Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
mondjuk Zengőék is ezt nyilatkozták, hogy csoda lenne, ha ennél előrébb végeznének. a szabadedzéseken is 12-13. volt Norbi.Csak hiába szenvednek, még így is Michelisz előtt van D'Aste és Engstler is.SchleckHát ez elég nagy szopás eddig... :/Schleckszenvednek a hátsókerekesek. gondoltam, hogy szar lesz, ez a BMW sosem volt jó a hosszú egyenesekben. de azért a Q2 illene.shawnka
holnap kell két jó rajt, meg hogy páran eldobják elől a vasat.
több mint 13 éve
Csak hiába szenvednek, még így is Michelisz előtt van D'Aste és Engstler is.Hát ez elég nagy szopás eddig... :/Schleckszenvednek a hátsókerekesek. gondoltam, hogy szar lesz, ez a BMW sosem volt jó a hosszú egyenesekben. de azért a Q2 illene.shawnka
több mint 13 éve
Hát ez elég nagy szopás eddig... :/Schleckszenvednek a hátsókerekesek. gondoltam, hogy szar lesz, ez a BMW sosem volt jó a hosszú egyenesekben. de azért a Q2 illene.
több mint 13 éve
ha valakit érdekel: http://www.firstrowsports.eu/watch/118816/1/watch-fia-world-touring-cars---marrakech:-qualifying.html
több mint 13 éve
utcai pályákat is tervez ő tudtommalmivel utcai pálya tényleg meglepő lenne 😀peachvan egy olyan érzésem, hogy ezt nem hermantilke terveztejjncaa
szörnyű ez a marokkói pálya 😀 jó kis előzési pontok lehetnének rajta, ha nem lenne ilyen szűk.
a hosszú egyenesek miatt durva Chevy fölényt várok.shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
az mondjuk hihetetlen, hogy az Eurosport inkább súlyemelést ad felvételről, mint az időmérőt...
több mint 13 éve
mivel utcai pálya tényleg meglepő lenne 😀van egy olyan érzésem, hogy ezt nem hermantilke terveztejjncaa
szörnyű ez a marokkói pálya 😀 jó kis előzési pontok lehetnének rajta, ha nem lenne ilyen szűk.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
van egy olyan érzésem, hogy ezt nem hermantilke tervezte

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a hosszú egyenesek miatt durva Chevy fölényt várok.
több mint 13 éve
Jó is, hogy ezt a szezont már nem az RTL és Gyula közvetíti. Szegény nem tudna napirendre térni Vettel szereplésén 😀.
több mint 13 éve
M2Az meg már későn van. 😛 Addig nem bírom ki, hogy ne nézzem meg neten az eredményt.
20:30Bazzani
több mint 13 éve
Hjaj, de utálom az M1-et... Már megint beszoptam az időmérőt... Miért is hittem, hogy ma lesz ismétlés...sütiM2
20:30
Forma-1 Kínai NagydíjHD
Időmérő edzés
Közvetítés Kínából, felvételről
több mint 13 éve
Hjaj, de utálom az M1-et... Már megint beszoptam az időmérőt... Miért is hittem, hogy ma lesz ismétlés...
több mint 13 éve
Raikkönen 4. :cool: Holnap irány a győzelem.
több mint 13 éve
Azért még akad ott...
több mint 13 éve
Tök jó volt az időmérő, így h Hamilton kapott rajtbüntit az összes parajt száműzték az első három sorból 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Most írnék egy hosszú negatív hangvételű postot hogy miért ilyen trágya a ferrari de nem mert VETTEL! 😊
több mint 13 éve
Muller elcsapott egy macskát Marrakeshben. mi lesz a következő? 😀orrszarvú
shawnka
több mint 13 éve
Muller elcsapott egy macskát Marrakeshben. mi lesz a következő? 😀Kőváry Anett lesz a szakkomentátor az Eurosporton 😂
több mint 13 éve
ha már Hamilton, váltócsere miatt 5 helyes rajtbüntetést kapott a kínai versenyre

JT Daniels fan
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Wéber Gabi nem indul Marakeshben, a BMW kitalálta hogy KÖTELEZŐEN ki kell cserélni a futóműalkatrészeket a magas kerékvetők miatt, nincs is ezzel baj csakhogy ennek valami horribilis ára van amit nem tudnak megfizetni két kocsira.
több mint 13 éve
http://www.p1race.hu/hir/rossi_oszinte_akar_lenni_ezt_a_ducatit_nem_tudja_vezetni na ez a nagyon nagy gáz,nem emlékszem hogy valaha is versenyző így kimondta volna hogy egyszerűen ne boldogul egy motorral.fogalmam sincs mi lesz így a Doktorral.CowboykarcsiMelandri
több mint 13 éve
http://www.p1race.hu/hir/rossi_oszinte_akar_lenni_ezt_a_ducatit_nem_tudja_vezetni na ez a nagyon nagy gáz,nem emlékszem hogy valaha is versenyző így kimondta volna hogy egyszerűen ne boldogul egy motorral.fogalmam sincs mi lesz így a Doktorral.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen