Bowldog Hálaadást!

Baseball

40 feliratkozó

több mint 4 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 444 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Realitás azért ez volt, hogy elkapjuk mi is a fonalat és 1-1.
Most jön majd az érdekes rész, jönnek a gyengébb dobók és 3 meccs jön Philibe.
P@trik
Persze, csak miután elhúztunk 4-0ra remènykedtem, hogy hátha... ráadásul előző meccsèn Nola nagyon jól dobált....hát most kevèsbè, illetve jobb ütők álltak vele szemben.

Meg kellene nyerni mindet otthon, de ennek azért kevès a realitasa.
dande2
Nolanak az alapszakaszba se ment ellenünk, a teso ellen elizgulja.
Érdekes lesz, mondjuk Philibe Musgrove kezd remélem egyet tud hozni. Aztán Clevinger meg Manaea totál lutri.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
P@trik
Persze, csak miután elhúztunk 4-0ra remènykedtem, hogy hátha... ráadásul előző meccsèn Nola nagyon jól dobált....hát most kevèsbè, illetve jobb ütők álltak vele szemben.

Meg kellene nyerni mindet otthon, de ennek azért kevès a realitasa.
több mint 2 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
Taillon kezd az első meccsen, kíváncsi leszek hogy fog neki menni. Az mondjuk sokat elmond, hogy elvileg az utolsó meccsen is ő kezdett volna, de mivel egy napot halasztottak az eső miatt inkább Cortes kezdett 😁
kapitnono
Mert az volt az eredeti terv is hogy Cortes kezd a Game 5-on.

Luetge, Hicks és González ki, Montas (relieverként), Weissert és Peraza be.

Semmi esélyt nem látok a csalók ellen, de azért let's fuckin' gooo!
Mikey
hat igen, ki tudja idenre milyen modszer talaltak ki a csalasra.
amugy a gyenge bullpen (ugye Schmidt?) meg a Donaldson IKF duo fog minket kicsinalni. Taillon meg eleg pofas startot is hozott ossze magahoz kepest, siman nyerheto lett volna a meccs Verlander ellen. lenyeg h Germant pihentetjuk a rosteren folyamatosan a jovo evre ...
csebi
Amíg a bíró nem hoz ítéletet addig szabadon csalhatnak sajnos

Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 960 — Lucas Scott
Taillon kezd az első meccsen, kíváncsi leszek hogy fog neki menni. Az mondjuk sokat elmond, hogy elvileg az utolsó meccsen is ő kezdett volna, de mivel egy napot halasztottak az eső miatt inkább Cortes kezdett 😁
kapitnono

Mikey
hat igen, ki tudja idenre milyen modszer talaltak ki a csalasra.
amugy a gyenge bullpen (ugye Schmidt?) meg a Donaldson IKF duo fog minket kicsinalni. Taillon meg eleg pofas startot is hozott ossze magahoz kepest, siman nyerheto lett volna a meccs Verlander ellen. lenyeg h Germant pihentetjuk a rosteren folyamatosan a jovo evre ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
jo kep csak mar ott elverzik, hogy hozzank 3 sajat draftoltat mutat mikozben en talaltam negyet.
csebi
talán mert ez az év végi 26-os keretekből lett kimatekolva, nem a full negyvenesekből 😉

BTW a cikkben minden el van magyarázva.
robiroboter
igen Cortest odateszik, de akkor sem ertem, hogy Rizzora miert irjak azt, hogy trade-del erkezett, mert ez sem igaz, o UFAkent igazolt hozzank.

Szerkesztette: csebi

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 696 — #HUNGarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
több mint 2 éve
robiroboter 2 091 — Let's go O's!
Ügyesen csináljuk gratula 😡😡😡😡😡
dande2
hadd ne én idézzem Yogi Beart 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 755 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ügyesen csináljuk gratula 😡😡😡😡😡
több mint 2 éve
napicuki: a Nola szülők
 www.mlb.com/news/aaron-nola-austin-nola-make-history-in-nlcs-game-2-2022

több mint 2 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
Jól szétcsúszott a Padres

Kellett mondani.

Szerkesztette: Kampman
több mint 2 éve
YoungZeeZee 8 566
senki nem nezte az elso padres meccset?
több mint 2 éve
Lesz ma bézbóz a tvben?
KeyG
Ma nem, majd hónap 😉 Az ALCS finálé 1:37 😊
dande2
De a mai éjszaka?😁
KeyG
Igeeeen🤪🤪🤪
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520
Lesz ma bézbóz a tvben?
KeyG
dande2
De a mai éjszaka?😁

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Lesz ma bézbóz a tvben?
KeyG
több mint 2 éve
KeyG Baltimore Ravens 9 520
Lesz ma bézbóz a tvben?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Mikey
Én hát ugye nehezen tudnék a Yanksnek szurkolni, és Mancininek csak meglesz első playoff-hitje ellenetek 😀

több mint 2 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 754
kapitnono

több mint 2 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!

több mint 2 éve
Meglep, hogy nem említette senki.
Mikey
Talán azért nem, mert amikor az első pár playoff-meccsen nem annyira ment a friss AL HR-rekordernek, akkor a kedves közönség és a drukkerek is megfújolták 😀
robiroboter
Ami annyira nem meglepő egyébként, hiszen az Indians ellen nem igazán ment neki korábban sem.
több mint 2 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
azert ez 9 jatekos, sztem rohadtul nem rossz arany, nem tudom, hogy a maradek 3 masik csapatnal ez h nez ki.
csebi
Még a playoff elején jelent meg:  www.mlb.com/news/how-the-2022-mlb-playoff-teams-were-built
Vicces, hogy a kép két szélén a négy elődöntős:

robiroboter
jo kep csak mar ott elverzik, hogy hozzank 3 sajat draftoltat mutat mikozben en talaltam negyet.
csebi
Szerintem csak Cortes mint FA szerepel, mert úgy került vissza a csapathoz ( harmadjára).
Bár lehet Robi jobban mondja.

Szerkesztette: Toca
több mint 2 éve
csebi
talán mert ez az év végi 26-os keretekből lett kimatekolva, nem a full negyvenesekből 😉

BTW a cikkben minden el van magyarázva.

Szerkesztette: robiroboter

több mint 2 éve
azert ez 9 jatekos, sztem rohadtul nem rossz arany, nem tudom, hogy a maradek 3 masik csapatnal ez h nez ki.
csebi
Még a playoff elején jelent meg:  www.mlb.com/news/how-the-2022-mlb-playoff-teams-were-built

robiroboter
"With the notable exception of 2013 first-round pick Aaron Judge, much of the Yankees' AL East division-winning team was imported. (...) The Yankees may field a playoff lineup with as many as seven position-player starters acquired via trades: Gleyber Torres, Isiah Kiner-Falefa, Josh Donaldson, Anthony Rizzo, Jose Trevino, Harrison Bader and Giancarlo Stanton."
Dzsokijuing
es akkor ebben is van hiba, mert Rizzot UFAkent irattuk ala.

több mint 2 éve
Mikey
Talán azért nem, mert amikor az első pár playoff-meccsen nem annyira ment a friss AL HR-rekordernek, akkor a kedves közönség és a drukkerek is megfújolták 😀

több mint 2 éve
csebi

robiroboter

több mint 2 éve