Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Na a mets felkeszult jovore.
YoungZeeZee

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 857
Na a mets felkeszult jovore.
több mint 3 éve
😀 ez meg ugye tavaly ment nagyotwww.clevelandguardians.com/
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 3 éve
gondoltam, csak ez a kreténség eszembe jutotti mean the Bronx Bombersno, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
🤘gaben🤘
slowmotion
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
i mean the Bronx Bombersno, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
🤘gaben🤘
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
no, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?usa 🥴😆
slowmotion
több mint 3 éve
no, a végén még nem a Bombers lesz a kevésbé kedvelt nyújorki csapat?
több mint 3 éve
Breaking: Carlos Correa and the Mets have a deal. $315M, 12 years.Kettős igazolással játszik? 🙂
P@trik

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Breaking: Carlos Correa and the Mets have a deal. $315M, 12 years.
több mint 3 éve
Igazából senkit nem sikerül legiazolni a kiszemeltek közül 😀 Bár ki a picsa akarna nálunk játszani? 😀 😀 Free-agent infielder Brandon Drury in agreement with Angels on two-year, $17M contract, pending physical, source tells @TheAthletic.
— Ken Rosenthal (@Ken_Rosenthal) December 21, 2022
Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Nem jön haza 😕www.mlbtraderumors.com/2022/12/orioles-unlikely-to-sign-trey-mancini.html
több mint 3 éve
AP sources: The San Francisco Giants postponed a news conference to introduce Carlos Correa after a medical concern arose during the All-Star shortstop’s physical.https://t.co/A1Uzpm4upC
— AP Sports (@AP_Sports) December 20, 2022
több mint 3 éve
The #Padres have signed Matt Carpenter to a one-year contract through the 2023 season. Megjött a DH.
több mint 3 éve
Adja majd magyar tv?Sport TV-s kontakt:
YoungZeeZee
"Szeretnènk majd közvetíteni, igen, de ez max szerintem közvetlen előtte dől majd csak el, összejön-e"
több mint 3 éve
ez majd márciusban kiderülAdja majd magyar tv?Kershaw ahelyett hogy pihenne WBC-zik? Jó kilátások a Dodgersnek a szezonra.neki ennyivel korábban kezdődött az offseason (sajnos), így beleférhet 😮
Matthew99
de igazából már elért mindent, amit csak lehetett, a WBC eddig kimaradt neki, így, hogy már megvolt a bajnoki cím, engem nem izgat különösebben.
slowmotion
YoungZeeZee
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 857
Adja majd magyar tv?Kershaw ahelyett hogy pihenne WBC-zik? Jó kilátások a Dodgersnek a szezonra.neki ennyivel korábban kezdődött az offseason (sajnos), így beleférhet 😮
Matthew99
de igazából már elért mindent, amit csak lehetett, a WBC eddig kimaradt neki, így, hogy már megvolt a bajnoki cím, engem nem izgat különösebben.
slowmotion
több mint 3 éve
Matt Carpenter, Padres reportedly agree to a 1-year deal with a player option for 2024, per https://t.co/Z3s2EpgF39's @AJCassavell. pic.twitter.com/6ZPMGbreY5
— MLB (@MLB) December 20, 2022

több mint 3 éve
Kershaw ahelyett hogy pihenne WBC-zik? Jó kilátások a Dodgersnek a szezonra.neki ennyivel korábban kezdődött az offseason (sajnos), így beleférhet 😮
Matthew99
több mint 3 éve
Kershaw ahelyett hogy pihenne WBC-zik? Jó kilátások a Dodgersnek a szezonra.

több mint 3 éve
Justin Turnerről is lecsúsztunk 😀
több mint 3 éve
van közte vicces (főleg a hamilton, azzal a képpel tuti valami másik homokos vette meg)Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Aztán hol van ez a tíz dolláros-másfél millás labda egy 5 centes cigibe pakolt 7+ milliós baseballkártyától 😀
slowmotion
robiroboter
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
több mint 3 éve
Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Aztán hol van ez a tíz dolláros-másfél millás labda egy 5 centes cigibe pakolt 7+ milliós baseballkártyától 😀
slowmotion
www.espn.com/mlb/story/_/id/34465725/most-expensive-sports-memorabilia-collectibles-history
több mint 3 éve
Hát, van ez így az ilyen dolgokkal. Elvis gitárja sem jobb, mint a többi, de valakinek megér annyit. Good for him.Persze nem tiszta pénz, meg lehet idővel többet is érne; de akkor is egy 10 dolcsis laszti.Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Matthew99Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
Mikey
🤘gaben🤘
slowmotion
🤘gaben🤘
több mint 3 éve
Persze nem tiszta pénz, meg lehet idővel többet is érne; de akkor is egy 10 dolcsis laszti.Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Matthew99Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
Mikey
🤘gaben🤘
slowmotion
több mint 3 éve
Kevesebb lett rajta a haszon, a rengeteg százalék helyett csak feleannyi rengeteg százalék. De masszív margin, az biztos.Volt piaca, eladták. Üzlet egész.Szép lövés, bedobás. Mondjuk én ennyinek is örülnék.Biztos bennem van a hiba, de én semmi pénzért nem adtam volna el.
🚨 BREAKING NEWS 🚨
— The Collectibles Guru 🧠 (@ericwhiteback) December 18, 2022
After declining a $3,000,000 offer for Aaron Judge’s 62nd Home Run ball, Corey Youmans elected to send the ball to auction.
Well that auction just ended and…
It sold for $1,500,000. pic.twitter.com/OelZ5d6ZVu
Matthew99
Mikey
🤘gaben🤘