Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
Ugyanez magyarul:
 strikeout.blog.hu/2021/05/03/indul_a_kisligas_szezon
Matthew99
Vazze, meg kell még szoknom, hogy Bé elkezdett vadul blogolni 😀
robiroboter
Sőt, Mike is mozgolódik 😊
Matthew99
Vagy legalább is próbálkozom 😀 a héten talán már ki jön az első cikk 😀 így lassan 4 hét után 😀
Mike
Fenyegetőzöl? 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Mike Green Bay Packers Nebraska Cornhuskers 93 — Mike
Ugyanez magyarul:
Matthew99
robiroboter
Matthew99
Vagy legalább is próbálkozom 😀 a héten talán már ki jön az első cikk 😀 így lassan 4 hét után 😀

Co-Founder - New York Yankees Hungary Podcast
Founder - Catch! Blog
https://catch.blog.hu/

több mint 4 éve
Ugyanez magyarul:
Matthew99
robiroboter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Ugyanez magyarul:
Matthew99

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott

Matthew99
azért ilyenkor elgondolkozom, hogy mit kaptak volna tavaly teltházas meccseken ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik.
Sobri Jóska
Minden szarra van statisztika, viszont nem én leszek aki megtalálja neked. De én ugyanezt szeretem az ütőknél is.
Matthew99
Valamit ki kéne találni, hogy kicsit legalább rövidebbek legyenek a meccsek. Vannak már ahogy hallottam próbálkozások régóta alsóbb ligákban, de még csak tesztelés mindig.
zavi27
Kezdhetnének azzal, hogy nyolc inning legyen egy meccs.
Cubehor
Koronavírus előtti felvetés:
 tht.fangraphs.com/seven-innings-seven-innings/
És hogy miket tesztelnek kisligákban idén:
 www.espn.com/mlb/story/_/id/31384643/inside-minor-league-baseball-experimental-rules-oversize-bases-robot-umps-moving-mound
robiroboter
Ugyanez magyarul:

több mint 4 éve
Sobri Jóska
Minden szarra van statisztika, viszont nem én leszek aki megtalálja neked. De én ugyanezt szeretem az ütőknél is.
Matthew99
Valamit ki kéne találni, hogy kicsit legalább rövidebbek legyenek a meccsek. Vannak már ahogy hallottam próbálkozások régóta alsóbb ligákban, de még csak tesztelés mindig.
zavi27
Cubehor
Koronavírus előtti felvetés:
 tht.fangraphs.com/seven-innings-seven-innings/
És hogy miket tesztelnek kisligákban idén:
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2021%2F0503%2Fr849183_1296x729_16-9.jpg
Inside Minor League Baseball's experimental rules: Oversize bases, robot umps and moving the mound
Here's how everything MLB is trying out at a ballpark near you will impact 2021 -- and the future of the sport -- as a new minor league season begins.

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
Sobri Jóska
Matthew99
zavi27
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 047
A Giants egy 10 runos 1. inninggel jelentkezett a Coors Fielden.

több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Eloy Jiménez után Luis Robert is kiesett hónapokra, legjobb esetben augusztus végéig ő is gyógyulgat. Ezzel kb. 60-70 HR és 200 RBI mínusznál jár már a csapat, nagyon jó.

Hátha ez kicsit felgyorsítja Yoelquí Céspedes útját a nagyligába.

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Nincs Sixto Sanchez, van Rogers 😀
Bár jobb lenne, ha már Sixto is meggyógyulna.
több mint 4 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 211 — Forum Reader

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 4 éve
Mike Green Bay Packers Nebraska Cornhuskers 93 — Mike

Tegnap este felvettünk a podcast legújabb (33.) epizódját!

A csapat végre több meccset is megtudott nyerni, és mint azóta kiderült, megtörtént az idei év első seprűzése is. Végig vettük az elmúlt hét mérkőzéseit, érdekességeit, statjait. Szóba került a Rizzo vs. Freeman párharc, ami kapcsán további érdekes statisztikákat is hoztunk.

Az aktuális fő témánk ezúttal a liga farmrendszerének, úgy nevezett "utánpótlás" ligáinak megszületése és alakulása volt, így természetesen nem maradhatott el a Yankees korábbi, illetve jelenlegi minor ligás csapatainak összegzése sem,-

Az adás végén ezúttal is beszámoltunk fantasy csapataink helyzetéről.

http://jenkikhaza.blogspot.com/2021/05/yankees-podcast-33-resz.html

Jó szórakozást kívánunk hozzá! 🙂

A podcast epizódjai elérhetőek az alábbi linkeken:

Anchor: https://bit.ly/2ODRKZU
Spotify: https://spoti.fi/3wP1XEf
Apple Podcasts: https://apple.co/3wVorn9
Google Podcasts: https://bit.ly/3g10e8I
YouTube: https://bit.ly/2Qgaqzc
Breaker: https://bit.ly/3g2mgYL
Overcast: https://bit.ly/3wPVMzQ
Pocket Casts: https://bit.ly/3a2xWXP

Co-Founder - New York Yankees Hungary Podcast
Founder - Catch! Blog
https://catch.blog.hu/

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik. Odaáll, dob, nem tököl, nem szarakodik, pakk, pakk, pakk.
Van arra nézve valami statisztika, mint a dartsban, hogy kik számítanak gyors dobóknak, kik lassúaknak?
Sobri Jóska
idei (ingyenes) adatot nem fogsz találni, mert ugye ebből élnek a csapatok adatbányászai.
de egyrészt: 2019  legacy.baseballprospectus.com/sortable/index.php?cid=1819127
másik meg, hogy itt jobb felső menüben mindent megtaláltok az összes statcast adatról (ütés, dobás, védekezés)  baseballsavant.mlb.com/leaderboard/pitch-arsenals
robiroboter
Köszi, de ezt nem látom át.
Ki a 3-5 leggyorsabb dobó eszerint?
Nem baj, ha nem idei adat.
Sobri Jóska
pácse a lényeg. itt leírják, hogyan kell értelmezni ezt a "statot" :  library.fangraphs.com/offense/pace/

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Ez a detroiti dobó, Urena nagyon tetszik. Odaáll, dob, nem tököl, nem szarakodik, pakk, pakk, pakk.
Van arra nézve valami statisztika, mint a dartsban, hogy kik számítanak gyors dobóknak, kik lassúaknak?
Sobri Jóska
idei (ingyenes) adatot nem fogsz találni, mert ugye ebből élnek a csapatok adatbányászai.
másik meg, hogy itt jobb felső menüben mindent megtaláltok az összes statcast adatról (ütés, dobás, védekezés)  baseballsavant.mlb.com/leaderboard/pitch-arsenals
robiroboter
Köszi, de ezt nem látom át.
Ki a 3-5 leggyorsabb dobó eszerint?
Nem baj, ha nem idei adat.

több mint 4 éve
Sobri Jóska

több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Ez az utóbbi 4 meccs jókora foshalmazra sikeredett 😔

több mint 4 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
na, miután háromszor is torokra vettük a Milvókít, a B-csapatuk ellen már parádézik a csapat, két GS is ment az első két inningben.
mondjuk jó lenne végre legalább ikszre hozni a szériákat, de tudom, ne legyünk telhetetlenek...
több mint 4 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 457 — Amerikai sportok rajongója
Sobri Jóska
Minden szarra van statisztika, viszont nem én leszek aki megtalálja neked. De én ugyanezt szeretem az ütőknél is. Nézd most Stantont például. Nem vakargatja a tökét meg igazgatja a kesztyűt. Bent áll a boxban és várja a dobást.
Matthew99
több mint 4 éve
Sobri Jóska
Minden szarra van statisztika, viszont nem én leszek aki megtalálja neked. De én ugyanezt szeretem az ütőknél is. Nézd most Stantont például. Nem vakargatja a tökét meg igazgatja a kesztyűt. Bent áll a boxban és várja a dobást.

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress

több mint 4 éve
Makához csatlakozott Bartha Zoli, mint kedvenc kommentátor. Jól látja a játékot, felkészült és nagyon jó a hangja is.

több mint 4 éve
Bruschi85 New England Patriots 1 812 — Patriots és Kaposvári KK fan
 www.sport1tv.hu/podcasts/100676/extra-inning-5-az-arconlott-srac-balladaja/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!