Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Én is játszom vele. Bármiben szívesen segítek, ha tudok.🙂Van itt olyan ki játszik az MLB The Show-val viszonylag régóta? Vagy csak simán tudna adni egy két tippet? 😀Termeszetesen. Mi a kerdes? Casual gamer vagyok mondjuk, eleinte en is vergodtem, de egyre jobban raerzek. Osszejott mar 19 strikeout es 6 homerun egy mccsen.
adamfaragoo
Hendrix
több mint 2 éve
Well, that escalated quickly. Remélem, lesz még lehetősége javítani ezen.
több mint 2 éve
asztakurva, micsoda kezdés! hoztunk egyet a Dodgers ellen, felőlem akár már most vége lehet a playoffnak 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Én ilyet még nem láttam 😳Kershaw: Fogd meg a söröm 😀
LMAOOOOOO pic.twitter.com/El3ZuVSeHg
— Talkin' Yanks (@TalkinYanks) September 30, 2023
The 10 consecutive batters reaching base safely to begin the 1st inning tonight is a franchise record.
— Kansas City Royals (@Royals) September 30, 2023
It's been 20 years since any MLB team opened a game with at least 10 consecutive batters reaching base safely (Boston on 6/27/2003 vs. Florida per Elias). pic.twitter.com/vmf2pIzsSs
Matthew99
Clayton Kershaw's night is finished pic.twitter.com/XyRzGHjQJP
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) October 8, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Gyakran 😛 Ennek akkor lenne relevanciája, ha kívülre dobja a dobó a dobómezőn azaz ha dobó hiba lenne, ha nem lengetne bele az ütő. De minden esetben mondja maikor az ütő nem talál labdát. Akkor is ha belülre megy. Szóval, jó-jó, használja, csak kicsit "normálisabb" módon 😊Haraszti kitalált egy zseniális magyarítást a "swing & a miss" szófordulatra, ez lett a "lenget, de minek"es rohadt idegesito
Kampmanneha😀
YoungZeeZee
több mint 2 éve
YoungZeeZee
9 525
Haraszti kitalált egy zseniális magyarítást a "swing & a miss" szófordulatra, ez lett a "lenget, de minek"es rohadt idegesito neha 😀
Kampman
több mint 2 éve
Azt hiszem szidom még egy kicsit a bullpent 😛
több mint 2 éve
Jól indul, ja nem
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Van itt olyan ki játszik az MLB The Show-val viszonylag régóta? Vagy csak simán tudna adni egy két tippet? 😀Termeszetesen. Mi a kerdes? Casual gamer vagyok mondjuk, eleinte en is vergodtem, de egyre jobban raerzek. Osszejott mar 19 strikeout es 6 homerun egy mccsen.
adamfaragoo
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
Ez az, most kellene elhúzni vhogy
több mint 2 éve
Haraszti kitalált egy zseniális magyarítást a "swing & a miss" szófordulatra, ez lett a "lenget, de minek"
több mint 2 éve
hú ezt most szépen megúszta a PhilliesMeg....most kiderül, szidtam e annyit eleget a bullpent, hogy összeszedik magukat?😏
Löfli
több mint 2 éve
hú ezt most szépen megúszta a Phillies

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 2 éve
Gunnar 😕larrybrownsports.com/baseball/orioles-miscommunication-steal-attempt-9th-inning/621813
PS. nekem bezzeg megnyerte a fentezit 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
A FOX stúdiójában David Ortiz egy Meteorológus Mihály-szerű magyarázattal mutatta meg a Baltimore fölött köröző felhők mozgását.Lehet, hogy esni fog?
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
A FOX stúdiójában David Ortiz egy Meteorológus Mihály-szerű magyarázattal mutatta meg a Baltimore fölött köröző felhők mozgását.
több mint 2 éve
libabor amugy.Bryson Stott’s grand slam with nothing but ballpark noise
— Jomboy Media (@JomboyMedia) October 5, 2023
Chills pic.twitter.com/GkroNIJr4q
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Most már előre az O's - Phiilies nagydöntőért!arról a párosításról szép emlékek vannak a nagykönyvekben 😀
Dzsokijuing
több mint 2 éve
Csodálatos.Bryson Stott’s grand slam with nothing but ballpark noise
— Jomboy Media (@JomboyMedia) October 5, 2023
Chills pic.twitter.com/GkroNIJr4q
Matthew99
Most már előre az O's - Phiilies nagydöntőért!
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
forrás: MLB a SPORT TV-n fb csoportból📺 10.08., vasárnap 00:05 Sport1
⚾️ Atlanta BRAVES - Philadelphia PHILLIES
📺 10.09., hétfő 02:00 Sport1
⚾️ Houston ASTROS - Minnesota TWINS
📺 10.10., kedd 00:05 Sport2
⚾️ Atlanta BRAVES - Philadelphia PHILLIES
📺 10.10., kedd 22:05 Sport2
⚾️ Minnesota TWINS - Houston ASTROS

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Bryson Stott’s grand slam with nothing but ballpark noisenem csak Phillyben voltak hangosak
Matthew99
www.si.com/mlb/2023/10/05/twins-sonny-gray-explained-crowd-noise-trick-vladimir-guerrero-pickoff
több mint 2 éve
Haha 😀 Nyomtam eddig is, csak most jutottam el oda, hogy megelégeltem, hogy ennyire nem megy 😀Van itt olyan ki játszik az MLB The Show-val viszonylag régóta? Vagy csak simán tudna adni egy két tippet? 😀hú, de gyorsan utolért az offseason 😀
adamfaragoo
robiroboter
több mint 2 éve
Van itt olyan ki játszik az MLB The Show-val viszonylag régóta? Vagy csak simán tudna adni egy két tippet? 😀hú, de gyorsan utolért az offseason 😀
adamfaragoo