakukk!!! 😀😀 v8supercars.blog.hu/2015/03/17/ambrose_volt_nincs#more7277725
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
gp-live.hu/motorsportok/nascar-akciofelvetel-a-bokszban-hollywoodi-tuzjelenet/Itt legalább nem egy 6 másodperces részt emeltek ki.
több mint 10 éve
tudom hogy nincs igény ennél többre, de ettől még az ún. sportújságírás szégyene a 'cikk.'
több mint 10 éve
Egy átlagos olvasójuk legjobb esetben annyit tud, azt is hallomásból, hogy van egy ilyen széria osztjóvanazúgy.
több mint 10 éve
www.origo.hu/sport/20150425-langba-borult-egy-szerelo-tankolas-kozben-egy-nascar-futamon.htmlhogy kivel történt, melyik sorozatban, és hogy semmi komoly bajuk nem lett, az már nem érdekes. persze NSO-ról vették át, szóval nem csodálkozom. klasszikus igénytelenség.
így-e: www.nascar.com/en_us/news-media/articles/2015/4/24/xfinity-series-fire-pit-road-brendan-gaughan-richard-childress-racing.html
amúgy jó futam volt, Denny alázott. 😊
több mint 10 éve
Bobák Róbert aki hétről hétre közelről látja dolgot mesélt kicsit a Hamilton-Rosberg dologról.Rosberg vs. Hamilton
Már tavaly is sokat elmélkedtek róla, de idén valóban úgy tűnik, hogy Rosberg nem bírja annyira a nyomást, mint Hamilton. Ő egy kiváló férj - hamarosan családapa -, aki nagyon szimpatikus és céltudatos, bulvárt kerülő precíz német sportember, míg a brit amolyan James Hunt stílusú jelenség.
A rosszfiú, aki sztárénekesnővel jár – vagy nem jár -, eszébe sincs még házasodni, gyereket nevelni. Neki az a legfontosabb, hogy gyémántkirakásos aranynyaklánca legyen. De ezzel együtt Hamilton egy őstehetség, és kettejük közül ő a nyertes típus, míg Rosberg mintha kezdené betölteni a Coulthard-Barrichello űrt az élmenőknél.
Rosberg frusztráltnak tűnik az interjúk alatt. Bosszús, haragban van magával, a világgal, hiszen nem tudja elviselni, hogy 42 ezreddel kap ki. Bosszantó neki látni, hogy Hamilton úgy vonul be, mint egy rapper, mialatt ő tisztességesen, elsőként érkezik, utolsóként távozik, hogy mindennel kapcsolatban képbe kerüljön, de mégis ő jön ki vesztesen a csatákból.
Az interjúk alatt a szeme sarkából figyeli Hamilton minden rezdülését. Abszolút látszik, hogy frusztrálja a brit puszta jelenléte is. Egyelőre úgy tűnik, Hamilton felőrli a német idegeit. Ha nem sikerül hamarosan fordítania, ez az év is valószínűleg elmegy számára, és az önbecsülése nagyon komoly csorbát szenved.
több mint 10 éve
most mondja Denny hogy a nyaka fáj. remélem ez inkább csak elővigyázatosság. viszont akkor kíváncsian várom Erik tervezettnél előbbi bemutatkozását, xfinityben faszán ment tegnap is.
több mint 10 éve
ja.1kor lesz a rajt? mert akkor azt hiszem erre benevezek.iktriadDenny szarul van, ezért a váltás.beültek, mindjárt megyünk!shawnkamit keres Erik Jones a 11-esben??Mikey
gondolom rosszat evett.shawnka
viszont mivel Denny kezdte a versenyt a 11-ben, ezért ő kapja a pontokat. tökmindegy ilyenkor ki ül az autóban.
több mint 10 éve
1kor lesz a rajt? mert akkor azt hiszem erre benevezek.Denny szarul van, ezért a váltás.beültek, mindjárt megyünk!shawnkamit keres Erik Jones a 11-esben??Mikey
gondolom rosszat evett.shawnka
több mint 10 éve
Denny szarul van, ezért a váltás.beültek, mindjárt megyünk!shawnkamit keres Erik Jones a 11-esben??Mikey
gondolom rosszat evett.
több mint 10 éve
beültek, mindjárt megyünk!shawnkamit keres Erik Jones a 11-esben??
több mint 10 éve
beültek, mindjárt megyünk!annyira ömlik a víz, hogy meglepődnék, ha elindulna ma Bristolban bármilyen verseny.shawnkaelállt a zuhé, a terv az hogy 1-kor folytatják.Mikey
több mint 10 éve
annyira ömlik a víz, hogy meglepődnék, ha elindulna ma Bristolban bármilyen verseny.shawnkaelállt a zuhé, a terv az hogy 1-kor folytatják.
több mint 10 éve
Rosberg most volt a legjobb. Második cserénél Hamiltonnál volt a kerékcsere joga, ezt szopta ő be. Időmérőn kéne ütni Hamit ahogy tavaly és onnan sokkal könnyebb lenne. Valamiért Rosberg most nagyobb hátrányban van mint tavaly és nem azért mert Hamilton talált magában 3 tizedet. Kevésbé fekszik neki az idei autó? Sosem tudjuk meg.JayBEz szerintem egyszerű fejjáték. Hamilton full magabiztos és tegyük hozzá jobb pilóta is mint Rosberg. Míg Nico látszik, hogy belefeszült teljesen ebbe a helyzetbe. Semmi nem jön össze neki 1 körön se hát még versenyben.
Én személy szerint vártam is a tavalyi év után. Meglátjuk van-e visszaút szvsz nincs.
több mint 10 éve
ha néznétek a NASCAR eső helyett valamit, akkor most kezdődik az IndyCar Long Beachen.
több mint 10 éve
Marquez de buta volt, istenem!!!Miért nem elégedett meg a 2. hellyel???