Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Nem az a baj, hogy elmennek 44 kört keményen, hanem az, hogy azzal még gyorsak is. Nagyon nem jó ez így.
több mint 2 éve
Vajon kell Verstappennek 10 kör, hogy megelőzze Perezt? Kettesével előz basszus
több mint 2 éve
Na, remélem Az Öreg ma odapirít, 5-ből 4 dobogó és egy negyedik hely álomszerű lenne.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Leclerc te fasz. Na mindegy holnap hajrá Perez. (Bárki csak ne Max)
több mint 2 éve
hülye Verstappen, ahelyett, hogy ment volna egy biztos kőrt 2-ra!
több mint 2 éve
durván szoros eddig és még csak most jön a q3!
több mint 2 éve
Josh Berry aláírt Kevin Harvick ügynökségéhez, ezzel kvázi eldőlt hogy ő követi jövőre a #4-es autóban Kevint. Szomorú hogy elhagyja a Chevyt, de nagyon örülök hogy egy top autóban lehetőséget kap!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Az öreg jobb versenyző volt mint vezető, de ettől még szégyen az egész.Az megvan, hogy maga Petty vágta tönkre ezt a csapatot sok-sok év kemény munkájával, és már nem is az övé? A Toyotánál helyből harmadik számú csapat lesznek, míg a Chevynél tán még a Spire Motorsports is előttük van már a sorrendben... simán jól járnak a váltással.A Legacy M.C. 2024-től Toyotára vált. Mindenki biztosra vette hogy lesz egy harmadik Toyota csapat is jövőre, de nem gondoltam hogy pont ők lesznek azok. Persze elnézve a sebességüket, csakis jól járhatnak ezzel, sőt talán pont emiatt olyan lassúak a Chevyjeik, mert már minden illetékes tudja régóta.Hogyan vágjunk tönkre egy nagyszerű csapatot. Pénz van, szakértelem meg tisztelet már nem jutott. Remélem valaki megveszi a 43-ast és végre helyén is kezeli.
Ami további jó és könnyíti az átállást, hogy sem Jonesnak, sem Gragsonnak nem lesz újdonság a Toyota a JGR-os múltjuk miatt.
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Az megvan, hogy maga Petty vágta tönkre ezt a csapatot sok-sok év kemény munkájával, és már nem is az övé? A Toyotánál helyből harmadik számú csapat lesznek, míg a Chevynél tán még a Spire Motorsports is előttük van már a sorrendben... simán jól járnak a váltással.A Legacy M.C. 2024-től Toyotára vált. Mindenki biztosra vette hogy lesz egy harmadik Toyota csapat is jövőre, de nem gondoltam hogy pont ők lesznek azok. Persze elnézve a sebességüket, csakis jól járhatnak ezzel, sőt talán pont emiatt olyan lassúak a Chevyjeik, mert már minden illetékes tudja régóta.Hogyan vágjunk tönkre egy nagyszerű csapatot. Pénz van, szakértelem meg tisztelet már nem jutott. Remélem valaki megveszi a 43-ast és végre helyén is kezeli.
Ami további jó és könnyíti az átállást, hogy sem Jonesnak, sem Gragsonnak nem lesz újdonság a Toyota a JGR-os múltjuk miatt.
Mikey
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
A Legacy M.C. 2024-től Toyotára vált. Mindenki biztosra vette hogy lesz egy harmadik Toyota csapat is jövőre, de nem gondoltam hogy pont ők lesznek azok. Persze elnézve a sebességüket, csakis jól járhatnak ezzel, sőt talán pont emiatt olyan lassúak a Chevyjeik, mert már minden illetékes tudja régóta.Hogyan vágjunk tönkre egy nagyszerű csapatot. Pénz van, szakértelem meg tisztelet már nem jutott. Remélem valaki megveszi a 43-ast és végre helyén is kezeli.
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
A Legacy M.C. 2024-től Toyotára vált. Mindenki biztosra vette hogy lesz egy harmadik Toyota csapat is jövőre, de nem gondoltam hogy pont ők lesznek azok. Persze elnézve a sebességüket, csakis jól járhatnak ezzel, sőt talán pont emiatt olyan lassúak a Chevyjeik, mert már minden illetékes tudja régóta.Ami további jó és könnyíti az átállást, hogy sem Jonesnak, sem Gragsonnak nem lesz újdonság a Toyota a JGR-os múltjuk miatt.
több mint 2 éve
Logano szeretette volna, ha nem csak Truex Jr és Chastain csatázna a győzelemért.És mégis köztük dőlt el. 😊 Szép volt Truex Jr!
iktriad
több mint 2 éve
Szombaton Ryan, ma Martin, a Truex tesók söpörtek Doverben.
több mint 2 éve
7-en voltak körön belül Truex Jr.-hoz képest, mielőtt Logano elvesztette az autót. 😮
több mint 2 éve
Ő egy igazi Rossfiú.Uhh én imádom a szóvicceket, de erre nem voltam felkészülve. 🥹
iktriad
több mint 2 éve
Egek Ross, ennyire nem lehetsz nyomorult! Mi szükség volt erre a verseny negyedénél?!Kell az új ellenség, most hogy Hamlinnel kibékültek. Ő egy igazi Rossfiú. Nomen est omen.
Mikey
több mint 2 éve
Egek Ross, ennyire nem lehetsz nyomorult! Mi szükség volt erre a verseny negyedénél?!
több mint 2 éve
Gragson hamar megforgott, ahogy kell...Nem sikerült a minimum sebesség elérése, mára befejezte. Utolsó két verseny DNF, az utolsó ötből pedig a harmadik. Szuper.
Mikey
több mint 2 éve
Gragson hamar megforgott, ahogy kell...
több mint 2 éve
Helyette végre Indycar a TV-benPalou újabb Top5 hely, szépen szállítja ezeket, kezd emlékeztetni a bajnoki évére.
zacknorb
McLaughlin nyert, Grosjeannak megint "csak" a 2. hely lett meg, de most legalább nem lökték ki egymást!
több mint 2 éve
Nincs mit 😊Hat igen, sejtettem. 😕Srácok félig meddig off téma, de a MotoGP versenyzők hivatalos 2023-as vagy akar 22-es sapkáit valahol meg lehet venni? Vegigneztem minden online shop-ot, de a MotoGP hivatalos oldalán is elég gyér a felhozatal.pár éves a tapasztalatom, de egyedül amikor futamon voltam láttam normális felhozatalt...
roberto23
Heisman nádor
Akkor legalább meg egy ok, hogy jövőre kinezzek a nemet futamra. Koszi az infót egyébként!😊
roberto23
Attól függ milyet szeretnél. Reklámosokat online kerestem anno külön is de nem találtam. Most még megnéztem a sapkámat amit Valencia nagydíjon vettem, de sajnos a cetlin írt weboldal se tud sokat segíteni.
Nagy GPcsapatosból annyi lesz szerintem hogy egy 30-45 percig el tudod őket nézegetni, a kisebbeknél akkoriban személyre szabott nem sok volt, de minden csapat jelen volt.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Hat igen, sejtettem. 😕Srácok félig meddig off téma, de a MotoGP versenyzők hivatalos 2023-as vagy akar 22-es sapkáit valahol meg lehet venni? Vegigneztem minden online shop-ot, de a MotoGP hivatalos oldalán is elég gyér a felhozatal.pár éves a tapasztalatom, de egyedül amikor futamon voltam láttam normális felhozatalt...
roberto23
Heisman nádor
Akkor legalább meg egy ok, hogy jövőre kinezzek a nemet futamra. Koszi az infót egyébként!😊
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 2 éve
Srácok félig meddig off téma, de a MotoGP versenyzők hivatalos 2023-as vagy akar 22-es sapkáit valahol meg lehet venni? Vegigneztem minden online shop-ot, de a MotoGP hivatalos oldalán is elég gyér a felhozatal.pár éves a tapasztalatom, de egyedül amikor futamon voltam láttam normális felhozatalt...
roberto23
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz