Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Szakad az eső Chicagóban és 5-10 centi víz áll a pálya egyes részein. Ebből ma nem nagyon lesz nemhogy doubleheader, de még egy verseny sem. Hétfőre napsütést mondanak, szóval majd holnap.tökm1, az arenan úgyis supermoto ismétlés megy 😀
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Szakad az eső Chicagóban és 5-10 centi víz áll a pálya egyes részein. Ebből ma nem nagyon lesz nemhogy doubleheader, de még egy verseny sem. Hétfőre napsütést mondanak, szóval majd holnap.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
ez a különbség a holland és a mexikói közöttMost ugy latszik én vagyok az ügyvéd, de ez igaz mindenkore a mezőnyből -Alonso, -Hamilton (potenciálisan -Norris és -Russel)
NB2
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
ez a különbség a holland és a mexikói között
több mint 2 éve
Perez mekkora balfasz vagy
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Anyám, hogy itt az f1-ben mindenki mennyire rinyapicsa.
„History is a set of lies agreed upon.”
“But I like to think he may have at last found some small measure of peace, that we all seek, and few of us ever find.”
több mint 2 éve
ahogy az amifociban kiírják az időkéréseket, ma jó lenne kiírni a figyelmeztetések számát is 😊Szerintem ez nevetséges. A leintésig nem lehet átlátni mi az állás. Kellene 30 centi sóderágy a fehér vonal mellé és akkor tiszteletben lenne tartva a pályahatár.
NB2
több mint 2 éve
ahogy az amifociban kiírják az időkéréseket, ma jó lenne kiírni a figyelmeztetések számát is 😊
több mint 2 éve
tudom, úgy értem ha nem Ferrari alkatrészek lennének és másik motor.hogy a Haas miért nem hagyja ott a picsába a Ferrarit nem is értem. egy kompetens motorral top5 lenne.nem csak a motor
petey
mindent tőlük vesznek amit lehet, ezért nagyon szar a gumikopásuk is
zacknorb
több mint 2 éve
hogy a Haas miért nem hagyja ott a picsába a Ferrarit nem is értem. egy kompetens motorral top5 lenne.nem csak a motor
petey
mindent tőlük vesznek amit lehet, ezért nagyon szar a gumikopásuk is
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
hogy a Haas miért nem hagyja ott a picsába a Ferrarit nem is értem. egy kompetens motorral top5 lenne.
több mint 2 éve
miért kellett SC???
több mint 2 éve
Úgy néz ki esőben megyünk tovább az Xfinity futammal.
— Zsömbör Pärräg (@zsomborparrag) July 2, 2023
17:00 Net4+ #nascarhu https://t.co/wN2HYjHDFI
A mai Xfinity folytatás viccesnek és kaotikusnak ígérkezik
Vagy épp dögunalmas vonatozásnak, ha mindenki csak biztonságit megy, vagy nonstop benn van a pace car
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Mondjuk ezt adom, amennyire nem tetszett a pálya az elején, annyira jön be az utóbbi 7-8 évben
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Vicces hogy az elmúlt néhány évben bármilyen új versenyhelyszín van, az első versenyt tönkreteszi, de legalábbis félbeszakítja az eső. Helyi idő szerint ma délelőtt 10-től fejezik be az Xfinity versenyt Chicagóban. Ráadásként a Cup versenyt is előrébb hozták egy órával a várható eső miatt. Csodás.Mondjuk utóbbinak örülök, így viszonylag emberibb időben kezdenek
Mikey
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
a redbullnál ugyanolyan a berendezkedés mint annó a ferrarinal schumacher idején. van az első számú versenyző meg a másik...Nekem nem rémlik Bottastól olyan defense soha, mint Pereztől törökben vagy abu dhabiban, vagy pl olyan come back sem, mint 20-ban Bahrein-ben az első win.Hat most nem azért, de Perez jobb szezonokat tol mint előtte bárki Max mellett…én értem hogy nagy a kontraszt, de én nem látom katasztrófának a csávót, közel sem annyira mint sokan sipákolnak…Ezzel nem értek egyet, a Red Bull jobb és így jobbnak tűnik az ő teljesítménye is, de pl. Bottas sokkal jobb szárnysegéd volt Hamilton mellett, mint Perez.
Eazzy
A 21-es szezonja Pereznek katasztrófa volt és bár a 22-es szezonja egész jó volt, de az idei megint a 21-es szintet közelíti.
Jughead
Arról pedig továbbra se vagyok meggyőzve hogy ennél a csapatnál ne szabotálnának másodpilótát ha közel van. Ugyanazok, mint akik levették a vb első Webbertől az uj szárnyat, mert a kedvenc letörte a sajátját…feladták volna a vbt is csak Vettel nyerjen ne Webber.
Itt szarozni Perezt…kurvára nem az.
Eazzy
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Nekem nem rémlik Bottastól olyan defense soha, mint Pereztől törökben vagy abu dhabiban, vagy pl olyan come back sem, mint 20-ban Bahrein-ben az első win.Hat most nem azért, de Perez jobb szezonokat tol mint előtte bárki Max mellett…én értem hogy nagy a kontraszt, de én nem látom katasztrófának a csávót, közel sem annyira mint sokan sipákolnak…Ezzel nem értek egyet, a Red Bull jobb és így jobbnak tűnik az ő teljesítménye is, de pl. Bottas sokkal jobb szárnysegéd volt Hamilton mellett, mint Perez.
Eazzy
A 21-es szezonja Pereznek katasztrófa volt és bár a 22-es szezonja egész jó volt, de az idei megint a 21-es szintet közelíti.
Jughead
Arról pedig továbbra se vagyok meggyőzve hogy ennél a csapatnál ne szabotálnának másodpilótát ha közel van. Ugyanazok, mint akik levették a vb első Webbertől az uj szárnyat, mert a kedvenc letörte a sajátját…feladták volna a vbt is csak Vettel nyerjen ne Webber.
Itt szarozni Perezt…kurvára nem az.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 2 éve
Vicces hogy az elmúlt néhány évben bármilyen új versenyhelyszín van, az első versenyt tönkreteszi, de legalábbis félbeszakítja az eső. Helyi idő szerint ma délelőtt 10-től fejezik be az Xfinity versenyt Chicagóban. Ráadásként a Cup versenyt is előrébb hozták egy órával a várható eső miatt. Csodás.
több mint 2 éve
HAMLIN POLE CHICAGÓBAN! YAHOO!Szar poén, figyelembe véve a szponzorát. 😀
több mint 2 éve
Hamiln-Reddick-SVG a top3
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Button továbbment a Cup quali második szakaszábaEzzel esélyes nálam egy fantasy helyre
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Hat most nem azért, de Perez jobb szezonokat tol mint előtte bárki Max mellett…én értem hogy nagy a kontraszt, de én nem látom katasztrófának a csávót, közel sem annyira mint sokan sipákolnak…Ezzel nem értek egyet, a Red Bull jobb és így jobbnak tűnik az ő teljesítménye is, de pl. Bottas sokkal jobb szárnysegéd volt Hamilton mellett, mint Perez.
Eazzy