Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Robinson Cano már készülhet 2022-re.és mi van, ha megint csonka szezon lesz?
Kampman
több mint 5 éve
Na, Kim Ng lett a Marlins GM-e.
több mint 5 éve
na, nagyjából vége a díjaknak. Bieberé és Baueré a két CYA, Abreu és Freeman vitte el az MVP-t.meglepetés! ja, amúgy nem...
több mint 5 éve
Hivatalosan azért lett kirúgva, mert a rájátszásban rosszul kezelte a bullpent. Én ugyan nem értek a baseballhoz, de szerintem rohadtul nem csinált hülyeséget, a harmadik meccses bullpen day is védhető. Igazából szerintem az van, hogy La Russa unta a front office melót, és mivel Reinsdorffal hatalmas barátok, így Jerry élt a lehetőséggel és gyorsan kirakta Renteriát. Szóval ja, tőr a szívbe.La Russa ellen eljárás indult még egy februári ittas vezetés miatt, nice. 😂🤦♂️Forgatják a tőrt a ChiSox drukkerek szívében.
Mikey
www.mlb.com/news/rick-renteria-runner-up-2020-al-manager-of-the-year
robiroboter
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
és mégis kirúgták... ez arra emlékeztet, amikor az Újpest először kirúgta Gézukát, amikor az utolsó meccsen sikerült elveszíteni a bajnoki címet - ők azóta a közelébe se jutottak.La Russa ellen eljárás indult még egy februári ittas vezetés miatt, nice. 😂🤦♂️Forgatják a tőrt a ChiSox drukkerek szívében.
Mikey
robiroboter
több mint 5 éve
La Russa ellen eljárás indult még egy februári ittas vezetés miatt, nice. 😂🤦♂️Forgatják a tőrt a ChiSox drukkerek szívében.
Mikey
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Köszi Sobri ezen röhöhtem egy jót 😀😀😀Azt nem lehetett rendelni FF-ről. Mármint Choi-os pólót logóval.Megjött a Rays baseball szettem, bár a közeljövőben sok opcióm nincs, ahova fel tudom venni, de olyan szépek. Főleg az a színes rájás TB logó.Egyik se Choi mez? Na én most csalódtam 😊
Sose volt még direkt baseball merch cuccom, idén ez is megtörtént.
Sobri Jóska
Matthew99
Valamint én már a focimezeket se szeretem a hordhatatlan anyaguk miatt, a baseballmezekhez még koronavírustól eltekintve se tudok életeseményt társítani, amikor fel tudnám venni. Talán farsangkor baseballjátékosnak öltözve. De uszkve 35 éve nem öltöztem be farsangkor, úgyhogy az eredeti mez kimaradt.
Viszont rendeltem pár szép színes baseballlabdát (Rayses, Angelses egyáltalán nem volt), és megküldtem itthon kajakból egy rakás párnának, csak ahogy lepattant egy olyan lukat ütött a falra, mint a halálcsillag lézerfókuszálló horpadása.
Képzelem ha 90 mph-al telibekap valakit. Kurva kemény. Mi van benne belül? Régen lószőrt olvastam, de ez betonizált lószarnak tűnik.
Illetve hogy varrják össze? A cérnán sehol se látok csomót. Hol van az "elvarró pont"?
Sobri Jóska
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
youtu.be/sXS9dfzUbxwszerintem a zinternet a barátod lesz, csak írd be bátran a gugliban, hogy "how baseballs are made"Azt nem lehetett rendelni FF-ről. Mármint Choi-os pólót logóval.Megjött a Rays baseball szettem, bár a közeljövőben sok opcióm nincs, ahova fel tudom venni, de olyan szépek. Főleg az a színes rájás TB logó.Egyik se Choi mez? Na én most csalódtam 😊
Sobri Jóska
Matthew99
Valamint én már a focimezeket se szeretem a hordhatatlan anyaguk miatt, a baseballmezekhez még koronavírustól eltekintve se tudok életeseményt társítani, amikor fel tudnám venni. Talán farsangkor baseballjátékosnak öltözve. De uszkve 35 éve nem öltöztem be farsangkor, úgyhogy az eredeti mez kimaradt.
Viszont rendeltem pár szép színes baseballlabdát (Rayses, Angelses egyáltalán nem volt), és megküldtem itthon kajakból egy rakás párnának, csak ahogy lepattant egy olyan lukat ütött a falra, mint a halálcsillag lézerfókuszálló horpadása.
Képzelem ha 90 mph-al telibekap valakit. Kurva kemény. Mi van benne belül? Régen lószőrt olvastam, de ez betonizált lószarnak tűnik.
Illetve hogy varrják össze? A cérnán sehol se látok csomót. Hol van az "elvarró pont"?
Sobri Jóska
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
szerintem a zinternet a barátod lesz, csak írd be bátran a gugliban, hogy "how baseballs are made"Azt nem lehetett rendelni FF-ről. Mármint Choi-os pólót logóval.Megjött a Rays baseball szettem, bár a közeljövőben sok opcióm nincs, ahova fel tudom venni, de olyan szépek. Főleg az a színes rájás TB logó.Egyik se Choi mez? Na én most csalódtam 😊
Sobri Jóska
Matthew99
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Azt nem lehetett rendelni FF-ről. Mármint Choi-os pólót logóval.Megjött a Rays baseball szettem, bár a közeljövőben sok opcióm nincs, ahova fel tudom venni, de olyan szépek. Főleg az a színes rájás TB logó.Egyik se Choi mez? Na én most csalódtam 😊
Sobri Jóska
Matthew99
több mint 5 éve
Megjött a Rays baseball szettem, bár a közeljövőben sok opcióm nincs, ahova fel tudom venni, de olyan szépek. Főleg az a színes rájás TB logó.Egyik se Choi mez? Na én most csalódtam 😊
Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Megjött a Rays baseball szettem, bár a közeljövőben sok opcióm nincs, ahova fel tudom venni, de olyan szépek. Főleg az a színes rájás TB logó.Sose volt még direkt baseball merch cuccom, idén ez is megtörtént.
több mint 5 éve
La Russa ellen eljárás indult még egy februári ittas vezetés miatt, nice. 😂🤦♂️Csak fertőtlenített indulás előtt
Mikey
több mint 5 éve
La Russa ellen eljárás indult még egy februári ittas vezetés miatt, nice. 😂🤦♂️
több mint 5 éve
Tatís Jr és Machado is megkapta Silver Slugger díjat.Jó szezonjuk volt.
több mint 5 éve
már csak Beltrant vegye vissza a Mets és minden rendben lesz.lol, Alex Cora visszajött a Red Sox élére 😀Szerencsére elrettentő büntetést kapott mindenki. Soha nem lesz itt már csalás.
Löfli
Matthew99
több mint 5 éve
Luis Robert kapta az AL Gold Glove-ját a CF-ek közül, boldogsááág.Továbbá José Abreu, Tim Anderson és Eloy Jiménez kapott Silver Slugger díjat.
Ő az első White Sox újonc, aki GG elismerést kap.
Mikey
In fact, the American League Silver Slugger Award-winning shortstop didn’t wait for the full question to provide a decisive answer during a Zoom call with reporters on Thursday evening.Erre azért baromi kíváncsi leszek.
“Nah, that won’t happen,” Anderson said with a laugh, continuing his answer after the question’s completion. “I won’t change my style, the way I play, for Tony. I will continue to be me. I always have, and I always will be.
“We’ll see what happens, I guess, if I do a bat flip or if I [celebrate] one, we’ll see what happens. But no, I will not be changing the way I play or the way I approach the game.”Scott Merkin
több mint 5 éve
lol, Alex Cora visszajött a Red Sox élére 😀Szerencsére elrettentő büntetést kapott mindenki. Soha nem lesz itt már csalás.
Löfli

több mint 5 éve
lol, Alex Cora visszajött a Red Sox élére 😀még sokat is vártalak vele ...
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
lol, Alex Cora visszajött a Red Sox élére 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 5 éve
Luis Robert kapta az AL Gold Glove-ját a CF-ek közül, boldogsááág.Ő az első White Sox újonc, aki GG elismerést kap.
több mint 5 éve
Utálom a csapatot de jól néz ki a logó amit csináltál 😊Kösz. Ez elég nagy dicséret 😊
Heisman

több mint 5 éve
Volt egy kis közös projektem a NewYorkYankees Hungaryval. Mostantól ők is az általam készített logók egyikét használják. Hallgassátok ti is őket. | Yankees drukkereknek meg robinak kötelező, a többieknek ajánlott 😊 |Utálom a csapatot de jól néz ki a logó amit csináltál 😊
jenkikhaza.blogspot.com/2020/11/yankees-podcast-9-resz.html
Matthew99
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Volt egy kis közös projektem a NewYorkYankees Hungaryval. Mostantól ők is az általam készített logók egyikét használják. Hallgassátok ti is őket. | Yankees drukkereknek meg robinak kötelező, a többieknek ajánlott 😊 | jenkikhaza.blogspot.com/2020/11/yankees-podcast-9-resz.html