NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
179
30
18:30-tól, ARENA4
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Mariners outfield nem akar sima meccset?
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
sport2-n megy most a Seattle-Toronto meccs amúgy, most lett vége az első inningnek3-0 a Marinersnek, szép
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
reddit.mlbstreams.me/st-louis-cardinals-vs-philadelphia-phillies-live/stream-1Sajna egy homerannal mennek...
több mint 2 éve
[azért ez eléggé kapdbeafaszom move, mi az indoklás?www.reddit.com/r/baseball/comments/xx12zn/postseason_now_blacked_out_for_international/
Kúrfürst briareos
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Az MLB.tv volt olyan kedves és az egész playoffot blackout alá tette a nemzetközi előfizetőknek is. Mindezt kemény 1-2 nappal a kezdés előtt bejelentve.na akkor nem user error volt ez nálam.
2013 karácsonya óta voltam subscriber, meg úgy általában az utóbbi évben több dolognak is az előfizetője lettem, de megint egy kedves emlékeztető, hogy a legalitás nem kifizetődő. Nem baj, egy előfizetővel kevesebb, valószínűleg meg sem érzik.
Vissza a kalóz-streamekhez. Jó kis 2007-es feeling.
Kampman
azért ez eléggé kapdbeafaszom move, mi az indoklás?
több mint 2 éve
Milyen oldalt hasznalsz live mlb streamre?sportsurge a tuti
YoungZeeZee
több mint 2 éve
Ugyanaz a probléma mint az elmúlt 3 évben, egyszerűen nem ütünk
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
Az MLB.tv volt olyan kedves és az egész playoffot blackout alá tette a nemzetközi előfizetőknek is. Mindezt kemény 1-2 nappal a kezdés előtt bejelentve.Milyen oldalt hasznalsz live mlb streamre?
2013 karácsonya óta voltam subscriber, meg úgy általában az utóbbi évben több dolognak is az előfizetője lettem, de megint egy kedves emlékeztető, hogy a legalitás nem kifizetődő. Nem baj, egy előfizetővel kevesebb, valószínűleg meg sem érzik.
Kampman
több mint 2 éve
Na akkor 9. inning, top of the order, ideje viritani valamit
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Na akkor playoff. Sugar Shane eddig jó
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
Kampman
28 341
Az MLB.tv volt olyan kedves és az egész playoffot blackout alá tette a nemzetközi előfizetőknek is. Mindezt kemény 1-2 nappal a kezdés előtt bejelentve.2013 karácsonya óta voltam subscriber, meg úgy általában az utóbbi évben több dolognak is az előfizetője lettem, de megint egy kedves emlékeztető, hogy a legalitás nem kifizetődő. Nem baj, egy előfizetővel kevesebb, valószínűleg meg sem érzik.
Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/109657/extra-inning-60-indul-a-buli/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
most hogy meglett a "megérdemelt" rekord, remélem megnyugszik az összes, az elmúlt pár napban az ellenfeleket simán leköcsögöző Yanks-drukker. Doug Stanhope, barátaim. nem is értem, miért Evil Empire a Yanks beceneve, és miért olyan kedvelt csapat a többi drukkernek 😀Csak annyit tennék hozzá, hogy Arraez egy szemétláda, hogy megakadályozta Judge-ot a triple crown elérésében 😃
PS. elfajzott Orioles-drukkerek vagytok mind 😀
robiroboter
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Meglett a 4. hely a csoportban, ahogy az várható is volt.azt hittem, hogy a tavalyihoz hasonló rettenet lesz, szerencsére rám cáfoltak, nagyon sok jó fiatal játékosunk van, Gallen, Kelly, outfield is fasza, a bullpent kéne rendbe rakni, meg Bumgarnert elzavarni. ilyenkor szokott az lenni, hogy bevásárolunk random veteránokból és ilyen 50% körüli mérleggel végzünk
Kampman
több mint 2 éve
A mets meg jol leolvadt.3.helylesz az negyedik is, de ki számolja...
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
A mets meg jol leolvadt.3.hely
több mint 2 éve
Kampman
28 341
Keith Hernandez, a Mets korábbi játékosa, jelenlegi kommentátora a betegágyából jelentkezett be a mai közvetítésbe 😀több mint 2 éve
Kampman
28 341
Meglett a 4. hely a csoportban, ahogy az várható is volt.
több mint 2 éve
:')when you homer in your last career game, you can run the bases however you want pic.twitter.com/H8znMuMWT4
— Cut4 (@Cut4) October 5, 2022
több mint 2 éve
a 61. után a 62. is sportriporter-férjhez szálltlarrybrownsports.com/baseball/aaron-judge/bri-amaranthus-cory-youmans-aaron-judge-ball/605091
több mint 2 éve
Az a baj, hogy a nehéztüzérség maradt látványosan csöndben, miközben ilyen 5+-os ERA-jú dobókkal álltak szemben.Dogersnek remekül sikerül a formaidőzítés, úgy látomReméljük csak rápihennek a Playoffra agyban. 😀
slowmotion
A dobórotációtól tartok.
KeyG
A rotációtól nem tartok, Urias-Kershaw-Anderson önmagában elég lehet, ha mellé kapnak pár jó inninget a bullpentől. Csak akkor termelni is kellene a pontokat.
több mint 2 éve
most hogy meglett a "megérdemelt" rekord, remélem megnyugszik az összes, az elmúlt pár napban az ellenfeleket simán leköcsögöző Yanks-drukker. Doug Stanhope, barátaim. nem is értem, miért Evil Empire a Yanks beceneve, és miért olyan kedvelt csapat a többi drukkernek 😀PS. elfajzott Orioles-drukkerek vagytok mind 😀
több mint 2 éve
KeyG
9 522
Dogersnek remekül sikerül a formaidőzítés, úgy látomReméljük csak rápihennek a Playoffra agyban. 😀
slowmotion
A dobórotációtól tartok.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Dogersnek remekül sikerül a formaidőzítés, úgy látom
több mint 2 éve
Az hogy naponta 10-20 értesítés érkezik (és nem lehet kikapcsolni mert a Twinsnek így figyelem a meccseit mert nem tudok minden nap leülni nézni) másfél héten keresztül, nem rosszból, de nekem elvett az értékéből. Elvették az élményt belőle számomra, ami nektek nyilván Yankees szurkolóknak nem számít. Hiába Yankee, őt még valamilyen szinten kedvelem is, nagy eredményt ért el, ezt nem tagadom.Csak megütötte a 62-t Judge, végre nem vágják be mindenhova.Csak történelmet látunk még ha szenvedősen, az utolsó pillanatban is jött össze.
Nem tudom amúgy mért ilyen alibizve csinálták ezt, minden telefonra/PC-re ki kellett volna rakni amint feláll az ütni mint, amikor hurrikán figyelmeztetés van.
Heisman nádor
Remember where you were when #AaronJudge made history. 6️⃣2️⃣ #AllRise pic.twitter.com/w4kbDJf5ZC
— MLB (@MLB) October 5, 2022
Matthew99
Az ellenfelek meg tényleg "köcsögök" voltak, de nyilván egy dobó/csapat se akart ennek a történelmi ütésnek a rossz oldalán lenni.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz