NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 479 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Mikor legutóbb kérdezték Judge-t szerződés ügyben óvatosan sugallta, hogy nem feltétlen Yankees mezben képzeli el a jövőt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott

Matthew99
... és még van aki komolyan gondolkodik azon hogy ő vagy Ohtani az MVP. 😀
Mikey
Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom
kapitnono
mivel anaheimnek szurkolok nhlben ezert latom az ottani szakik egy reszet, es szinte mki Ohtanizik, engem is meglep, de ez van. viszont ez az uj szerzodes nagyon fog fajni nekunk hosszu tavon.
csebi
Kellett szarakodni Aaronnal az év elején. Bár lehet, hogy azon húzta fel magát ennyire és jövőre meg mikor ki lesz tömve bealszik.
Matthew99
en inkabb az injury historytol felek jobban. sztem amig nincs WS foleg a kovetkezo 3-4 evben addig Judge motivalt lesz. nem fog ilyen urszamokat hozni, de jo lesz ha palyan lesz. a problema az lesz ha ujra leserul szokasosan meg ha adunk neki egy 8-10 eves szerzodest akkor a masodik fele szivas lesz anyagilag is. eve elejen kellett volna neki meg adni egy elviselhetot.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

Matthew99
Mikey
Igazán elvetemült Angels fannak kell lennie, hogy így gondolja. Ez igen durva történelmi szezon lehet Judgenak, dupla triple crown is összejöhet neki, ami Bruthnak sikerült legutóbb ha jól tudom
kapitnono
mivel anaheimnek szurkolok nhlben ezert latom az ottani szakik egy reszet, es szinte mki Ohtanizik, engem is meglep, de ez van. viszont ez az uj szerzodes nagyon fog fajni nekunk hosszu tavon.
csebi
Kellett szarakodni Aaronnal az év elején. Bár lehet, hogy azon húzta fel magát ennyire és jövőre meg mikor ki lesz tömve bealszik.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 966 — Lucas Scott

Matthew99
Mikey
kapitnono

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 705 — Jó ötletnek tűnt!
Elég borzasztóak vagyunk a legutóbbi Yankees széria óta, az egyetlen öröm az ürömben az, hogyha minden jól megy Glasnow visszatér jövő héten a Cleveland ellen.

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 567

Matthew99
Mikey
kapitnono
En sem ertem h ohtani meg feljon..
A tegnapi jays meccs jo kis utogetos volt.
több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 134 — WHO DAT!!!!

Matthew99
Mikey

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755

Matthew99
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 529
1-5 5-6. Inningben bekapcsoltam az Xboxt inkább, erre 6-5 a vége 😂

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
ez a marlins teljesen kilátástalan. És évről évre ez megy?
Kúrfürst briareos
meg is indultak amint elkezdtem fikázni őket.
Kúrfürst briareos
Akkor megvan a taktika, csak jövőre kezdd hamarabb, mondjuk úgy 140 meccsel
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 761 — StuG Life
Kúrfürst briareos
meg is indultak amint elkezdtem fikázni őket.

több mint 2 éve

több mint 2 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nagyot bikkant.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 420

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve
Na, de még innen is sikerül kikapni 😀
adamfaragoo
igen pont ezt néztem most reggel h ahhoz képest h rövviddel a vége előtt 4-1nél aludtam be sima zakó lett 😀

több mint 2 éve
Na, de még innen is sikerül kikapni 😀
több mint 2 éve
sokadszorra ugrok neki baseballnak, 2 hete nézem meccseket. kurva sokat nem értek még de alakul.

csak azt kell feldolgoznom h marlins és yankees is szimpi 😀
Kúrfürst briareos
A Marlinst összefoglalom neked röviden: Cél nélküli állandó rebuild, elbaszott tradek, stabil utolsó 2 hely a divizióba, szimpatikus de szar játékosok, néha megfordul 1-2 extra játékos. 😀 😀
Na, de én így szeretem őket már évek óta 😀 ❤️
adamfaragoo
szóval dolphins csak baseballban, gizda mez is stimmel
most elég lazának tünik a meccs a nationals ellen.
Kúrfürst briareos
Hát igen, most idén a Nationals az egyetlen gyengébb csapat a divizióba.
több mint 2 éve
sokadszorra ugrok neki baseballnak, 2 hete nézem meccseket. kurva sokat nem értek még de alakul.

Kúrfürst briareos
A Marlinst összefoglalom neked röviden: Cél nélküli állandó rebuild, elbaszott tradek, stabil utolsó 2 hely a divizióba, szimpatikus de szar játékosok, néha megfordul 1-2 extra játékos. 😀 😀
adamfaragoo
szóval dolphins csak baseballban, gizda mez is stimmel
most elég lazának tünik a meccs a nationals ellen.

több mint 2 éve

Kúrfürst briareos

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 2 éve

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 755
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A tegnapi nap margójára
 bunteto.com/media/rovat/roberto-clemente-az-mlb-legjoszivubb-jatekosa?fbclid=IwAR1QyRbImx4YC2havkgiLLi4mjIvC1iuohD8bK6cGoDAWs0x5G4z08bj3Iw

" class="embed">
több mint 2 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 826 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Söprés Cincinattiben. 😃

" class="embed">
több mint 2 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 657 — Cowboys fan
Ejnye, B9-ben megpróbálkozni a home base lopásával, azért nem kellene visszaélni a jóindulattal 😊