Bowldog Hálaadást!

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 445 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 280 — Saturday Night Lights
azert ez 9 jatekos, sztem rohadtul nem rossz arany, nem tudom, hogy a maradek 3 masik csapatnal ez h nez ki.
csebi
Még a playoff elején jelent meg:  www.mlb.com/news/how-the-2022-mlb-playoff-teams-were-built
Vicces, hogy a kép két szélén a négy elődöntős:

robiroboter
"With the notable exception of 2013 first-round pick Aaron Judge, much of the Yankees' AL East division-winning team was imported. (...) The Yankees may field a playoff lineup with as many as seven position-player starters acquired via trades: Gleyber Torres, Isiah Kiner-Falefa, Josh Donaldson, Anthony Rizzo, Jose Trevino, Harrison Bader and Giancarlo Stanton."

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 2 éve
robiroboter 2 091 — Let's go O's!
azert ez 9 jatekos, sztem rohadtul nem rossz arany, nem tudom, hogy a maradek 3 masik csapatnal ez h nez ki.
csebi
Még a playoff elején jelent meg:  www.mlb.com/news/how-the-2022-mlb-playoff-teams-were-built
Vicces, hogy a kép két szélén a négy elődöntős:

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Cheaters vs. Evil Empire ALCS 😕

A WS-ben az NL-nek drukkolok 😊
Dzsokijuing
nyilvan empire vagyunk meg minden DE
rosteren sajat draftolt:
Nestor, Schmidt, Higaishoka, Judge,

nalunk jatszott vegig, sajat neveles:
German, Loaisiga, Severino, Cabrera, Torres,

csebi
Ez valóban jó arány, de sztem a payroll jobb összehasonlítási mutató.

www.washingtonpost.com/sports/2022/04/01/mlb-payrolls-competitive-balance/

Projected runs per game above or below an average team ordered by largest to smallest payroll: a kicsik közül csak az Indians és a Mariners jutott rájátszásba.

www.youtube.com/watch?v=0h19anH4MdE

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
Egy gyors kivonat magyarul pár sorban? Köszi.
Őszentsége Sobri Jóska
melóidőben csak rapid újmagyarul 😀

"A kifejezés 2002-ben született, amikor a Boston Red Sox csapatának elnöke, Larry Lucchino használta, hogy leírja a Yankees-t, amiért leszerződtette Jose Contreras kubai dobót."

pro tipp:
 www.summari.com/
 www.deepl.com/en/translator
BTW mindkettő telefonappban is 😉
robiroboter
Folytatás:
Hat évvel később az Evil Enterprises cég védjegy bejegyzést kért a Baseball's Evil Empire kifejezésre, hogy jenki témájú árucikket dobjon piacra. Röviddel ezután a Yankees és az MLB vétót nyújtott be azzal, hogy mindenhol a Yankeest azonosítják a kifejezéssel, ezért gyakorlatilag a csapaté a védjegy. A Yankees ügyvédei hatalmas listát állítottak össze azokról a cikkekről, amelyek a jenkiket a gonosz birodalmának nevezték. Kiemelték azt a tényt is, hogy a Yankees felvállalta szerepét azzal, hogy otthoni meccseken Star Wars zenét játszottak. Ezek után meg is nyerték a pert. 2018 decemberében Brian Cashman a holtszezonra való felkészülés során „teljesen működő Halálcsillagnak” nevezte az irodáját; egy ilyen hasonlat sem véletlen.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska
melóidőben csak rapid újmagyarul 😀

"A kifejezés 2002-ben született, amikor a Boston Red Sox csapatának elnöke, Larry Lucchino használta, hogy leírja a Yankees-t, amiért leszerződtette Jose Contreras kubai dobót."

pro tipp:
 www.summari.com/
 www.deepl.com/en/translator
BTW mindkettő telefonappban is 😉

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 452 — #NoStress
How the Yankees became the Evil Empire
 www.pinstripealley.com/2020/5/4/21245740/yankees-evil-empire-red-sox-jose-contreras-trademark
robiroboter

több mint 2 éve
How the Yankees became the Evil Empire
 www.pinstripealley.com/2020/5/4/21245740/yankees-evil-empire-red-sox-jose-contreras-trademark

több mint 2 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 452 — #NoStress

Dzsokijuing
rosteren sajat draftolt:

csebi
A Yankees miért Evil Empire?
A Houston/Cheaters sztorit tudom, a Yankees mit vétett és ki ellen?

több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 963 — Lucas Scott

Dzsokijuing
rosteren sajat draftolt:

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Eddig elég egyszerű és nagyszerű a Phillies playoff recept: dobók nulláznak mindenkit szinte, pár HR meg becsúszik úgyis a nagy sztároktól.😊
több mint 2 éve

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 2 éve
ohh hat bekezdett a yankees
YoungZeeZee
Hicks kozben season ending serules, kivancsi vagyok kit rakunk be a helyere. ugye volt arrol szo, hogy Stanton is jatszhat majd fielden es Carpenter lesz a DH akkor, de dobo fronton nagyon gyengek vagyunk jelenleg.
Germana amugy jol latom tenyleg, hogy egy darab inninget sem dobott a szeriaban?
csebi
Cabrera is ki tud menni outfieldre és ahogy írtad Stanton is.
Jól láttad. Taillon is csak egy meccsen állt be csereként és abban se volt köszönet.
Matthew99
csak akkor nem feleselges mindkettot cipelni a rosteren? ennyire nincsen egy normalis cseredobonk tenyleg???
mondjuk Taillont lathatjuk majd ma ...
csebi
Elférnek.
Verlander ellen nem akarunk jó dobót égetni 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem nem fogyott el a motivációnk így a dodgers után.
Mert ez egy semmi volt így hazai pályán.
P@trik
Pedig mikor láttam, hogy Alvarado zár félni kezdtem rendesen. Majdnem be is jött.....egy PO meccs ment már el rajta a Cards ellen.

Szerintem nincs szó motiválatlanságról, ezen a szinten nem is lehet. Egyszerűen marha jók voltak a kezdő dobók mindkét oldalon ezt láttuk, nekünk jött ki szerencsésebben a lépés, hogy a tietek kicsit hamarabb elfáradt.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
Hicks kozben season ending serules, kivancsi vagyok kit rakunk be a helyere. ugye volt arrol szo, hogy Stanton is jatszhat majd fielden es Carpenter lesz a DH akkor, de dobo fronton nagyon gyengek vagyunk jelenleg.
Germana amugy jol latom tenyleg, hogy egy darab inninget sem dobott a szeriaban?
csebi
Jól láttad. Taillon is csak egy meccsen állt be csereként és abban se volt köszönet.
Matthew99
csak akkor nem feleselges mindkettot cipelni a rosteren? ennyire nincsen egy normalis cseredobonk tenyleg???
mondjuk Taillont lathatjuk majd ma ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
csebi

több mint 2 éve
YoungZeeZee
hat eleg komolyan megerkezett Stanton, alapvetoen mindent bealdoztunk erre a meccsre, ahogy kellett. erdemi cseredobo nem maradt a mai meccsre.

több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Remélem nem fogyott el a motivációnk így a dodgers után.
Mert ez egy semmi volt így hazai pályán.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor 1 behúzva 🥳
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 566
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 566
a sport tv ma 22-tol adja a meccset
több mint 2 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Végre magyar játékos B'moreban 😀
 birdswatcher.com/2022/10/17/orioles-claim-mark-kolozsvary-off-waivers/

több mint 2 éve
na eddig az idei POban masszivan Cole visz minket a hatan. ettol a Taillon kezdestol nagyon fazom ...
csebi
Hát pedig Nestor-t nem lehet ellőni, mert akkor elég rossz kezdés lenne, ha továbbjutunk.
Matthew99
nyilvan ertem a logikat ebben, csakhat Taillon baszki 😕 nagyon vekony lett ez a bullpen mostanra, Peralta nelkul sehol sem lennenk, o allitolag kesz 4. napon is dobni sorban ...
csebi
A sokszor megénekelt Monty trade. Oké, hogy Bader hero módban van, de a rotáció meg szűkös.
Matthew99
Nyugi, Cole már jelezte, hogy ha kell, akkor készen áll bejönni ma is.

Fú, nagyon remegek már ettől a meccstől.
shawnka
Nem kell. Sőt nem is Taillon fog kezdeni így hanem Mr. Bajusz Nasty Nestor.

több mint 2 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
na eddig az idei POban masszivan Cole visz minket a hatan. ettol a Taillon kezdestol nagyon fazom ...
csebi
Hát pedig Nestor-t nem lehet ellőni, mert akkor elég rossz kezdés lenne, ha továbbjutunk.
Matthew99
nyilvan ertem a logikat ebben, csakhat Taillon baszki 😕 nagyon vekony lett ez a bullpen mostanra, Peralta nelkul sehol sem lennenk, o allitolag kesz 4. napon is dobni sorban ...
csebi
A sokszor megénekelt Monty trade. Oké, hogy Bader hero módban van, de a rotáció meg szűkös.
Matthew99
Nyugi, Cole már jelezte, hogy ha kell, akkor készen áll bejönni ma is.

Fú, nagyon remegek már ettől a meccstől.
több mint 2 éve
csebi
Matthew99
csebi