Autó- és motorsportok

21 feliratkozó

több mint 4 éve
peach Atlanta Falcons 16 004 — a new hope (again)
Közben a SBKban is véget ért egy korszak, még ha nem is annyira direkt módon mint a GPben. Rea uralmának vége. A hat bajnoki címet jelentő menetelést szakította most meg Razgatlioglu. Nagyon komolyan gondolkodom rajta, hogy valahogy besűrítem a hétvégéimbe és újranézem az idei superbike szezont. Talán az sem túlzás hogy a valaha volt egyik legjobb volt a 2021es.

Kíváncsi leszek, hogy mostmár a bajnoki címmel a zsebében mikor érkezik a török a MotoGPbe. Mert hogy oda való tehetség, az egyértelmű. Akkor azt meg minél harmarabb érdemes meglépnie.
Cowboykarcsi90
Nem követem évek óta a motor versenyeket, de ezzel azért vigyáznék. Ugye rea sem volt tényező a gp-ben és edwards is eléggé besült a sb eredményeihez képest.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 595 — …not me…Im in my prime!
Közben a SBKban is véget ért egy korszak, még ha nem is annyira direkt módon mint a GPben. Rea uralmának vége. A hat bajnoki címet jelentő menetelést szakította most meg Razgatlioglu. Nagyon komolyan gondolkodom rajta, hogy valahogy besűrítem a hétvégéimbe és újranézem az idei superbike szezont. Talán az sem túlzás hogy a valaha volt egyik legjobb volt a 2021es.

Kíváncsi leszek, hogy mostmár a bajnoki címmel a zsebében mikor érkezik a török a MotoGPbe. Mert hogy oda való tehetség, az egyértelmű. Akkor azt meg minél harmarabb érdemes meglépnie.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 664 — #NoStress
Illetve a 82-es a legbetegebb VB szerintem, Rosberg egy futamgyőzelemmel világbajnok, de más se jutott 2 fölé, a 16 futamon 11 különböző győztes volt:
 hu.wikipedia.org/wiki/1982-es_Formula–1_világbajnokság
Sobri Jóska
Igen, a 82-es kicsit tavalyi Moto gp, Mir féle szezon 😀

Ami még durvább szerintem hogy Keke úgy világbajnok hogy 5 győzelme van összesen karrierje alatt. Kicsit olyan Nicky Hayden után érzet a pályafutása. (neki 3 volt a gpben, miközben egy Pedrosa 31 winnel, sem nyert vb-t)
esanders10
Jól kell beosztani. 😊

5 pole position, 5 győzelem, tökéletes helyzetkihasználás.

több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 1 067
Illetve a 82-es a legbetegebb VB szerintem, Rosberg egy futamgyőzelemmel világbajnok, de más se jutott 2 fölé, a 16 futamon 11 különböző győztes volt:
Sobri Jóska
Igen, a 82-es kicsit tavalyi Moto gp, Mir féle szezon 😀

Ami még durvább szerintem hogy Keke úgy világbajnok hogy 5 győzelme van összesen karrierje alatt. Kicsit olyan Nicky Hayden után érzet a pályafutása. (neki 3 volt a gpben, miközben egy Pedrosa 31 winnel, sem nyert vb-t)
több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 664 — #NoStress
Ha minden úgy alakul ahogy kinéz, egy kérdés hozzátok. Szerintetek ha Max nem nyer ezzel az idei teljesítménnyel idén, az hívható minden idők legjobb olyan produkciójának ami nem ért vb-t? Vagy legalábbis a legjobbak közt. Abban biztos vagyok hogy amióta nézem hétvégéről hétvégére (2005) ez lenne az első ahol igazságtalanságnak érezném, na jó 2005 a másik, az elég stresszes volt középsulisként Kimi drukkerként 😀

Én ezt már elengedtem magamban a múltkor, nem is izgultam most a szokásos módon. Hamilton egyszer igazán megtapasztalhatna egy vb párharc finálét nem autó előnyből 😀
esanders10
Igazából, ha Hamilton nem adott volna 50-60 pontot oda a hibáival, akkor már eldőlt volna az egész. Nekem pont ezért fájna nagyon Hamilton győzelme, mert az egyik oldalon egy majdnem hibátlan szezon, a másikon meg egy olyan, ami hemzseg a hibáktól.
Jughead
Ezért gáz alapvetően a F1, mert az autó nyer, nem a pilóta.

Szerintetek ha Max nem nyer ezzel az idei teljesítménnyel idén, az hívható minden idők legjobb olyan produkciójának ami nem ért vb-t? Vagy legalábbis a legjobbak közt.
esanders10
89-ben nyerhetett volna Senna, 99-ben Irvine, de sokszor van olyan versenyző, aki középmezőny autóval hoz jó eredményeket, de amíg úgyis az autó dönt, addig ezek csak "tisztes helytállások" maradnak.
Ha most kikap Verstappen az csak azt mutatja, hogy van két pilota, akik az adott évben közel egál képességűek, de az egyiknek jobb az autója.

több mint 4 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 840
Ha minden úgy alakul ahogy kinéz, egy kérdés hozzátok. Szerintetek ha Max nem nyer ezzel az idei teljesítménnyel idén, az hívható minden idők legjobb olyan produkciójának ami nem ért vb-t? Vagy legalábbis a legjobbak közt. Abban biztos vagyok hogy amióta nézem hétvégéről hétvégére (2005) ez lenne az első ahol igazságtalanságnak érezném, na jó 2005 a másik, az elég stresszes volt középsulisként Kimi drukkerként 😀

Én ezt már elengedtem magamban a múltkor, nem is izgultam most a szokásos módon. Hamilton egyszer igazán megtapasztalhatna egy vb párharc finálét nem autó előnyből 😀
esanders10
Igazából, ha Hamilton nem adott volna 50-60 pontot oda a hibáival, akkor már eldőlt volna az egész. Nekem pont ezért fájna nagyon Hamilton győzelme, mert az egyik oldalon egy majdnem hibátlan szezon, a másikon meg egy olyan, ami hemzseg a hibáktól.

Szerkesztette: Jughead
több mint 4 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 28 132 — "Montoya por favor!"
Számomra voltak jobb pilóták!
Coolearie
Minden pilóta ugyanolyan jó!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 470 — . . .
Nekem mindegy csak ne Lajos nyerje meg a végén.
Max mindent kiad magából, fenomenális szezont megy, erre ez az angol teafejű nyeri meg aki amúgy idén szerintem abszolút nem érdemelné meg a top3-at sem. Számomra voltak jobb pilóták!
több mint 4 éve
UI. A Mercedes és az RB lehet csinált magának ismét egy kis délutáni programot, mert se Bottas és Verstappen sem vette el a végén a dupla sárgánál.
Mr.Breaker
Remélem büntetik mindkettőt, és Alonso 3.helyről indul 😛 😀
Gaslyval megérdemelnék a dobogót

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 948
Kérdés van még?
Itt, ha Lajos/Mercedes nem hibázik, ez az utolsó 3 futam sima diadal menet lesz nekik és mehet majd a pajzsra emelése Szőr Nyóócszorosnak.

Nem az eredmény elszomorító, hanem a különbség!
steelwolf
A "legjobb" autóval Verstappen 3 tizeden belülre se tudta magát kvalifikálni az elmúlt időmérőkön. 😅

UI. A Mercedes és az RB lehet csinált magának ismét egy kis délutáni programot, mert se Bottas és Verstappen sem vette el a végén a dupla sárgánál.

Szerkesztette: Mr.Breaker
több mint 4 éve
esanders10 Denver Broncos 1 067

Szerkesztette: esanders10
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 037 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem az eredmény elszomorító, hanem a különbség!
több mint 4 éve
Alonso hatalmasat ment

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 545 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Gyanús hogy Lajos lesz a VB.

több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 29 314 — nabege2@yahoo.com
hát ezt a Hamiltont nem lehet majd itt megverni
szédületesen jó a merci
több mint 4 éve
Mr.Breaker 1 948
Perez majd 6 tizedet kap az AT-től azonos gumin, ajjajjajj a leggyorsabb autóval. 🤫
több mint 4 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 037 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Fuck
P13 😫
több mint 4 éve
NB2 New England Patriots 29 314 — nabege2@yahoo.com
Perez te amatőr!
(mondjuk itt látszik, hogy a merci mennyivel jobb autó)
több mint 4 éve
Az Fia elutasította a Merci fellebbezését... ilyenkor nincs MAFIA komment
Heisman
MafFIA!!! 😀
bcsarli
MaxFIA 😉 😂

több mint 4 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 545 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Heisman
MafFIA!!! 😀

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 852
Fun fact: a charlotte-i oválon kétnapos NextGen teszt van. A JGR-os ARCA autó 1.6 másodperccel gyorsabb kört tudott versenyen, mint tegnap a JGR NextGen autója. Még szerencse, hogy a Cup Series a negyedik számú sorozat az USA-ban. Vagyis ööö...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Cowboykarcsi90 3 595 — …not me…Im in my prime!
Már most elindult egy olyan pletyka, hogy állítólag Marquez a qatari szezonnyitón sem fog tudni elindulni. (Mondjuk ha ezt már most tudják, akkor tényleg valami komoly probléma lehet a spanyollal) Alex Marquezt tenné a HRC a helyére, kvázi vissza a gyári csapatba. Az LCRhez meg Lecuonát ültetné be a Honda, aki így egy kettőre vissza is kerülne a GPbe. Arról nincs elmélet, hogy Őt ki helyettesítené a superbikeban.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 852
Hivatalos, hogy a Roush Fenway Racingből RFK Racing lett Keselowski résztulajdonossá válásával. Nagyon ötletes.

Legyen már február.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 422 — Steelers fan
Ezen mi perdöntő bizonyíték, de komolyan??? Egy fokot nem nyit a kormányon Hami felé! Az, hogy kifelé az ideális ív felé tart a kanyar előtt természetes. Mélyebben fékez, tény. Elméri a féktávot, tény. Ellenben negatív irányba nem, hogy nem korrigál, de még a kanyarvétel dinamikája is normálisnak tűnik a bemeneti ponthoz képest.
Amikor hasonló, fordított külső íves előzésnél Hami torpedózott, akkor is Max volt a hibás, mert ráhúzott. Ha most Hami ráhúzott volna akkor megint Max a hibás, mert… ezt magyarázzátok már el kérlek!
Egyébként szerintem igen! Mindkét esetben a belső íves hibázott, csak míg akkor Haminak a dupla 0 is még a jobb kimenetel lett volna, most a legkevésbé sem.
clbass
Nem értek vele egyet, de kiváló magyarázatnak tűnik, hogy:
- nem törekedett bevenni a kanyart,
- nem hagyott maga mellett egy autónyi helyet,
- szándékosan levezette a pályáról a másik versenyzőt.

Én már a futam alatt is büntettem volna, de utólag faszság.