NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
'69 óta az első O's no-no 8OMikor fogok én Pirates pitchertől ilyet látni? 🤣🤣🤣
láttam már playoffot, láttam már no-not, és láttam a Rangers mészárlását is 😀
rigófüttyös jó éccakát 😀
robiroboter
több mint 4 éve
Arra gondoltam, hogy a csapat csalt, nem egyes játekosok a csalók, nem?Hogy talán egy kicsit rosszul érzi magát a csaló? Jobb nem lesz, nem változik semmi. A szurkolók lelkének tesz jót. Ez valakinek elég, valakinek kevés, valaki szerint felesleges, valaki szerint szükséges "akció", stb., mindenki maga döntheti el, hogy őt személy szerint hogyan érinti.És akkor jobb lesz? Mi változik?Unalmas? Tavaly semmit nem kaptak, az egészért semmit nem kaptak, még csak meg se húzták magukat. Ez a legkevesebb.Szerintem meg már kezd unalmas lenni ez az egész ellenük.A hír:Van pofájuk még picsogni, elképesztő. Ezzel csak azt érik el, hogy még jobban utálni fogják őket. Jogosan.
www.dodgersnation.com/mlb-news-houston-astros-allegedly-complained-to-the-league-about-fan-taunting/2021/05/05/
A válaszom:
Matthew99
Mondjuk itt jó a képválasztás, Kelly pont ugyanilyen suttyóka.
Mikey
zavi27
Matthew99
Sobri Jóska
gdavid
Vagy ezek a játékosok azok, akik csaltak?
több mint 4 éve
én jót nevetek.És akkor jobb lesz? Mi változik?Unalmas? Tavaly semmit nem kaptak, az egészért semmit nem kaptak, még csak meg se húzták magukat. Ez a legkevesebb.Szerintem meg már kezd unalmas lenni ez az egész ellenük.A hír:Van pofájuk még picsogni, elképesztő. Ezzel csak azt érik el, hogy még jobban utálni fogják őket. Jogosan.
www.dodgersnation.com/mlb-news-houston-astros-allegedly-complained-to-the-league-about-fan-taunting/2021/05/05/
A válaszom:
Matthew99
Mikey
zavi27
Matthew99
Sobri Jóska
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Hogy talán egy kicsit rosszul érzi magát a csaló? Jobb nem lesz, nem változik semmi. A szurkolók lelkének tesz jót. Ez valakinek elég, valakinek kevés, valaki szerint felesleges, valaki szerint szükséges "akció", stb., mindenki maga döntheti el, hogy őt személy szerint hogyan érinti.És akkor jobb lesz? Mi változik?Unalmas? Tavaly semmit nem kaptak, az egészért semmit nem kaptak, még csak meg se húzták magukat. Ez a legkevesebb.Szerintem meg már kezd unalmas lenni ez az egész ellenük.A hír:Van pofájuk még picsogni, elképesztő. Ezzel csak azt érik el, hogy még jobban utálni fogják őket. Jogosan.
A válaszom:
Matthew99
Mikey
zavi27
Matthew99
Sobri Jóska
Szerkesztette: gdavid
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 4 éve
És akkor jobb lesz? Mi változik?Unalmas? Tavaly semmit nem kaptak, az egészért semmit nem kaptak, még csak meg se húzták magukat. Ez a legkevesebb.Szerintem meg már kezd unalmas lenni ez az egész ellenük.A hír:Van pofájuk még picsogni, elképesztő. Ezzel csak azt érik el, hogy még jobban utálni fogják őket. Jogosan.
A válaszom:
Matthew99
Mikey
zavi27
Matthew99
több mint 4 éve
Unalmas? Tavaly semmit nem kaptak, az egészért semmit nem kaptak, még csak meg se húzták magukat. Ez a legkevesebb.Szerintem meg már kezd unalmas lenni ez az egész ellenük.A hír:Van pofájuk még picsogni, elképesztő. Ezzel csak azt érik el, hogy még jobban utálni fogják őket. Jogosan.
A válaszom:
Matthew99
Mikey
zavi27

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Lehet hogy unalmas, de megérdemlik. 😊Szerintem meg már kezd unalmas lenni ez az egész ellenük.A hír:Van pofájuk még picsogni, elképesztő. Ezzel csak azt érik el, hogy még jobban utálni fogják őket. Jogosan.
A válaszom:
Matthew99
Mikey
zavi27
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Szerintem meg már kezd unalmas lenni ez az egész ellenük.A hír:Van pofájuk még picsogni, elképesztő. Ezzel csak azt érik el, hogy még jobban utálni fogják őket. Jogosan.
A válaszom:
Matthew99
Mikey
több mint 4 éve
A hír:Van pofájuk még picsogni, elképesztő. Ezzel csak azt érik el, hogy még jobban utálni fogják őket. Jogosan.
A válaszom:
Matthew99
több mint 4 éve
Itt 9 dobásból 3 embert ejtett ki.Mennyi a rekord így strikekal kiejtéssel zsinórban?
12-4? 15-5?
több mint 4 éve
A no-no-hoz nem mérhető, de ez se rossz:I went ahead and clipped Kyle Finnegan's immaculate inning. If you're a Braves fan, look away. pic.twitter.com/7Zfx7Two8c
— Baseball GIFs (@gifs_baseball) May 6, 2021

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A hír:röhej baszki. inkább maradnának csöndben.
A válaszom:
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
A hír:www.dodgersnation.com/mlb-news-houston-astros-allegedly-complained-to-the-league-about-fan-taunting/2021/05/05/
A válaszom:

több mint 4 éve

több mint 4 éve
'69 óta az első O's no-no 8O
láttam már playoffot, láttam már no-not, és láttam a Rangers mészárlását is 😀
rigófüttyös jó éccakát 😀
robiroboter

több mint 4 éve
'69 óta az első O's no-no 8Oláttam már playoffot, láttam már no-not, és láttam a Rangers mészárlását is 😀
rigófüttyös jó éccakát 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve
ok, az mlb.com scoreboard perfect game-et írt sokáig, én meg nem néztem meg részletesen 😊Közben John Means 7 inning után perfect.no-no "lesz" az csak.
Kampman
a harmadikban wild pitch után bázisra jutott SEA OF Haggerty.
robiroboter
több mint 4 éve
A ráadásban a kettes futója a closerük volt Abreu helyett.La Russának remélem a kezébe nyomnak egy szabálykönyvet, hogy olvasgassa amíg a csapat utazik KC-be.Mit csinált?
Mikey
Kampman
több mint 4 éve
Közben John Means 7 inning után perfect.no-no "lesz" az csak.
Kampman
a harmadikban wild pitch után bázisra jutott SEA OF Haggerty.
több mint 4 éve
La Russának remélem a kezébe nyomnak egy szabálykönyvet, hogy olvasgassa amíg a csapat utazik KC-be.Mit csinált?
Mikey
Közben John Means 7 inning után perfect.
több mint 4 éve
La Russának remélem a kezébe nyomnak egy szabálykönyvet, hogy olvasgassa amíg a csapat utazik KC-be.
több mint 4 éve
Végre 5 zakó után nyertünk,ráadásul Kellerrel a fedélzeten. Rodriguez megint jól zárta le a meccset. 🙂
több mint 4 éve
jaja, szokásom 😀Fenyegetőzöl? 😊Vagy legalább is próbálkozom 😀 a héten talán már ki jön az első cikk 😀 így lassan 4 hét után 😀Sőt, Mike is mozgolódik 😊Ugyanez magyarul:Vazze, meg kell még szoknom, hogy Bé elkezdett vadul blogolni 😀
strikeout.blog.hu/2021/05/03/indul_a_kisligas_szezon
Matthew99
robiroboter
Matthew99
Mike
Matthew99