NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 376
43
Baseball
Szerkesztette: Löfli
Astros pipa és a White Sox sorozat első meccse is söprés volt.
My O My, Seattle 😊
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
The Phillies are cheering on team Pennsylvania at the Little League World Series pic.twitter.com/Vey9zNvGjk
— Jomboy Media (@JomboyMedia) August 20, 2023
Bryson Stott’s pencil bat 🔥 pic.twitter.com/IAts4pCnu5
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) August 20, 2023

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
As he was presented with a commemorative guitar before his last game at Progressive Field, Miguel Cabrera squared up with José Ramírez 😂😂😂 @MrLapara | #ForTheLand | @MiguelCabrera pic.twitter.com/0SJV1EVQkd
— Bally Sports Cleveland (@BallySportsCLE) August 20, 2023
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Bo HRna ma benevezek egy live reds jays-re..Bo Bichette egy tripla majd bekocog.
remelem a mobilom fogja birni es nem fogok sokat akadni
YoungZeeZee
1-0
YoungZeeZee
4.teteje 7-2 a jaysnek...
greene-t szetutik. 70 dobasnal tart
sztem ez ennyi mara 😀
jon a baltimore elleni szeria
na ma benevezek egy live reds jays-re..Bo Bichette egy tripla majd bekocog.
YoungZeeZee
1-0
Szerkesztette: YoungZeeZee
na közben megnéztem, nem az, mert van ember a 2B-n, és nem lehet intentional drop sem, mert nem ért hozzá esés közben, csak a felpattanás után.erre nem kell infield fly rule-t alkalmazni?Vladimir Guerrero Jr. INTENTIONALLY missed this pop up. 👀
— MLB (@MLB) August 19, 2023
(MLB X @Chevronpic.twitter.com/rbISW9K8Ca
empty taxi
slowmotion
körömrágós meccseket játszunk most a San Diego ellen, jó lenne az éjjeli meccset (és a szériát is) hozniköszi srácok 😊 jó lesz a wild card race
Löfli

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
erre nem kell infield fly rule-t alkalmazni?Vladimir Guerrero Jr. INTENTIONALLY missed this pop up. 👀
empty taxi

talaltm egy ilyet, ez is online visszanezos
mlblive.net/
ez a 1000 IQ neven szoktak futni...Vladimir Guerrero Jr. INTENTIONALLY missed this pop up. 👀
empty taxi
megneztem a mult vasarnapi braves @ mets meccset. ejjjjj de jo is volt ahogy a mets felallt ..nem gondoltam volna hogy megnyerik a kezdes utan...
Vladimir Guerrero Jr. INTENTIONALLY missed this pop up. 👀
(MLB X @Chevron) pic.twitter.com/rbISW9K8Ca

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
The Los Angeles Angels are calling up first baseman Nolan Schanuel, who they took with the 11th overall pick in the draft less than six weeks ago and was in Double-A, sources tell ESPN. The 21-year-old from Florida Atlantic is hitting .370/.510/.493 in 21 minor league games.
— Jeff Passan (@JeffPassan) August 18, 2023
Az agyatlan...A person very close to the Wander Franco investigation claims it’s “very unlikely” that Franco will ever play in MLB again, per @hgomez27 pic.twitter.com/Hi5jDx2f51
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) August 17, 2023
adamfaragoo

A person very close to the Wander Franco investigation claims it’s “very unlikely” that Franco will ever play in MLB again, per @hgomez27 pic.twitter.com/Hi5jDx2f51
— Talkin’ Baseball (@TalkinBaseball_) August 17, 2023