NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
463
55
Baseball
Szerkesztette: Löfli
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
The first player to have at least six outfield assists in his first 16 career games in the outfield since 1940.
— New York Yankees (@Yankees) September 13, 2022
The Wizard of Oz. pic.twitter.com/4v2bQzrkN1
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Ha egyszer rászoksz, hogy főleg RSS-ből netezel, leszoksz arról, hogy csak úgy random klikkelgessél oldalakra, fórumokra 😀 De ha jön email, hát idetalálok 😀Na, egyszer csak váratlanul végre megint kapok emaileket innen.Ez volt az oka, hogy ennyi ideig eltűntél? Azt hitted, hogy nem beszélget itt senki? 😊
Szevasztok újra 😀
robiroboter
Matthew99
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
Na, egyszer csak váratlanul végre megint kapok emaileket innen.Ez volt az oka, hogy ennyi ideig eltűntél? Azt hitted, hogy nem beszélget itt senki? 😊
Szevasztok újra 😀
robiroboter
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Szevasztok újra 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
" class="embed">
" class="embed">
ki is kapcsoltam.....Ha kluber igy folytatja lehet mar addig seA 7 oras yankees meccsre benevezek.jonak igerkezikA második inningig...
YoungZeeZee
Mikey
Wester
Ha kluber igy folytatja lehet mar addig seA 7 oras yankees meccsre benevezek.jonak igerkezikA második inningig...
YoungZeeZee
Mikey
Lesz ez még így se!
A 7 oras yankees meccsre benevezek.jonak igerkezikA második inningig...
YoungZeeZee
Szerkesztette: YoungZeeZee
" class="embed">
A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa Kaposvári KK!
lehet. nálunk eddig .203-at üt, 4 HR 13 RBI 64 AB-ből, .789 OPS mellett. jó, kicsit sok a SO, a 45% az 45% 😀Jaja, egész playoffban egyetlen ütése lesz, de az meglehet hogy bajnokságot érő HR lesz. 😀még a végén ő lesz a nyerőember a World Series-ben 😛Shift nélkül szerintem boldog boldogtalan is fog majd ütni.Azért Gallo szerintem megmarad .170 környékén.
adamfaragoo
Mikey
slowmotion
Mikey
dupla vagy semmit játszik, mondjuk csak másfél lesz belőle, de most van ideje és helye rá.
de egyetlen ütéssel is lehet WS-hero valaki, lásd még Kirk Gibson meg az egyetlen '88-as AB-je
Szerkesztette: slowmotion
Jaja, egész playoffban egyetlen ütése lesz, de az meglehet hogy bajnokságot érő HR lesz. 😀még a végén ő lesz a nyerőember a World Series-ben 😛Shift nélkül szerintem boldog boldogtalan is fog majd ütni.Azért Gallo szerintem megmarad .170 környékén.
adamfaragoo
Mikey
slowmotion
még a végén ő lesz a nyerőember a World Series-ben 😛Shift nélkül szerintem boldog boldogtalan is fog majd ütni.Azért Gallo szerintem megmarad .170 környékén.
adamfaragoo
Mikey
Shift nélkül szerintem boldog boldogtalan is fog majd ütni.Azért Gallo szerintem megmarad .170 környékén.
adamfaragoo
Lesz ez még így se!
Shift nélkül szerintem boldog boldogtalan is fog majd ütni.MLB is expected to approve the following rule changes for the 2023 season, per @Ken_Rosenthal:
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) September 8, 2022
▫️ Introduction of a pitch clock
▫️ Ban on the defensive shift
▫️ Larger bases pic.twitter.com/535IiH7IjN
Matthew99
A másik kettővel egyetértek, hogy szükség volt rá.
twitter.com/mlb_mini
Egyetértek. Én is rühellem ezt a sok szarkodást.A pitch clockot már kb. 10 éve kellett volna bevezetni. Sok miafaszttökölszmárbazmegtől kímélt volna meg.MLB is expected to approve the following rule changes for the 2023 season, per @Ken_Rosenthal:
Matthew99
A defensive shift tiltás csak az infielderekre vonatkozik, vagy arra is, amikor valamelyik kimegy negyedik outfieldernek?
Mikey
Ha jó emlékszem úgy van, hogy 4 embernek kell lennie az infielden.
A pitch clockot már kb. 10 éve kellett volna bevezetni. Sok miafaszttökölszmárbazmegtől kímélt volna meg.MLB is expected to approve the following rule changes for the 2023 season, per @Ken_Rosenthal:
Matthew99
A defensive shift tiltás csak az infielderekre vonatkozik, vagy arra is, amikor valamelyik kimegy negyedik outfieldernek?