Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Engem..?!Négy: kit érdekel a Boston? 😋😃egy: sajnos nem marad energiám ilyesmire. Jó lenne, de sajnos ez van. 😔Mi ez a sárga-babakék Red Sox mez? 😄egy: lebuktál, nem olvasol plébólt 😛
Mikey
kettő: csipkebokorvessző 😀
három: Patriots Day -> bostoni maraton célvonalának színei (t'od 2013 Boston Strong)
www.facebook.com/PlayBallBaseballBlog/posts/1709923722521599
robiroboter
kettő: elkezdett már rügyezni?
három: most már tudom. Köszi.
Mikey
Matthew99
😀😉

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Négy: kit érdekel a Boston? 😋😃egy: sajnos nem marad energiám ilyesmire. Jó lenne, de sajnos ez van. 😔Mi ez a sárga-babakék Red Sox mez? 😄egy: lebuktál, nem olvasol plébólt 😛
Mikey
három: Patriots Day -> bostoni maraton célvonalának színei (t'od 2013 Boston Strong)
robiroboter
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
egy: sajnos nem marad energiám ilyesmire. Jó lenne, de sajnos ez van. 😔Mi ez a sárga-babakék Red Sox mez? 😄egy: lebuktál, nem olvasol plébólt 😛
Mikey
robiroboter
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Mi ez a sárga-babakék Red Sox mez? 😄Színe mindegy ha nyerünk! 😄
Mikey

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 4 éve
Mi ez a sárga-babakék Red Sox mez? 😄egy: lebuktál, nem olvasol plébólt 😛
Mikey
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve
Mi ez a sárga-babakék Red Sox mez? 😄
több mint 4 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/100426/extra-inning-3-no-hitterek-hete/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 4 éve
Willians Astudillo mekkorát játszott az este 😀
Heisman
Here is all 7 pitches in Willians Astudillo's appearance pic.twitter.com/yThVXGSyOI
— CJ Fogler #BlackLivesMatter (@cjzero) April 17, 2021
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Az de komoly 😀David Price (pitcher) hit the sac fly off Jake Cronenworth (2B) that was caught in LF by Joe Musgrove (pitcher).Jon HeymanYea! 😊
Mikey
több mint 4 éve
David Price (pitcher) hit the sac fly off Jake Cronenworth (2B) that was caught in LF by Joe Musgrove (pitcher).Jon HeymanYea! 😊
több mint 4 éve
Willians Astudillo mekkorát játszott az este 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
JT Brubaker számomra eddig a szezon pozitív meglepetése nálunk.
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
Számomra ott ért véget az ő története, hogy elment Boston-ba. De az ottani 3 szezon után azért még lehúzott négyet Frisco-ban. Az idei a második neki Atlantában. Számomra teljesen eltűnt. Pedig amikor a Red Sox-nál volt még csoport ellenfél is volt, azonban most ütött arcon, hogy basszus ő még játszik.Dolgok amik hírtelen jönnek... Pablo Sandoval még él?Én ott vesztettem el a fonalat vele kapcsolatban, amikor a bostoni leégése után egy ilyen levezető nosztalgiaszerződéssel visszament Friscóba.
Áprilisban eddig 3 homárt vágott pinch hitterként, amivel utolérte a PH HR lista második helyezettjét, ami az egy naptári hónap alatt vágott hazafutásokat illeti. Az elsőnek 7 van. És még csak 16. van.
https://www.nbcsports.com/bayarea/giants/pablo-sandoval-historic-start-braves-pinch-hitter
Mike
Kampman
több mint 4 éve
Én ott vesztettem el a fonalat vele kapcsolatban, amikor a bostoni leégése után egy ilyen levezető nosztalgiaszerződéssel visszament Friscóba.A nosztalgiaszerződés Friscóban három évig tartott, úgy, hogy közben a Boston még fizetett neki évi 18 millliókat (!!!)
Kampman
www.baseball-reference.com/players/s/sandopa01.shtml
34 évesen kisligás szerződéssel keres most egy gurigát.
www.mlbtraderumors.com/2021/01/braves-sign-pablo-sandoval-to-minors-deal.html
több mint 4 éve
Dolgok amik hírtelen jönnek... Pablo Sandoval még él?Én ott vesztettem el a fonalat vele kapcsolatban, amikor a bostoni leégése után egy ilyen levezető nosztalgiaszerződéssel visszament Friscóba.
Áprilisban eddig 3 homárt vágott pinch hitterként, amivel utolérte a PH HR lista második helyezettjét, ami az egy naptári hónap alatt vágott hazafutásokat illeti. Az elsőnek 7 van. És még csak 16. van.
https://www.nbcsports.com/bayarea/giants/pablo-sandoval-historic-start-braves-pinch-hitter
Mike
Szerkesztette: Kampman
több mint 4 éve
Dolgok amik hírtelen jönnek... Pablo Sandoval még él?Áprilisban eddig 3 homárt vágott pinch hitterként, amivel utolérte a PH HR lista második helyezettjét, ami az egy naptári hónap alatt vágott hazafutásokat illeti. Az elsőnek 7 van. És még csak 16. van.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
9 411
A blue jays elegge kiszamithatatlan😄
több mint 4 éve
nálunk meg már egy győzelem után olyan a hangulat, mintha WS-t nyertünk volna 😊twitter.com/Cut4/status/1382907058656317441

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 4 éve
Ez a 2-2 inkább nektek hízelgő mint nekünk. És most jön a Dodgers, fájni fog ilyen játékkal...Na Keller ma is kitett magáért... Siralmas a srác.Újabb győzelem a Piratestől 😎. Ma a szériáért megyünk 😀Amilyen siralmasan játszanak meg is érdemlitek.
Gergőke
P@trik
Gergőke
több mint 4 éve
Na Keller ma is kitett magáért... Siralmas a srác.Újabb győzelem a Piratestől 😎. Ma a szériáért megyünk 😀Amilyen siralmasan játszanak meg is érdemlitek.
Gergőke
P@trik
több mint 4 éve
Újabb no hitter a White Soxtól.Minden évre jut. 😀
Kampman
Senki nem érdemli meg jobban Rodónnál, megannyi sérülés, TJS, vállműtét, minden után, a télen nem hosszabbított vele a Sox, majd visszahozták, és meg kellett harcolnia az ötödik helyért a rotációban. Aztán betegség miatt két meccsel később jött az ő kezdése, és voilà, no hitter.
BTW remélem azóta is fáj Pérez lábujja.
Szerkesztette: Mikey
több mint 4 éve
Újabb győzelmek a Red Sox tólMi meg 5-0-s kezdés után 6-6-l állunk.............😕 Mondjuk speciel a Red Sox győzelmek nem zavarnak 😛 Az a gyógyír ha a Philliesnek szrul megy 😊
😀
zemanla
De még marha hosszú az idény...
Szerkesztette: dande2
több mint 4 éve
Újabb győzelem a Piratestől 😎. Ma a szériáért megyünk 😀Amilyen siralmasan játszanak meg is érdemlitek.
Gergőke