Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Mondjuk pár éve az amerikai túrán Yankees sapi volt rajta, úgyhogy szerintem már hozzászoktak, elengedték 😊@Mikey örülhetBest. Picture. Ever.
We 👀 our favorite headgear on @LFC's Manager Jurgen Klopp.
— Chicago White Sox (@whitesox) December 15, 2020
Even across the pond, we #ChangetheGame. pic.twitter.com/YiLfgKpR2p
r.baggio
John W. Henry fejét azért megnézném. 😂
Mikey
több mint 5 éve
@Mikey örülhetBest. Picture. Ever.
We 👀 our favorite headgear on @LFC's Manager Jurgen Klopp.
r.baggio
John W. Henry fejét azért megnézném. 😂
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
@Mikey örülhetWe 👀 our favorite headgear on @LFC's Manager Jurgen Klopp.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 412
De a cowboys is necces nev...indianok vs cowboysMondjuk ez is jogos. 🙂Kész szerencse, hogy Pittsburghben Kohászok, Kalózok és Pingvinek vannak. 🤣 Bár lehet, hogy majd valami állatvédő aktivisták felszólalnak, hogy ez hátrányos a pingvinekre nézve. 😀Azért a kalózos témát nem feszegetném. Abban is van non PC faktor.
Gergőke
Matthew99
Gergőke
több mint 5 éve
Várom az állatvédőket hogy mikor lépnek fel a Lions név ellen hogy ilyen fosan reprezentálják szegény állatokat. Minden héten oroszlánokat vernek 😕
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Mondjuk ez is jogos. 🙂Kész szerencse, hogy Pittsburghben Kohászok, Kalózok és Pingvinek vannak. 🤣 Bár lehet, hogy majd valami állatvédő aktivisták felszólalnak, hogy ez hátrányos a pingvinekre nézve. 😀Azért a kalózos témát nem feszegetném. Abban is van non PC faktor.
Gergőke
Matthew99
több mint 5 éve
Kész szerencse, hogy Pittsburghben Kohászok, Kalózok és Pingvinek vannak. 🤣 Bár lehet, hogy majd valami állatvédő aktivisták felszólalnak, hogy ez hátrányos a pingvinekre nézve. 😀Azért a kalózos témát nem feszegetném. Abban is van non PC faktor.
Gergőke

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Kész szerencse, hogy Pittsburghben Kohászok, Kalózok és Pingvinek vannak. 🤣 Bár lehet, hogy majd valami állatvédő aktivisták felszólalnak, hogy ez hátrányos a pingvinekre nézve. 😀
több mint 5 éve
És a vonatkozó wiki, hogy egy lazán "csak" 175 éves játék történetében hányszor volt névcsere:Asszem Dalnoki mondta, akinél nem hiszem, hogy lenne nagyobb Fradi ikon, hogy ő mindig a Fradiban játszott, csak volt egy időszak, amikor nem így hívták.
www.wikiwand.com/en/History_of_baseball_team_nicknames
De kérdezzétek meg a B-középben, hogy a nagyapátok miért a Kinizsinek drukkolt 😀
robiroboter
Asszem ez azért nagy különbség.
(Mindössze 5 évig hívták Rákosi alatt Bp.Kinizsinek.)
több mint 5 éve
És a vonatkozó wiki, hogy egy lazán "csak" 175 éves játék történetében hányszor volt névcsere:www.wikiwand.com/en/History_of_baseball_team_nicknames
De kérdezzétek meg a B-középben, hogy a nagyapátok miért a Kinizsinek drukkolt 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Ja, és ha a névváltás után mondjuk öt -tíz évvel megnyerik a franchise történetének harmadik bajnoki címét úgy nyolcvan-kilencven év után, az nagyobb sztori lesz Babe Ruth és Billy kecske átkánál is 😀A Nagy Csapat meg úgyis örök klasszikus marad 😉
több mint 5 éve
Teszek egy tízest a Spiders-re.Amúgy kb. legalább tíz éve topik a névváltás, ha nem több. Baromi nehéz innen megítélni, hogy mekkora biznisz egy kontinensnyi földért a rezervátumokba szorítva kaszinókat üzemeltetni, és talán egészen jogosan rühellni a redneckeket. Talán mégse a South Park PC-igazgatóból kellene kiindulni, meg a félglóbusznyi távolságból okoskodásból. Ja, és a "vörösök" alig harminc éve kereshetnek pénzt a parasztokon, de ez is persze csak a Family Guy-ból van meg 😀
Amúgy ha húde turbómagyar példát kerestek:
1645-ben a full kiírtott komplett megyétek területén fulltörök métacsapat Türk Macarlar néven nyomja már száz éve.
Nem tegnap kezdődött a történet.
A Braves meg maradni fog, nyugi.
több mint 5 éve
Tök egyértelmű volt, hogy ez lesz a következő. A logójukat is eltöröltették pár éve, nyilvánvaló volt, hogy ezen a ponton nem áll meg a PC hiszti. És igen, jönnek majd a többiek, Blackhawks, Chiefs, Braves, kb. ebben a sorrendben.
Jó kis ötvenes évek feeling lesz. Akkor a vasfüggöny mindkét oldalán szerették csapatok neveit változtatgatni, vagy mert nem volt eléggé komcsi vagy mert túlságosan is annak tűnt 😊
És igen, én pl. imádnék egy Cleveland Hungarians csapatot egy sztereotíp betyár kabalafigurával. Igaz nem is abból próbálok anyagi/politikai tőkét kovácsolni, hogy sértődöttnek tettetem magam és bullyingelek mindenkit, aki szembejön.
több mint 5 éve
Az mi? 😀😉Softball, nem!?😊12 év baseball követés után simán arra hogy baseballjátékos.Korábban szerintem írtam én is, hogy az egyetlen jó megoldás a városnév + Ball Club megnevezés, és szevasz. Cleveland Ball Club. Na ebbe kössön bele bárki!Ball , lehet heregolyora is asszocialni es akkor..
P.S.: Washington mondjuk bajban lenne, mert rabszolgatartóról kapta a nevét. A St. Louis meg az ateistákat sérti. A New York meg az angliai Yorkot, mert mi az hogy új? A régi nem olyan jó? Szóval ez se oké, a francba.
Mikey
Ha egy egy csaj mondja azt neked..hi i am a ball player mire gondolsz😂
YoungZeeZee
Mikey
Matthew99
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Az mi? 😀😉Softball, nem!?😊12 év baseball követés után simán arra hogy baseballjátékos.Korábban szerintem írtam én is, hogy az egyetlen jó megoldás a városnév + Ball Club megnevezés, és szevasz. Cleveland Ball Club. Na ebbe kössön bele bárki!Ball , lehet heregolyora is asszocialni es akkor..
P.S.: Washington mondjuk bajban lenne, mert rabszolgatartóról kapta a nevét. A St. Louis meg az ateistákat sérti. A New York meg az angliai Yorkot, mert mi az hogy új? A régi nem olyan jó? Szóval ez se oké, a francba.
Mikey
YoungZeeZee
Mikey
Matthew99
több mint 5 éve
Softball, nem!?😊12 év baseball követés után simán arra hogy baseballjátékos.Korábban szerintem írtam én is, hogy az egyetlen jó megoldás a városnév + Ball Club megnevezés, és szevasz. Cleveland Ball Club. Na ebbe kössön bele bárki!Ball , lehet heregolyora is asszocialni es akkor..
Mikey
YoungZeeZee
Mikey

több mint 5 éve
12 év baseball követés után simán arra hogy baseballjátékos.Korábban szerintem írtam én is, hogy az egyetlen jó megoldás a városnév + Ball Club megnevezés, és szevasz. Cleveland Ball Club. Na ebbe kössön bele bárki!Ball , lehet heregolyora is asszocialni es akkor..
Mikey
YoungZeeZee
Szerkesztette: Mikey
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 412
Korábban szerintem írtam én is, hogy az egyetlen jó megoldás a városnév + Ball Club megnevezés, és szevasz. Cleveland Ball Club. Na ebbe kössön bele bárki!Ball , lehet heregolyora is asszocialni es akkor..
Mikey
több mint 5 éve
Korábban szerintem írtam én is, hogy az egyetlen jó megoldás a városnév + Ball Club megnevezés, és szevasz. Cleveland Ball Club. Na ebbe kössön bele bárki!P.S.: Washington mondjuk bajban lenne, mert rabszolgatartóról kapta a nevét. A St. Louis meg az ateistákat sérti. A New York meg az angliai Yorkot, mert mi az hogy új? A régi nem olyan jó? Szóval ez se oké, a francba.
több mint 5 éve
Jó dolgukban nem tudnak mibe belekötni! A sok bamba tulajdonos meg hagyja.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 5 éve
Úgy lehetek még indián mint Randy a South Parkban 😀Abba hogy indiánok mi a jó édes faszom a sértő???!!Nem mindegy? Évtizedek óta tiltakoznak ellene az indiánok, szerintem régóta ideje volt, mert semmi értelme olyan csapatnévnek, ami akár csak egy népcsoportot is sért. Nem vagyok indián (gondolom Te se), szóval nem fogom kielemzni, hogy jogos-e a sérelmük, de ha szerintük ez sértő, akkor az, és felesleges a név használata.
Heisman
Valószínűleg Magyarországon se örülne mindenki annak, ha az lenne a csapat következő neve, hogy Cleveland Hungarians és nem lenne benne egy magyar játékos sem, de pl. a mascot egy sztereotip magyar paraszt lenne.
De egyébként azt is megnézném, hogy mit szólnának a fehér emberek egy fehér emberek elnevezésű olyan franchise-hoz, amit feketék/ázsiaiak/indiánok/stb. irányítanak, nincs egy fehér játékosa sem, de a mascotjuk egy gúnyosan ábrázolt fehér ember.
Jughead
Amúgy én bírnám ha Cleveland Hungarians lenne, és minden home runnál egy ostorral csattogtatna a mascot, és meccskezdés előtt egy turul száll be a stadionba.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
YoungZeeZee
9 412
At fogjak nevezni indiana allamot vagy indianapolist?errol nem olvastam..meg.Rendben még akár egyet is lehet veled érteni. De hol van ennek az egésznek a vége? Mindenben bele lehet valamit magyarázni. Engem mint vegetáriánust zavar a Detroit RedWings név mert a levágott csirkék jutnak az eszembe. Legyen minden csapatnak a neve csak a város és a logó meg egy betű és viszlát.Abba hogy indiánok mi a jó édes faszom a sértő???!!Nem mindegy? Évtizedek óta tiltakoznak ellene az indiánok, szerintem régóta ideje volt, mert semmi értelme olyan csapatnévnek, ami akár csak egy népcsoportot is sért. Nem vagyok indián (gondolom Te se), szóval nem fogom kielemzni, hogy jogos-e a sérelmük, de ha szerintük ez sértő, akkor az, és felesleges a név használata.
Heisman
Valószínűleg Magyarországon se örülne mindenki annak, ha az lenne a csapat következő neve, hogy Cleveland Hungarians és nem lenne benne egy magyar játékos sem, de pl. a mascot egy sztereotip magyar paraszt lenne.
De egyébként azt is megnézném, hogy mit szólnának a fehér emberek egy fehér emberek elnevezésű olyan franchise-hoz, amit feketék/ázsiaiak/indiánok/stb. irányítanak, nincs egy fehér játékosa sem, de a mascotjuk egy gúnyosan ábrázolt fehér ember.
Jughead
Matthew99
En a buccanerst fogom beperelni.. mert kalozok kaszaboltak le az ukuknagyapmat mikor MO partjait ket tenger mosta!sot eleve tok negativ es offensive a buccaners nev.
több mint 5 éve
ne a levágott csirkék jussanak az eszedbe, hanem a szárnyas kerekek.Rendben még akár egyet is lehet veled érteni. De hol van ennek az egésznek a vége? Mindenben bele lehet valamit magyarázni. Engem mint vegetáriánust zavar a Detroit RedWings név mert a levágott csirkék jutnak az eszembe. Legyen minden csapatnak a neve csak a város és a logó meg egy betű és viszlát.Abba hogy indiánok mi a jó édes faszom a sértő???!!Nem mindegy? Évtizedek óta tiltakoznak ellene az indiánok, szerintem régóta ideje volt, mert semmi értelme olyan csapatnévnek, ami akár csak egy népcsoportot is sért. Nem vagyok indián (gondolom Te se), szóval nem fogom kielemzni, hogy jogos-e a sérelmük, de ha szerintük ez sértő, akkor az, és felesleges a név használata.
Heisman
Jughead
Matthew99
több mint 5 éve
Rendben még akár egyet is lehet veled érteni. De hol van ennek az egésznek a vége? Mindenben bele lehet valamit magyarázni. Engem mint vegetáriánust zavar a Detroit RedWings név mert a levágott csirkék jutnak az eszembe. Legyen minden csapatnak a neve csak a város és a logó meg egy betű és viszlát.Abba hogy indiánok mi a jó édes faszom a sértő???!!Nem mindegy? Évtizedek óta tiltakoznak ellene az indiánok, szerintem régóta ideje volt, mert semmi értelme olyan csapatnévnek, ami akár csak egy népcsoportot is sért. Nem vagyok indián (gondolom Te se), szóval nem fogom kielemzni, hogy jogos-e a sérelmük, de ha szerintük ez sértő, akkor az, és felesleges a név használata.
Heisman
Jughead

több mint 5 éve
Abba hogy indiánok mi a jó édes faszom a sértő???!!Nem mindegy? Évtizedek óta tiltakoznak ellene az indiánok, szerintem régóta ideje volt, mert semmi értelme olyan csapatnévnek, ami akár csak egy népcsoportot is sért. Nem vagyok indián (gondolom Te se), szóval nem fogom kielemzni, hogy jogos-e a sérelmük, de ha szerintük ez sértő, akkor az, és felesleges a név használata.
Heisman
Szerkesztette: Jughead