NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 376
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Wainwrightnak is vissza kellene vonulni, ma is 2 sétáltatással indított.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
youtu.be/yiItSJ8L0bU?t=27Miért, ki az a Julio Urías? Sosem hallottam róla!már törlik a múltat* A múlt töröltette magát
larrybrownsports.com/baseball/julio-urias-dodgers-murals-covered/620479
robiroboter
slowmotion
Mikey
több mint 2 éve
Miért, ki az a Julio Urías? Sosem hallottam róla!már törlik a múltat* A múlt töröltette magát
robiroboter
slowmotion
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
már törlik a múltat* A múlt töröltette magát
robiroboter
több mint 2 éve
már törlik a múltatlarrybrownsports.com/baseball/julio-urias-dodgers-murals-covered/620479
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Gallen 3 hit shutout, kettőt hoztunk eddig a Cubs ellen, izgi lesz a harc a wild card helyekértIzgi?? Az AL West végjáték arcletépős horror lesz!
Löfli
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
Gallen 3 hit shutout, kettőt hoztunk eddig a Cubs ellen, izgi lesz a harc a wild card helyekért

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
felhívtuk Jordan Lawlart, a legjobb prospectünket AAA-ből, cserébe elköszöntünk Nick Ahmedtől, a kedvenc Dbacks játékosomtól, sosem volt jó ütő, de imádtam amiket védőként csinált 😥

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Behúztuk a szériát a Brewers ellen. 😃
több mint 2 éve
Megy tovább.Erre tényleg lehetne valami megoldásuk.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Sejtettem. Francért nem lehet ilyenkor átkapcsolni máshova.Sport tv meccsen mi történt?Elkezdett esni az eső.
Mire visszaültem valami focis faszság van
🤘 gaben 🤘
Matthew99
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Sport tv meccsen mi történt?Elkezdett esni az eső.
Mire visszaültem valami focis faszság van
🤘 gaben 🤘

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Andy Haines személyében új ütőedzőnk lesz jövőre. Oscar Marinnal is beszélnék egy sort azért, mert a rohadt sok sétát engedünk. A tegnapi meccs is leginkább ezen ment el.
több mint 2 éve
Jazz HR, Burger HR, Bell HR, De La Cruz HR. Szeretem az ilyen meccseket 😁Bell meg Burger egyszerűen zseniálisak, nem tudom mikor voltak ennyire jó tradejeink mint ők.
több mint 2 éve
Hat ez csúnya bukta lett, 🤪de belefèr a ma délutánit hozni kellene 🙂
több mint 2 éve
larrybrownsports.com/baseball/details-julio-urias-domestic-violence-arrest/620061második esete, úgyhogy mehet Japánba Bauer után.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
YayHa igaz, ilyennek nincs helye se Dodgers se MLB csapat mezében.
Urias off 20 meccsre (aztán gondolom még minimum 142-re). úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyattesés, de ha valaki ennyire fasz, akkor nincs mit tenni.
azért reméltem, hogy az elbaszott Bauer-ügy után magunk mögött hagytuk az otthoni keménykedést. hát, nagyon nem. de Uriast magunk mögött fogjuk hagyni.
slowmotion
Így az offseasonban még erőteljesebben rendbe kell tenni a dobó egységet.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
YayUrias off 20 meccsre (aztán gondolom még minimum 142-re). úgy hiányzott, mint üveges tótnak a hanyattesés, de ha valaki ennyire fasz, akkor nincs mit tenni.
azért reméltem, hogy az elbaszott Bauer-ügy után magunk mögött hagytuk az otthoni keménykedést. hát, nagyon nem. de Uriast magunk mögött fogjuk hagyni.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 2 éve
Acuna ma 121.2 mph-val bikkantott egy home runt, ebben az idényben a leggyorsabb, mióta mérik (2015) a 6. leggyorsabb all-time.A srác eléggé élvezi ezt az idényt.
empty taxi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
A mai győzelemmel kb. bebisztosítottuk, hogy az elmúlt évek legjobb szezonját produkáljuk. 🙂 Tele fiatalokkal. Remélem tényleg fényes az a jövő Pittsburghben.🙂
több mint 2 éve
Acuna ma 121.2 mph-val bikkantott egy home runt, ebben az idényben a leggyorsabb, mióta mérik (2015) a 6. leggyorsabb all-time.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Hát ja. Csak abban lehet reménykedni, hogy lesz egy széria októberben, amikor ez az erőfölény nem jön ki.A Fried elleni meccsre kíváncsi voltam és sajnos konkrétan minden fronton jobbnak éreztem az elejétől a Bravest. Uríast ütötték az elejétől míg Frieddet mi nem tudtuk bevinni az erdőbe. A Braves a team to beat a ligában.esetleg annyi, hogy nálunk Lynn nem a rotáció teteje, hanem a harmadik ember. ahhoz képest az, hogy Stridert bevittük az erdőbe, az teljesen jó. nyilván a többi három meccs sok mindent fog mondani, de ez egy x körüli meccs volt úgy, hogy áprilisban háromból kettőt elhoztunk a Truist-ről, április végén még konkrétan az NL-t is vezettük egy meccs erejéig, aztán elkezdtek hullani az emberek, és jött a sötét középkor kb az All-Star breakig.jó lett volna visszahozni a meccset a Braves ellen, de van még három próba. Lynn idáig durva jól játszott, most a második inningben összeomlott. Buehler elkezdi az alsóligás visszaszoktatást, egy hónapja van felvenni a sebességet, mert nagyon úgy tűnik, hogy az NL a Braves és köztünk dől el, addigra jó lenne még egy megbízható SP.Elképesztő csapat a Braves és sajnos jelenleg és Buehlerrel se látom, hogy pitcher háborút tudunk ellenük nyerni. Jelenleg 2-2 alapszakaszban, de 8 pontokat nem szabad kapni tőlük.
slowmotion
Meg lennék lepődve ha a legvégén nem ez a 2 csapat lenne ott NL-be és jelenleg sajnos a Bravest mondanám.
KeyG
jó lenne két meccset elhozni valahogy úgy, hogy Kershaw nem is dob.
slowmotion
KeyG
Nekünk is volt már ilyen, legyen másnak is.