Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Fenyegetőzöl? 😊Vagy legalább is próbálkozom 😀 a héten talán már ki jön az első cikk 😀 így lassan 4 hét után 😀Sőt, Mike is mozgolódik 😊Ugyanez magyarul:Vazze, meg kell még szoknom, hogy Bé elkezdett vadul blogolni 😀
strikeout.blog.hu/2021/05/03/indul_a_kisligas_szezon
Matthew99
robiroboter
Matthew99
Mike

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Vagy legalább is próbálkozom 😀 a héten talán már ki jön az első cikk 😀 így lassan 4 hét után 😀Sőt, Mike is mozgolódik 😊Ugyanez magyarul:Vazze, meg kell még szoknom, hogy Bé elkezdett vadul blogolni 😀
Matthew99
robiroboter
Matthew99
több mint 4 éve
Sőt, Mike is mozgolódik 😊Ugyanez magyarul:Vazze, meg kell még szoknom, hogy Bé elkezdett vadul blogolni 😀
Matthew99
robiroboter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Ugyanez magyarul:Vazze, meg kell még szoknom, hogy Bé elkezdett vadul blogolni 😀
Matthew99
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve
azért ilyenkor elgondolkozom, hogy mit kaptak volna tavaly teltházas meccseken ...
Matthew99
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ugyanez magyarul:Koronavírus előtti felvetés:Kezdhetnének azzal, hogy nyolc inning legyen egy meccs.Valamit ki kéne találni, hogy kicsit legalább rövidebbek legyenek a meccsek. Vannak már ahogy hallottam próbálkozások régóta alsóbb ligákban, de még csak tesztelés mindig.Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik.Minden szarra van statisztika, viszont nem én leszek aki megtalálja neked. De én ugyanezt szeretem az ütőknél is.
Sobri Jóska
Matthew99
zavi27
Cubehor
tht.fangraphs.com/seven-innings-seven-innings/
És hogy miket tesztelnek kisligákban idén:
www.espn.com/mlb/story/_/id/31384643/inside-minor-league-baseball-experimental-rules-oversize-bases-robot-umps-moving-mound
robiroboter

több mint 4 éve
Koronavírus előtti felvetés:Kezdhetnének azzal, hogy nyolc inning legyen egy meccs.Valamit ki kéne találni, hogy kicsit legalább rövidebbek legyenek a meccsek. Vannak már ahogy hallottam próbálkozások régóta alsóbb ligákban, de még csak tesztelés mindig.Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik.Minden szarra van statisztika, viszont nem én leszek aki megtalálja neked. De én ugyanezt szeretem az ütőknél is.
Sobri Jóska
Matthew99
zavi27
Cubehor
tht.fangraphs.com/seven-innings-seven-innings/
És hogy miket tesztelnek kisligákban idén:
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Kezdhetnének azzal, hogy nyolc inning legyen egy meccs.Valamit ki kéne találni, hogy kicsit legalább rövidebbek legyenek a meccsek. Vannak már ahogy hallottam próbálkozások régóta alsóbb ligákban, de még csak tesztelés mindig.Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik.Minden szarra van statisztika, viszont nem én leszek aki megtalálja neked. De én ugyanezt szeretem az ütőknél is.
Sobri Jóska
Matthew99
zavi27
több mint 4 éve
Eloy Jiménez után Luis Robert is kiesett hónapokra, legjobb esetben augusztus végéig ő is gyógyulgat. Ezzel kb. 60-70 HR és 200 RBI mínusznál jár már a csapat, nagyon jó.Hátha ez kicsit felgyorsítja Yoelquí Céspedes útját a nagyligába.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Nincs Sixto Sanchez, van Rogers 😀Bár jobb lenne, ha már Sixto is meggyógyulna.
THRIVING.
— Miami Marlins (@Marlins) May 3, 2021
Continue to rise, Trev. Congratulations! #JuntosMiami pic.twitter.com/4RypqgOsRJ
több mint 4 éve
97 mph off the bat? No problem.
— ESPN (@espn) May 3, 2021
Dude made this bare-handed catch look easy 🤯 pic.twitter.com/U0mEbdtzeA
több mint 4 éve

Tegnap este felvettünk a podcast legújabb (33.) epizódját!
A csapat végre több meccset is megtudott nyerni, és mint azóta kiderült, megtörtént az idei év első seprűzése is. Végig vettük az elmúlt hét mérkőzéseit, érdekességeit, statjait. Szóba került a Rizzo vs. Freeman párharc, ami kapcsán további érdekes statisztikákat is hoztunk.
Az aktuális fő témánk ezúttal a liga farmrendszerének, úgy nevezett "utánpótlás" ligáinak megszületése és alakulása volt, így természetesen nem maradhatott el a Yankees korábbi, illetve jelenlegi minor ligás csapatainak összegzése sem,-
Az adás végén ezúttal is beszámoltunk fantasy csapataink helyzetéről.
http://jenkikhaza.blogspot.com/2021/05/yankees-podcast-33-resz.html
Jó szórakozást kívánunk hozzá! 🙂
Apple Podcasts: https://apple.co/3wVorn9
Google Podcasts: https://bit.ly/3g10e8I
YouTube: https://bit.ly/2Qgaqzc
Breaker: https://bit.ly/3g2mgYL
Overcast: https://bit.ly/3wPVMzQ
Pocket Casts: https://bit.ly/3a2xWXP
több mint 4 éve

több mint 4 éve
pácse a lényeg. itt leírják, hogyan kell értelmezni ezt a "statot" : library.fangraphs.com/offense/pace/Köszi, de ezt nem látom át.Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik. Odaáll, dob, nem tököl, nem szarakodik, pakk, pakk, pakk.idei (ingyenes) adatot nem fogsz találni, mert ugye ebből élnek a csapatok adatbányászai.
Van arra nézve valami statisztika, mint a dartsban, hogy kik számítanak gyors dobóknak, kik lassúaknak?
Sobri Jóska
de egyrészt: 2019 legacy.baseballprospectus.com/sortable/index.php?cid=1819127
másik meg, hogy itt jobb felső menüben mindent megtaláltok az összes statcast adatról (ütés, dobás, védekezés) baseballsavant.mlb.com/leaderboard/pitch-arsenals
robiroboter
Ki a 3-5 leggyorsabb dobó eszerint?
Nem baj, ha nem idei adat.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Köszi, de ezt nem látom át.Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik. Odaáll, dob, nem tököl, nem szarakodik, pakk, pakk, pakk.idei (ingyenes) adatot nem fogsz találni, mert ugye ebből élnek a csapatok adatbányászai.
Van arra nézve valami statisztika, mint a dartsban, hogy kik számítanak gyors dobóknak, kik lassúaknak?
Sobri Jóska
másik meg, hogy itt jobb felső menüben mindent megtaláltok az összes statcast adatról (ütés, dobás, védekezés) baseballsavant.mlb.com/leaderboard/pitch-arsenals
robiroboter
Ki a 3-5 leggyorsabb dobó eszerint?
Nem baj, ha nem idei adat.
több mint 4 éve
Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik. Odaáll, dob, nem tököl, nem szarakodik, pakk, pakk, pakk.idei (ingyenes) adatot nem fogsz találni, mert ugye ebből élnek a csapatok adatbányászai.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ez az utóbbi 4 meccs jókora foshalmazra sikeredett 😔
több mint 4 éve
na, miután háromszor is torokra vettük a Milvókít, a B-csapatuk ellen már parádézik a csapat, két GS is ment az első két inningben.mondjuk jó lenne végre legalább ikszre hozni a szériákat, de tudom, ne legyünk telhetetlenek...
több mint 4 éve
Valamit ki kéne találni, hogy kicsit legalább rövidebbek legyenek a meccsek. Vannak már ahogy hallottam próbálkozások régóta alsóbb ligákban, de még csak tesztelés mindig.Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik. Odaáll, dob, nem tököl, nem szarakodik, pakk, pakk, pakk.Minden szarra van statisztika, viszont nem én leszek aki megtalálja neked. De én ugyanezt szeretem az ütőknél is. Nézd most Stantont például. Nem vakargatja a tökét meg igazgatja a kesztyűt. Bent áll a boxban és várja a dobást.
Sobri Jóska
Matthew99
több mint 4 éve
Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik. Odaáll, dob, nem tököl, nem szarakodik, pakk, pakk, pakk.Minden szarra van statisztika, viszont nem én leszek aki megtalálja neked. De én ugyanezt szeretem az ütőknél is. Nézd most Stantont például. Nem vakargatja a tökét meg igazgatja a kesztyűt. Bent áll a boxban és várja a dobást.
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik. Odaáll, dob, nem tököl, nem szarakodik, pakk, pakk, pakk.Van arra nézve valami statisztika, mint a dartsban, hogy kik számítanak gyors dobóknak, kik lassúaknak?
több mint 4 éve
Makához csatlakozott Bartha Zoli, mint kedvenc kommentátor. Jól látja a játékot, felkészült és nagyon jó a hangja is.

több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/100676/extra-inning-5-az-arconlott-srac-balladaja/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!