NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 583 — Tyrone Creek
kezdődik a WTCC, Eurosport, most.

NÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRBI!
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Vettelt es Buttont beideztek szoval meg az is elkepzelheto hogy modosul a dobogo bar nem tartom valoszinunek.JayB
Na vajon mennyire büntetik meg Vettelt? Szerintem pont annyira, hogy Alonsonak jó legyen. FViktor93
De gyenge....Valamikor én is Raikköncinek drukkoltam, amíg nem lett áruló (csak az én olvasatomban persze).

Alonso (de a többiek is) Vettellel ellentétben vb címük (címeik) után évekig szopóágon voltak, a kis gyökér még nem. Remélem megtanulja! De örültem volna, ha Button felökleli! Nem Button miatt.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Vettelt es Buttont beideztek szoval meg az is elkepzelheto hogy modosul a dobogo bar nem tartom valoszinunek.JayB
Na vajon mennyire büntetik meg Vettelt? Szerintem pont annyira, hogy Alonsonak jó legyen. FViktor93
állítólag teljesen mind1 mi lesz a következő versenyeken mert ha vki Alonso előtt végez, azt ki fogják zárni.
Szedd már le magadról a Ferrari/Alonso utálatodat. Nem hogy annak örülnél Kimi milyen jó szezont tesz le az asztalra...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na vajon mennyire büntetik meg Vettelt? Szerintem pont annyira, hogy Alonsonak jó legyen.
több mint 13 éve
aztamindenit
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 724
Vettelt es Buttont beideztek szoval meg az is elkepzelheto hogy modosul a dobogo bar nem tartom valoszinunek.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
buzi váltó....

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
büdöspicsába
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
Alonsonak mégis jó 😊 Már 3. 😊
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Karthikeyant tényleg elküldhetnék dodzsemezni vagy mondjuk az édesanyjába.

több mint 13 éve
Hamiltoff. Kár.shawnka
Nem értem mért hozták ki Alonsot...
több mint 13 éve
Hamiltoff. Kár.
több mint 13 éve
Maldonado Hulkenberg és Perez között, nem lesz neki jó a két Force India között... Atyaég ennyire nehéz megtanulni 24 versenyző csapatát?
És mégegyszer elmondja hogy csapattársak beszarok...
több mint 13 éve
catattack 3 520
Állítólag 21-től az Eurosporton.
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
norbi mikor megy?

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Norbi elég nagy király volt! Csak a Chevyk és Tarquini előzte meg, ez még a maximumnál is több. 😊Schleck
így van. hasonló futam lesz ez, mint Curitiba volt, az meg mindenképpen fasza dolog.
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Norbi elég nagy király volt! Csak a Chevyk és Tarquini előzte meg, ez még a maximumnál is több. 😊

több mint 13 éve
Geyza 109 — Colts fan
És Charles Pic? Az idiótája...

sportgeza.hu/forma1/2012/09/22/kozmunkara_iteltek_az_f1-tehetseget/

"A győzelem igazán fontos. Ha másodikként érsz célba, csak a feleséged, és a kutyád fog emlékezni rád." - D. Hill
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Grosjean & Maldonado a top10-ben, mi lesz a rajtnál te jó ég 😀gamerkr

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 515 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Grosjean & Maldonado a top10-ben, mi lesz a rajtnál te jó ég 😀

több mint 13 éve
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát Pedrosának már tényleg kijárna egy vb cím. Szerencsére látszott az is, hogy Rossi oda tudja tenni magát, jó lenne ha jövőre a Yamahával a dobogós helyek környékén tudna menni.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 5 151 — No one likes us, cause no one like us
Oh, persze, hogy megszívatják megint Pedrosát... Remélem bosszúból megnyeri így is a futamot.

szerk: Dehogy nyerte, kilökték, ahogy várható volt. Elismerem, hogy Lorenzo a mezőny leggyorsabb versenyzője jelenleg, de akkor is idegesítő, hogy emiatt lesz világbajnok.Schleck
Na bazzeg...ennyek a gyereknek soha nincs szerencséje. Vagy megsérül fél szezonra már az elején, aztán szenved végig, vagy a Honda képtelen jó motort csinálni, aztán most megint jó a motor, jól is megy Dani, és jönnek ezek a tőle független dolgok...mért szurkolok én is mindig ezeknek az embereknek 😀 Eaglesnek se jön össze, Daninak sem, anno Iverson, ő se nyert gyűrűt...egyedül Alonso az, aki sikereket tudott elérni, és talán végre a Ferrarival is bejön az élen...na mind1.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Oh, persze, hogy megszívatják megint Pedrosát... Remélem bosszúból megnyeri így is a futamot.

szerk: Dehogy nyerte, kilökték, ahogy várható volt. Elismerem, hogy Lorenzo a mezőny leggyorsabb versenyzője jelenleg, de akkor is idegesítő, hogy emiatt lesz világbajnok.

több mint 13 éve
Hat nemtudom én fogekony vagyok az amerikai dolgokra de amit ott autoversenynek hivnak attol a hideg kiráz. F1>all bárki bármit mond, nem kifejezetten a verseny maga hanem az egész egyben, a technika, a hagyományok, az a profizmus stb...