Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan
Arogáns egy társaság...
 www.f1hirek.hu/f1/20130430-f1-red-bull-rendes-gumikkal-mindenkit-alazna-sebastian-vettel.htmlJayB
na, a költési plafon, meg a DRS meg minden versenyerősítő intézkedés lényegében csődöt mondott, de a gumigyártó megváltozása összébb hozta a mezőnyt. éljen!

egyébként honnan tudnak szimulálni, ha a szar gumik mindenkinek szarok, és ezek szerint nem is merik széthajtani őket? vaqy a RB jobb gumikon fél másodperccel gyorsabb lenne, mint a többiek ugyanezen a gumikon?
több mint 12 éve
JéBé Green Bay Packers 7 916
Arogáns egy társaság...
 www.f1hirek.hu/f1/20130430-f1-red-bull-rendes-gumikkal-mindenkit-alazna-sebastian-vettel.html
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 383 — Cowboys fan
Norbikàm! Nash lökhàrìtòjàt -ès a tièdet is össze lehet àm kenni! Basza meg! Ilyen szàjìzzel kell kimennem 7vègèn?catattack
NEM!!!! Vedd úgy, hogy az első volt a második => dobogóval jön a Hungaroringre 😊gdavid
Nem kétség, hogy világbajnok technika van (lesz) alatta, de ilyen habitussal nem lehet VB címet nyerni...
Nem azt mondom, hogy legyen alattomos, de ebbe a sportba belefér a kontakt...catattack
biztos úgy van vele, hogy majd ha vébét nyer, akkor megengedheti magának ezt is
több mint 12 éve
catattack 3 520
Norbikàm! Nash lökhàrìtòjàt -ès a tièdet is össze lehet àm kenni! Basza meg! Ilyen szàjìzzel kell kimennem 7vègèn?catattack
NEM!!!! Vedd úgy, hogy az első volt a második => dobogóval jön a Hungaroringre 😊gdavid
Nem kétség, hogy világbajnok technika van (lesz) alatta, de ilyen habitussal nem lehet VB címet nyerni...
Nem azt mondom, hogy legyen alattomos, de ebbe a sportba belefér a kontakt...
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 926 — Patriots fan
NEM!!!! Vedd úgy, hogy az első volt a második => dobogóval jön a Hungaroringre 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
catattack 3 520
Norbikàm! Nash lökhàrìtòjàt -ès a tièdet is össze lehet àm kenni! Basza meg! Ilyen szàjìzzel kell kimennem 7vègèn?
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 658 — Tyrone Creek
nem lenne annyira rossz pálya ez a Szlovákiaring, de az, hogy négyszer kell rajta fékezni összesen, az botrányos.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 539 — Omar's Coming Yo!
De kár érte..

több mint 12 éve
ugyehogyugye!
több mint 12 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 781 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
éééés meg van! de kellett ez.

több mint 12 éve
ha Kocsi-san kibírja, akkor ezt a futamot dobogón kell befejezni.
több mint 12 éve
Norbi nyerte a warm upot, hajrá hajrá hajrá.
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Nah, ezt odatettük rendesen! 😊

több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.f1-live.hu/egyeb/erc-ez-komoly-kubica-felborult-majd-folytatta-az-utjat/

Stresszes meló lehet Kubica őrangyalának lenni!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.f1-live.hu/f1-hirek/raikkonen-valahogy-csak-tulelem-a-forma-1-nelkul/
Ez már a menyecsketánc?
több mint 12 éve
Remélem összejön:  worldtouringcars.com/?p=6393&lang=hu

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 555
közben találtam egy cikket, ahol leírják hogyan is működik az a DRS

www.f1hirek.hu/f1/20130424-f1-a-ferrari-a-hibahataron-bahreini-gorbe-tukor.html

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 324 — Vikings fan
Egyébként meglepően jól ment szar szárnnyal is, kb fél körrel a rendező előtt feltűnt a nyitott szárny az egyenesben pedig Vettel már kurva messze volt, kérdeztem is barátnőmet hogy DiResta mikor előzte meg hogy nyitva lehet... Azt meg végképp nem értem hogy Alonso sokáig azthitte a hátsó gumik koptak el ennyire hirtelen, kérdem én mennyi időbe telt akkor mire észrevették a Pit Wallon és közölték vele a problémát rádión? 😀JayB
A hatso szarny beallása eleg eros tapadas vesztest jelent. Reflex ol minden pilota a hatso gumik kopasara gondolna.Toca
Tudom tudom, azért is lepődtem meg hogy nem ment el mellette a komplett sor.JayB
Nem meglepő, mert hát kanyar olyan kb 1-2 volt amiben esetleg így előzni tudtak volna, de hát egyenesben már kigyorsításnál is kurvanagy előny a DRS. És összeségében bukó a dolog körönként, de megelőzni az ilyen autót nehéz.Toca
Kigyorsításnál sem jó szerintem, ha megnézel egy tavalyi gyors kört csak kigyorsítás után használták. Ami igazán gáz az a féktáv., forma autóval nagy sebességnél kell belerúgni a fékbe mert a szárnyak akkor tudják letapasztani az autót és ahogy a sebesség csökken úgy kell felengedni a féket. Ezek tudatában óriási szopó a nyitott drs...JayB
Van benne igazság, de ha ügyesen taposod a féket ergo kurvasokidőt vesztesz, de figyeled hogy a mögötted lévő ne tudjon bebújni max kivülről, akkor nagyon kevés kanyar van, ahol úgy megtudnak előzni, hogy ezután a +10-15 km/h sebességkülönbségeddel ne hozd vissza simán. Nem véletlen van a szabályzatba, hogy tilos így menni és nem csak azért mert veszélyes
több mint 12 éve
Egyébként meglepően jól ment szar szárnnyal is, kb fél körrel a rendező előtt feltűnt a nyitott szárny az egyenesben pedig Vettel már kurva messze volt, kérdeztem is barátnőmet hogy DiResta mikor előzte meg hogy nyitva lehet... Azt meg végképp nem értem hogy Alonso sokáig azthitte a hátsó gumik koptak el ennyire hirtelen, kérdem én mennyi időbe telt akkor mire észrevették a Pit Wallon és közölték vele a problémát rádión? 😀JayB
A hatso szarny beallása eleg eros tapadas vesztest jelent. Reflex ol minden pilota a hatso gumik kopasara gondolna.Toca
Tudom tudom, azért is lepődtem meg hogy nem ment el mellette a komplett sor.JayB
Nem meglepő, mert hát kanyar olyan kb 1-2 volt amiben esetleg így előzni tudtak volna, de hát egyenesben már kigyorsításnál is kurvanagy előny a DRS. És összeségében bukó a dolog körönként, de megelőzni az ilyen autót nehéz.Toca
Kigyorsításnál sem jó szerintem, ha megnézel egy tavalyi gyors kört csak kigyorsítás után használták. Ami igazán gáz az a féktáv., forma autóval nagy sebességnél kell belerúgni a fékbe mert a szárnyak akkor tudják letapasztani az autót és ahogy a sebesség csökken úgy kell felengedni a féket. Ezek tudatában óriási szopó a nyitott drs...
több mint 12 éve
Nem meglepő, mert hát kanyar olyan kb 1-2 volt amiben esetleg így előzni tudtak volna, de hát egyenesben már kigyorsításnál is kurvanagy előny a DRS. És összeségében bukó a dolog körönként, de megelőzni az ilyen autót nehéz.
több mint 12 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
a héten volt egy ilyen is 😊

shawnka
Nem bánkódnék ha átjönne Nascarba. 😀 Az autója is királyul nézne ki, kedvenc motorosom is úgy, hogy Én szeretettel várom. 😀
több mint 12 éve
Tudom tudom, azért is lepődtem meg hogy nem ment el mellette a komplett sor.
több mint 12 éve

shawnka
Emlékszem arra, amikor vasárnap reggelente néztünk (még anyukám is!), hogy egy langaléta tinédzser lelóg a 125ccm-es motorról. 1996 óta bizony sok idő eltelt 😊

több mint 12 éve

több mint 12 éve
A hatso szarny beallása eleg eros tapadas vesztest jelent. Reflex ol minden pilota a hatso gumik kopasara gondolna.