NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 758
44
Baseball
Szerkesztette: Löfli
Gonsolín állandóan sérült volt, Kershaw most is az.Well well... elfogyott a pitching staff. Persze ha nem tette volna, négy ütéssel ugyanígy L lett volna, legfeljebb nem ekkora.Baszki, én azt hittem, hogy a Dodgersnek lesz a legjobb dobórotációja... a battinggel nem tudom, hogy mi lett, mintha elfelejtett volna szinte mindenki ütni...
Familiar territory, mondaná erre a művelt francia.
slowmotion
Willie Parker
Az NLDS kb negyvenvalahány inningjének a nagy részét a három kezdő dobta végig vagy starting pitcherként, vagy relieverként. Ergo igazából nincs pihent pitcherünk, a relieverek felében meg szerintem nem bízik eléggé Roberts.
Nyilván utólag mindenki okos, de nem értem, hogy a második meccsen miért kellett Uriast dobatni, és miért nem a tegnapi volt a bullpen day, ha tudni lehetett, hogy a 4-5. meccs valamelyikén úgyis az lesz. Persze, feljönni egálra demoralizáló tud lenni, de a kulcsmeccs 2:1-nél az ötödik meccs, azt kell hozni mindenáron.
Persze valahol értem, mert ha Urias az ötödik meccsen dob, akkor a hetediken nem elérhető, és ott mindenkit fel akarna használni Roberts, aki él és mozog - de akkor is...
Nekem mondjuk könnyebb, mint neki, én nem megyek a Dunának, ha idén nem nyerünk, a tavalyi kitart vagy harminc évig. De Roberts nyilván nyerni szeretne, és szerintem erősen túlgondolja a meccseket.
Hát evvan.
(Mondjuk valahol az sem okés, hogy mi játszunk idegenben többet, amikor a szezonban 15 meccsel nyertünk kb többet, plusz az egymás elleni mérleg is 4-2 volt nemoda, de ez van, ez a szabály.)
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Well well... elfogyott a pitching staff. Persze ha nem tette volna, négy ütéssel ugyanígy L lett volna, legfeljebb nem ekkora.Baszki, én azt hittem, hogy a Dodgersnek lesz a legjobb dobórotációja... a battinggel nem tudom, hogy mi lett, mintha elfelejtett volna szinte mindenki ütni...
slowmotion
Ez akkor ennyi vót??? 😕 innen nem hiszem hogy lesz fordítás a párharcban sem...Tavalyelőtt a Nationals is tudott nyerni 6-7. meccset Houstonban.
dande
A másik párharc továbbra is teljesen nyitott.
És iktriad kedvenc játékosa, Duvall is ütött egy Solo HR-t
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Vagyis a futó szándékosságától függ.A futósáv nem csak a salak hanem a füvön is valamennyi. És igen azt is nézni szokták a bírók, hogy tesz-e olyan mozdulatot ami akadályozza az outot.de home-nál is ez van? épp most vmeik meccsen olt, hogy vki a sávon kívül futott egyesre (konkrétan a füvön) eltalálták, és ettől még safe volt, mert nem tett semmi szándékos mozdulatot, csak egy vonalban futott.Mi történik akkor, ha a hazafutó játékost találja el a védő home platere visszadobott labdája?Ha a futósávban fut hazafelé, akkor semmi. De ha a futósávon kívül és ezzel akadályozza a dobást/kiejtést, akkor out.
A Houston meccsen majdnem ez történt amikor Brantley szerzett pontot és lett 7-2.
Automatikus pont? Plusz valami bünti? Vagy a futó a hibás?
Sobri Jóska
Matthew99
csebi
Matthew99
Ha vétlen és hátbadobják, akkor pont, ha direkt belekalimpál a labda útjaba, vagy rossz helyen furkározik, akkor out?
A futósáv nem csak a salak hanem a füvön is valamennyi. És igen azt is nézni szokták a bírók, hogy tesz-e olyan mozdulatot ami akadályozza az outot.de home-nál is ez van? épp most vmeik meccsen olt, hogy vki a sávon kívül futott egyesre (konkrétan a füvön) eltalálták, és ettől még safe volt, mert nem tett semmi szándékos mozdulatot, csak egy vonalban futott.Mi történik akkor, ha a hazafutó játékost találja el a védő home platere visszadobott labdája?Ha a futósávban fut hazafelé, akkor semmi. De ha a futósávon kívül és ezzel akadályozza a dobást/kiejtést, akkor out.
A Houston meccsen majdnem ez történt amikor Brantley szerzett pontot és lett 7-2.
Sobri Jóska
Matthew99
csebi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
de home-nál is ez van? épp most vmeik meccsen olt, hogy vki a sávon kívül futott egyesre (konkrétan a füvön) eltalálták, és ettől még safe volt, mert nem tett semmi szándékos mozdulatot, csak egy vonalban futott.Mi történik akkor, ha a hazafutó játékost találja el a védő home platere visszadobott labdája?Ha a futósávban fut hazafelé, akkor semmi. De ha a futósávon kívül és ezzel akadályozza a dobást/kiejtést, akkor out.
Sobri Jóska
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Mi történik akkor, ha a hazafutó játékost találja el a védő home platere visszadobott labdája?Ha a futósávban fut hazafelé, akkor semmi. De ha a futósávon kívül és ezzel akadályozza a dobást/kiejtést, akkor out.
Sobri Jóska
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Alsóbb ligában már tesztelik, mint ahogy a nagyobb bázist és több olyan dolgot amit esetlegesen be akarnak vezetni az MLB-ben.amúgy ilyen ábrát kb minden umpire-ről lehet hozni. már nem tudom melyik yankees po meccs ment el vmi hasonlón, amikor a strikeout helyett jött a ball, és utána a büntetés. sajnos amíg ezt egyöntetűen személyekre bízzák addig lesz ilyen. asszem vhol már próbálkoztak a gépi megmondással?Laz Diaz. Mindig is vak volt az ember, és nem is értem hogy lehet umpire egy Championship Seriesben. Alapból bármilyen MLB meccsen, de különösen rájátszásban. Védelmére szóljon, hogy legalább pártatlanul balfasz, és mindkét oldalra tévedett rendesen most is, mint mindig. De ez így most nagyon látványosra sikerült.Azt a strike outot nem is értettem miért nem mondta be. Simán a plate felett ment és a catcher nem is húzta semerre annyira biztos volt benne.
Home-plate umpire Laz Diaz has missed 21 ball-strike calls tonight, according to @ESPNStatsInfo. That is the most of any umpire this postseason. The green dot in the upper RH corner is the Eovaldi curveball that would've ended top of the ninth with the score 2-2.
— Jeff Passan (@JeffPassan) October 20, 2021
It is now 9-2. pic.twitter.com/VzdyL4lth3
Mikey
Matthew99
csebi
amúgy ilyen ábrát kb minden umpire-ről lehet hozni. már nem tudom melyik yankees po meccs ment el vmi hasonlón, amikor a strikeout helyett jött a ball, és utána a büntetés. sajnos amíg ezt egyöntetűen személyekre bízzák addig lesz ilyen. asszem vhol már próbálkoztak a gépi megmondással?Laz Diaz. Mindig is vak volt az ember, és nem is értem hogy lehet umpire egy Championship Seriesben. Alapból bármilyen MLB meccsen, de különösen rájátszásban. Védelmére szóljon, hogy legalább pártatlanul balfasz, és mindkét oldalra tévedett rendesen most is, mint mindig. De ez így most nagyon látványosra sikerült.Azt a strike outot nem is értettem miért nem mondta be. Simán a plate felett ment és a catcher nem is húzta semerre annyira biztos volt benne.
Home-plate umpire Laz Diaz has missed 21 ball-strike calls tonight, according to @ESPNStatsInfo. That is the most of any umpire this postseason. The green dot in the upper RH corner is the Eovaldi curveball that would've ended top of the ninth with the score 2-2.
Mikey
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
Gondlom, most a Dodgers is a walk offokra gyúr, hogy jobban fájjon.Hát baszki két ilyen végjátékot...🥴az igazán menő edzők már a nyolcadik kör, két pont hátrányra próbálják pozicionálni a csapatokat
nagir
slowmotion
Laz Diaz. Mindig is vak volt az ember, és nem is értem hogy lehet umpire egy Championship Seriesben. Alapból bármilyen MLB meccsen, de különösen rájátszásban. Védelmére szóljon, hogy legalább pártatlanul balfasz, és mindkét oldalra tévedett rendesen most is, mint mindig. De ez így most nagyon látványosra sikerült.Azt a strike outot nem is értettem miért nem mondta be. Simán a plate felett ment és a catcher nem is húzta semerre annyira biztos volt benne.
Mikey
Mondjuk én tuti idegbajt kaptam volna ha hazaérek és látom mi a vége, én meg eljöttem 😀Jól eltaktikázta a Braves, sok nyomorult Dodgers szurkoló meg az 5. Inning után elindult haza 😁ha már szarul állt a csapat, legalább a nagy tömeget el akarták kerülni hazafelé 😛
kapitnono
slowmotion
Jól eltaktikázta a Braves, sok nyomorult Dodgers szurkoló meg az 5. Inning után elindult haza 😁ha már szarul állt a csapat, legalább a nagy tömeget el akarták kerülni hazafelé 😛
kapitnono
Egyébként a 4 megmaradt csapat közül messze a legszimpatikusabbak, de meglepne, ha nyernének még egy meccset.