NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
367
44
18:30-tól, ARENA4
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Egyre több megbízható ember tweeteli, hogy La Russa nem lesz jövőre White Sox menedzser az egészségi állapota miatt.Donnie Baseball munkát keres 2023ra 😀 😀
Naaaagyon kíváncsian várom ki lesz az új menedzser.
Mikey
több mint 2 éve
Egyre több megbízható ember tweeteli, hogy La Russa nem lesz jövőre White Sox menedzser az egészségi állapota miatt.Lassan nyolcvan, pont annyi, amennyi PO-esélyt adtak szezon elején a ChiSoxnak.
Naaaagyon kíváncsian várom ki lesz az új menedzser.
Mikey
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Egyre több megbízható ember tweeteli, hogy La Russa nem lesz jövőre White Sox menedzser az egészségi állapota miatt.Naaaagyon kíváncsian várom ki lesz az új menedzser.
több mint 2 éve
mi meg szokás szerint hót alul teljesítettünk egész évbe.hát... a rotáció kicsit leengedett, a bullpen újratervezés alatt, de Neked legyen igazad 😀Az idei szezonból kiindulva azzal jártok a legjobban ha minket kaptok majd PO-ba. 😕mondjuk ma erősen megtoltuk a szekereteket, RISP 1-17, 14 LOB, Mookie meg sem próbál hazafutni 2-2-nél, bases loaded 1 out mellett a nyolcadikban, amikor a RF közepére ment a fly ball. értem én, hogy marad a bases loaded, de esetleg bele lehet kényszeríteni az ellenfelet egy olyan szituba, hogy elejtsék a labdát, és esetleg beér az ember a 2B-ről is.Csak elszúrjuk a POt? 😒A padresnek van a legnehezebb sorsolása az utolsó 9 meccsre.
dande2
3-3-3 dodgers, white sox, giants
brewers: 2 cards, 4 miami, 3 dbacks
philis: 2 cubs, 4 washington, 3 astros
P@trik
na mindegy.
slowmotion
P@trik
slowmotion
több mint 2 éve
hát... a rotáció kicsit leengedett, a bullpen újratervezés alatt, de Neked legyen igazad 😀Az idei szezonból kiindulva azzal jártok a legjobban ha minket kaptok majd PO-ba. 😕mondjuk ma erősen megtoltuk a szekereteket, RISP 1-17, 14 LOB, Mookie meg sem próbál hazafutni 2-2-nél, bases loaded 1 out mellett a nyolcadikban, amikor a RF közepére ment a fly ball. értem én, hogy marad a bases loaded, de esetleg bele lehet kényszeríteni az ellenfelet egy olyan szituba, hogy elejtsék a labdát, és esetleg beér az ember a 2B-ről is.Csak elszúrjuk a POt? 😒A padresnek van a legnehezebb sorsolása az utolsó 9 meccsre.
dande2
P@trik
na mindegy.
slowmotion
P@trik
több mint 2 éve
Az idei szezonból kiindulva azzal jártok a legjobban ha minket kaptok majd PO-ba. 😕mondjuk ma erősen megtoltuk a szekereteket, RISP 1-17, 14 LOB, Mookie meg sem próbál hazafutni 2-2-nél, bases loaded 1 out mellett a nyolcadikban, amikor a RF közepére ment a fly ball. értem én, hogy marad a bases loaded, de esetleg bele lehet kényszeríteni az ellenfelet egy olyan szituba, hogy elejtsék a labdát, és esetleg beér az ember a 2B-ről is.Csak elszúrjuk a POt? 😒A padresnek van a legnehezebb sorsolása az utolsó 9 meccsre.
dande2
P@trik
na mindegy.
slowmotion
több mint 2 éve
mondjuk ma erősen megtoltuk a szekereteket, RISP 1-17, 14 LOB, Mookie meg sem próbál hazafutni 2-2-nél, bases loaded 1 out mellett a nyolcadikban, amikor a RF közepére ment a fly ball. értem én, hogy marad a bases loaded, de esetleg bele lehet kényszeríteni az ellenfelet egy olyan szituba, hogy elejtsék a labdát, és esetleg beér az ember a 2B-ről is.Csak elszúrjuk a POt? 😒A padresnek van a legnehezebb sorsolása az utolsó 9 meccsre.
dande2
P@trik
na mindegy.
több mint 2 éve
Csak elszúrjuk a POt? 😒A padresnek van a legnehezebb sorsolása az utolsó 9 meccsre.
dande2
több mint 2 éve
Csak elszúrjuk a POt? 😒
több mint 2 éve
Én eddig azt hittem valamennyire értem ezt a játékot, de itt magyarázza már el valaki mi történt:A bíró otthon hagyta a szemüvegét 😀
Matthew99
És Mattinglynek búcsúzóul ajándékozott egy agyvérzést is.
thecomeback.com/mlb/marlins-mets-3-balks-1-ab-ump-show.html
több mint 2 éve
Én eddig azt hittem valamennyire értem ezt a játékot, de itt magyarázza már el valaki mi történt:Richard Bleier has never had a balk called on him in his career. In the 8th inning he had not one, not two but THREE balks called on him
— Jomboy Media (@JomboyMedia) September 28, 2022
The third was enough for Don Mattingly as he got tossed @shea_station pic.twitter.com/n6GmE96HZA
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Az derék:Nagyon kíváncsi leszek rá, eddig nagyon ígéretesen tolja
Minor leaguers with the following
— Josh Norris (@jnorris427) September 27, 2022
35+ doubles
20+ home runs
40+ stolen bases
1. Anthony Volpe.
End of list
Matthew99
több mint 2 éve
Willie Parker
15 409
Kiraktuk Chavist és Greg Allent is. 😯 Jött Andujar és aktiváltuk Godoyt.Egy Fluimucil kérdést tudok csak feltenni. De miééért?
Gergőke
több mint 2 éve
Az derék:Minor leaguers with the following
— Josh Norris (@jnorris427) September 27, 2022
35+ doubles
20+ home runs
40+ stolen bases
1. Anthony Volpe.
End of list
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
"Describe your team's 2022 season in one play" pic.twitter.com/MB6zI2501e
— Louis Addeo-Weiss (@addeo_louis00) September 25, 2022
több mint 2 éve
Kiraktuk Chavist és Greg Allent is. 😯 Jött Andujar és aktiváltuk Godoyt.
" class="embed">
több mint 2 éve
www.spotrac.com/research/mlb/assessing-the-top-2023-mlb-free-agents-1608/ehhez azért hozzátartozik az is, hogy jövőre mennyi pénzt durrantotak el tutira máris a csapatok
empty taxi
www.spotrac.com/mlb/payroll/2023/
Orioles: 14 M$
Végre ideje költeni a FA-piacon 😀
több mint 2 éve
www.spotrac.com/research/mlb/assessing-the-top-2023-mlb-free-agents-1608/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Dodgers checklist a hétvégére1, Pujols 700 - pipa
2, clinch NL first seed -pipa
több mint 2 éve
Értem én, hogy Shelton annak idején egy totális rebuildre mondott igent, amikor elvállalta a pittsburghi kispadot, de azt gondolom, hogy maximum egy évet adnék még neki és, ha akkor sem lesz egy minimális előrelépés sem akkor viszlát. Megjegyzem a mai meccsen is az 5. inningben 2 outnál lehozta azt az Ortizt, aki egyetlenegy ütést és 0 runt engedett addig, majd behozza Banuelost, aki egyből sétáltat egyet, majd felad egy 3 run HR-t. Majd behozza Bednart, aki hozta magát, hogy utána lecserélje Underwoodra,aki végleg megnyereti a meccset a Cubs-szal.Érthetetlen döntéssorozat.
Szerkesztette: Gergőke
" class="embed">
több mint 2 éve
A miami kispad is megürül.
több mint 2 éve
adamfaragoo
1 420
Six years have passed and the game still misses José Fernández’s passion like crazy 💙 pic.twitter.com/DMzrIiPKPZ
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) September 25, 2022
több mint 2 éve
Oviedo 7 inning alatt 3 ütést engedett. Baenak meg van az első RBI is. Sikerült lenullázni a Cubsot. 🙂
" class="embed">