NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
271
35
18:30-tól, ARENA4
Baseball
40 feliratkozó
több mint 4 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 2 éve
A Padrest úgy tűnik már semmi sem menti meg a POtól mi mèg billegünk 😛
több mint 2 éve
Az hogy egy kiesett csapat sem dob Judge-nak elég idegesítő. Főleg hogy lenget mindenre. Stanton viszont tényleg egy állat. Az a labda megint úgy volt megütve hogy ha 1 méter magasan repül akkor is kiviszi a falat és HR.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
Vagy Choi eligazol. 😉De csak ceruzával hátha tovább javul az ízlése 😀És ez még szürreálisabb.Ja Mariners, nem Marlins, oké 😊Én ezen nem látom:Twittert? :oTényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutottTe mit nèztèl JJ?????😉😜😜😜
r.baggio
dande2
r.baggio
Matthew99
r.baggio
Írd át légyszi a hirtelen felindulásból elkövetett csapatválasztásomat Angelsről Raysre, őket kedveltem meg az elmúlt két évben. Köszi.
Őszentsége Sobri Jóska
Matthew99
több mint 2 éve
De csak ceruzával hátha tovább javul az ízlése 😀És ez még szürreálisabb.Ja Mariners, nem Marlins, oké 😊Én ezen nem látom:Twittert? :oTényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutottTe mit nèztèl JJ?????😉😜😜😜
r.baggio
dande2
r.baggio
Matthew99
r.baggio
Írd át légyszi a hirtelen felindulásból elkövetett csapatválasztásomat Angelsről Raysre, őket kedveltem meg az elmúlt két évben. Köszi.
Őszentsége Sobri Jóska
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
És ez még szürreálisabb.Ja Mariners, nem Marlins, oké 😊Én ezen nem látom:Twittert? :oTényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutottTe mit nèztèl JJ?????😉😜😜😜
r.baggio
dande2
r.baggio
Matthew99
r.baggio
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
A legutolsi napokbol melyik meccseket eri meg megnezni p.o.szempontjabol?elore is koszi.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
erről nyugodtan húzd ki a padrest... 3. zakó zsinorba nulla ütő játék. Lófaszt se érdemelnek nem h POt.Én ezen nem látom:Twittert? :oTényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutottTe mit nèztèl JJ?????😉😜😜😜
r.baggio
dande2
r.baggio
Matthew99
Szégyen amit ebből a keretből kihoznak.
több mint 2 éve
És az nagyon is jó dolog, hogy ők ott vannak. Remélem az ALCS-ben találkozunk velük.Ja Mariners, nem Marlins, oké 😊Én ezen nem látom:Twittert? :oTényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutottTe mit nèztèl JJ?????😉😜😜😜
r.baggio
dande2
r.baggio
Matthew99
r.baggio
több mint 2 éve
Ja Mariners, nem Marlins, oké 😊Én ezen nem látom:Twittert? :oTényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutottTe mit nèztèl JJ?????😉😜😜😜
r.baggio
dande2
r.baggio
Matthew99
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Tényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutottNem -nem, a világ vége majd akkor jön el, amikor a kalózok visszatérnek a Holtak Szigetéről. 😃
r.baggio
" class="embed">
több mint 2 éve
Én ezen nem látom:Twittert? :oTényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutottTe mit nèztèl JJ?????😉😜😜😜
r.baggio
dande2
r.baggio
több mint 2 éve
Twittert? :oTényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutottTe mit nèztèl JJ?????😉😜😜😜
r.baggio
dande2
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Tényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutottTe mit nèztèl JJ?????😉😜😜😜
r.baggio
több mint 2 éve
Tényleg itt a világvége, még a Marlins is PO-ba jutott
---
több mint 2 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/109529/extra-inning-59-pal-bence-andrasne/
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
több mint 2 éve
Ha csak egy videót néztek meg ma, akkor ez legyen:The Chicago Cubs put together a drone tour of Wrigley Field, and it’s guaranteed to be the most incredible thing you watch today 🤯
— Joe Pompliano (@JoePompliano) September 30, 2022
pic.twitter.com/qNKCDBJFCK
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 567
www.golfdigest.com/story/aaron-judge-barry-bonds-intentional-walk-recordnekem is olyan erzesem volt h sok az IBB de asszem csak egy-kett volt. viszont BB eleg sok volt, szivattak sokat is 3-2nel h olyanokat dobtak, amik uthetetlenek voltak, es igy lett jo part SOja emiatt is.Ha valakinek ennyire megy, mint most Judgenak, akkor miért nem sétáltatják?Az utóbbi hetekben szerintem elég sokat sétáltatják, még szándékosan is, szóval azért sétáltatják eleget. Valahol 110 körül jár egész évben, ami szerintem tuti liga top 5 mennyiség. Egész egyszerűen nem szokás, ha arra gondolsz, hogy miért nincs minden meccsen 4 plate appearance-ból 4 sétája.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
csebi
A jays meg PO-ban
több mint 2 éve
Ha valakinek ennyire megy, mint most Judgenak, akkor miért nem sétáltatják?Nem minden esetben tudják sétáltatni. Még akár pont is jöhet belőle vagy pontszerző pozícióba kerül valaki kevés outnál. Szóval nem annyira egyértelmű hogy bázisra engeded.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
nekem is olyan erzesem volt h sok az IBB de asszem csak egy-kett volt. viszont BB eleg sok volt, szivattak sokat is 3-2nel h olyanokat dobtak, amik uthetetlenek voltak, es igy lett jo part SOja emiatt is.Ha valakinek ennyire megy, mint most Judgenak, akkor miért nem sétáltatják?Az utóbbi hetekben szerintem elég sokat sétáltatják, még szándékosan is, szóval azért sétáltatják eleget. Valahol 110 körül jár egész évben, ami szerintem tuti liga top 5 mennyiség. Egész egyszerűen nem szokás, ha arra gondolsz, hogy miért nincs minden meccsen 4 plate appearance-ból 4 sétája.
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Ne már hát így is hosszú hetek idegeskedése jön számomra, amíg ki nem derül az új menedzser neve... 😛Egyre több megbízható ember tweeteli, hogy La Russa nem lesz jövőre White Sox menedzser az egészségi állapota miatt.Donnie Baseball munkát keres 2023ra 😀 😀
Naaaagyon kíváncsian várom ki lesz az új menedzser.
Mikey
adamfaragoo
több mint 2 éve
Mikey
18 755
Ha valakinek ennyire megy, mint most Judgenak, akkor miért nem sétáltatják?Az utóbbi hetekben szerintem elég sokat sétáltatják, még szándékosan is, szóval azért sétáltatják eleget. Valahol 110 körül jár egész évben, ami szerintem tuti liga top 5 mennyiség. Egész egyszerűen nem szokás, ha arra gondolsz, hogy miért nincs minden meccsen 4 plate appearance-ból 4 sétája.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ha valakinek ennyire megy, mint most Judgenak, akkor miért nem sétáltatják?A Toronto meg is tette a mostani szériában, utóbbi meccseken 3+ sétája volt meccsenként ellenük. Fújoltak is a szurkolók 😁
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Ha valakinek ennyire megy, mint most Judgenak, akkor miért nem sétáltatják?
több mint 2 éve
na csak meglett a 61
Kúrfürst briareos