Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hát persze, az amúgy is "bitang erős" rotációnk most kb. 2 hónapra elvesztette Braultot, aki jó eséllyel a No.1. pitcher lett volna idén. 😔

több mint 4 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Puig hogyhogy még FA?
Matthew99
 www.mlbtraderumors.com/yasiel-puig
the sexual assault allegations brought forth against him earlier this offseason continue to cloud his market

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Puig hogyhogy még FA?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Az igen.

iktriad
Valamiből élni is kell, a baseballból ugye nem lehet 😀
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az igen.
több mint 4 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

ezen kiégtem 😀 ezt mutasd meg egy olyan embernek, aki még sosem látott baseball meccset 😀

Szerkesztette: eloel

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve

több mint 4 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
és egy újabb ORIOLES BLOG egy hegylakótól 😀 😀 😀 😀 😀 😀 (szeva' Bé, neked is sanyi az idei fenteziben 😀)

Egy kis blog ajánló:
 strikeout.blog.hu/2021/03/15/national_league_eselyek_i?fbclid=IwAR0k9zSNaznc_uZK4UvUbpGh3b_ejW9LGQjm-lxc5yEWEZiZTKoc0NlTtPo
Matthew99

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve
Egy kis blog ajánló:
 strikeout.blog.hu/2021/03/15/national_league_eselyek_i?fbclid=IwAR0k9zSNaznc_uZK4UvUbpGh3b_ejW9LGQjm-lxc5yEWEZiZTKoc0NlTtPo

több mint 4 éve

több mint 4 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 954 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Nos kb. a spring training felénél tartunk, félúton a szezon felé.

Egy pár dolog jutott eszembe szeretett Pirates-em kapcsán. Pitcher poszton továbbra is vannak és lesznek gondjaink. Keller szerintem eddig nem meggyőző, pedig fejlődést vártam tőle. Brault és Kuhl még úgy, ahogy elmegy,de továbbra is lyukas a poszt mind a rotációban, mind a bullpenben eddig. Nálam eddig Brault, Kuhl, Keller, Anderson, Brubaker lenne a sorrend, aztán majd meglátjuk Shelton hogyan gondolkodik.

A 1B egyértelműen Morané, eddig. Nincs jobb opció a posztra.

2B-Adam Frazier. Nincs nagyon kérdőjel. Jól ü most a trainingeken, védekezés szintén ok.

3B- Ke'bryan Hayes. Nagyon - nagyon várom. Szerintem bőven Rookie of the year várományos.

SS-itt szerintem rotálva lesz Erik Gonzalez és Newman a kezdőben.

Az outfielden: a leftfield Reynoldsé, a CF nálam most Alfordé, aki remélem nem sérült meg komolyabban. A RF Polancoé.

Mindenképpen kell még helyet szorítani Todd Fraziernek is.

Aki az eddigi spring training negatív meglepetése nekem az Oneil Cruz. Nagyon gyengén üt, és védekezésben is hibázott már. Aki viszont eddig az abszolút pozitív meglepetés nekem az Troy Stokes Jr. Mind ütésnél, mind pedig védekezésben vannak szép dolgai. Remélem képes lesz egy roster helyet megcsípni.

Összességében azt mondom, hogy tavaly már a spring training során látszott, hogy nagyon gyenge a csapat. Gyakorlatilag már ott is teljesen vakon voltunk, meccset szinte ott sem nyertünk, ami aztán a tavalyi szezonban szépen ki is domborodott. Idén azonban szerintem fejlődés figyelhető meg. Ütés terén mindenképp. Tavaly már itt a training során látható volt, hogy az ütés sem megy. Idén viszont egy kis bizakodásra ad okot, hogy tudtunk 10 felett ütni meccsen-tavaly nem-, és hogy volt 10 run vagy a fölötti teljesítmény.

Egy kicsit talán majd bizakodóbban mehetünk neki a szezonnak, ami nem azt jelenti feltétlen, hogy a 30. helynél jobbak lennénk, de talán van egy kis remény az előre mozdulásra.

Let's go Bucs!

több mint 4 éve

Matthew99
Rossz ránézni Indians drukkerként 😕
zsutu
Yankees drukkerként se sokkal jobb 😊

több mint 4 éve
zsutu Cleveland Browns 785

Matthew99
Rossz ránézni Indians drukkerként 😕
több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve
kép
Matthew99
Nem tudom ki ez a játékos, meg tudom, hogy nem te csináltad, de ez kurva jól eltalált kép ezzel a kaktuszos háttérrel, annak ellenére, hogy olyan a csávó arckifejezése elütésnél mintha félig bebambulva pecázna. Nulla dinamika. 😊
Sobri Jóska
Nem én csináltam, csak találtam de nekem is nagyon bejött. Szerintem a háttérben csak melegítő ütést csinál. Viszont az alsó képben megvan a lendület. Szóval ott a kontraszt a képben.

több mint 4 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
kép
Matthew99
Nem tudom ki ez a játékos, meg tudom, hogy nem te csináltad, de ez kurva jól eltalált kép ezzel a kaktuszos háttérrel, annak ellenére, hogy olyan a csávó arckifejezése elütésnél mintha félig bebambulva pecázna. Nulla dinamika. 😊

több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve

több mint 4 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460

Matthew99
Ez kibaszott jó kép!
Smith nem tud rossz képeket csinálni 😀