NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
3
3
18:30-tól, ARENA4
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
mint a legtobb major sportban a playoffnak jobb a hangulata.Emlékeztek grandma streamsre? Twitterről vagy ötször banolták, ő egyenesen gyűlölte Chapmant, én mivel baseballt csak a playoffban nézek, az alapján kb minden idők legrosszabb játékosának gondolnám 😊Chapman Yankees karrierje elég dicstelenül ér véget. Kihagyott egy edzést, ő meg emiatt kimarad az ALDS keretből.Dicstelen volt hozzá az egész történet már elég régóta. Mikor játszott abban sem volt sok köszönet.
Mikey
Matthew99
r.baggio
vhol feljott mashol, hogy mi volt az elso baseball jatek amivel talalkozott az ember.
en sega game gearen nyomtam ezt
en.wikipedia.org/wiki/The_Majors:_Pro_Baseball
jo regi
több mint 2 éve
Emlékeztek grandma streamsre? Twitterről vagy ötször banolták, ő egyenesen gyűlölte Chapmant, én mivel baseballt csak a playoffban nézek, az alapján kb minden idők legrosszabb játékosának gondolnám 😊Chapman Yankees karrierje elég dicstelenül ér véget. Kihagyott egy edzést, ő meg emiatt kimarad az ALDS keretből.Dicstelen volt hozzá az egész történet már elég régóta. Mikor játszott abban sem volt sok köszönet.
Mikey
Matthew99
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Chapman Yankees karrierje elég dicstelenül ér véget. Kihagyott egy edzést, ő meg emiatt kimarad az ALDS keretből.Szerintem ha benne lenne, sem mernék betenni a meccsbe, annyira bizonytalan idén
Mikey
több mint 2 éve
Chapman Yankees karrierje elég dicstelenül ér véget. Kihagyott egy edzést, ő meg emiatt kimarad az ALDS keretből.Dicstelen volt hozzá az egész történet már elég régóta. Mikor játszott abban sem volt sok köszönet.
Mikey
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Chapman Yankees karrierje elég dicstelenül ér véget. Kihagyott egy edzést, ő meg emiatt kimarad az ALDS keretből.
több mint 2 éve
Ő játszik többet otthon, nem?Pont néztem is a változást, akkor tűnt fel a bracket.Miért van ez a párosítási szabály? Miért vannak amúgy fix ágak?Az NBA-ben is fix ágak vannak.
Az első kiemeltek miért nem a gyengébbik továbbjutót kapják meg egyébként? Vagy mi az alapszakasz elsők jutalma, ami a 2-nak nem jár?
Az Americanben az #1 Astros ugye most #5 Marinerst kapta, de a Nationalben az #1 Dodgers miért a 4-5 kiemelt közül kap ellenfelet? Miért nem a #6 Philliest?
Willie Parker
Az NHL-ben és az NFL-ben szokott az lenni, hogy a legmagasabban rangsorolt még versenyben lévő csapat kapja a legalacsonyabbat. Mondjuk eddig az MLB is így működött, az igaz.
Kampman
Csak így semmivel nincs előrébb a ligaelső, m a második, de mindegy is igazából.
Willie Parker
Akár a 6., akár a 2. ellen megy a párharc.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 393
Pont néztem is a változást, akkor tűnt fel a bracket.Miért van ez a párosítási szabály? Miért vannak amúgy fix ágak?Az NBA-ben is fix ágak vannak.
Az első kiemeltek miért nem a gyengébbik továbbjutót kapják meg egyébként? Vagy mi az alapszakasz elsők jutalma, ami a 2-nak nem jár?
Az Americanben az #1 Astros ugye most #5 Marinerst kapta, de a Nationalben az #1 Dodgers miért a 4-5 kiemelt közül kap ellenfelet? Miért nem a #6 Philliest?
Willie Parker
Az NHL-ben és az NFL-ben szokott az lenni, hogy a legmagasabban rangsorolt még versenyben lévő csapat kapja a legalacsonyabbat. Mondjuk eddig az MLB is így működött, az igaz.
Kampman
Csak így semmivel nincs előrébb a ligaelső, m a második, de mindegy is igazából.
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Miért van ez a párosítási szabály? Miért vannak amúgy fix ágak?Az NBA-ben is fix ágak vannak.
Willie Parker
több mint 2 éve
Miért van ez a párosítási szabály? Miért vannak amúgy fix ágak?ha a bracketet nézed, tök világos.
Willie Parker
www.mlb.com/postseason
no.4 vs no.5, és no.3 vs no.6 wild card series
így a no.1 seed valszeg a gyengébb csapattal játszik
ld. no.2 Yanks vs no.3 Tribe de no.1 Astros vs no.5 M's
no.2 Braves ugyanígy lehetett volna vs no.3 Cards is (de nem lett)
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 393
Miért van ez a párosítási szabály? Miért vannak amúgy fix ágak?Az első kiemeltek miért nem a gyengébbik továbbjutót kapják meg egyébként? Vagy mi az alapszakasz elsők jutalma, ami a 2-nak nem jár?
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
megneztem az osszefoglalot....ohh bazzes a durva, hogy az egyenlitesnel mikor 3-man mentek a labdaert es ketten osszeutkoztek...utkozes nelkul is siman befutottak volna.
(jays meccs)
több mint 2 éve
atyavilág, még jó, hogy nem néztem ezt élőben, még egy sok pontos AL elimination leolvadást nem akartam látni a sok évvel ezelőtti Royals A's elleni comebackje utána Philly továbbjutás azért picit meglepett
több mint 2 éve
Ennek a meccsnek a legjobban amúgy a Yankees örülKeddig még sok pihenő lesz 😊 kiváncsi vagyok h Cortes vagy Cole kezde, lenne értelme annak h Cortes legyen
Wester
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Remélem a Mariners olyan lendületbe jött, hogy a Csalózt is elsöpri az útból.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Huh ott van 😀
több mint 2 éve
9-9 😀 a meccsünk végén már mi is ezt követtük, hihetetlen dráma
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
A jays azert most ....8-18-5 de aludni kell.
YoungZeeZee
Ertesito mint mindig on😀
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
A jays azert most ....8-1
több mint 2 éve
Bob Esponja no habla inglés
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
bummmm
több mint 2 éve
nyilván WC-n voltam 😀😀😀
több mint 2 éve
Spongyabob büntetett.