Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
A probléma ott volt, hogy Snell-en kivül nem igazán volt domináns dobóteljesitmény a kezdőktől, az ütőik ugye meg eleve jobbak voltak a mieinknél
Wester
Ja.
Meg az is durva, hogy az elején mennyi ember maradt kinn bázison a Raysnél.
Akkor 1-2 jó ütés és 7-0. Onnan nehéz megfordítani azért.

több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 801 — Jó ötletnek tűnt!
Nehéz megmagyarázni, hogy miért szedte le Snellt, de ez a korai bullpen használat volt eddig az erősségük, van ilyen. Abban bízni, hogy egy run előnyt végigvisznek ez ellen a lineup ellen, elég optimista volt...

A legjobb csapat lett a bajnok, ezt még a Dodgers se tudta elrontani 😊
Jakehomer
Na igen végig ezt csinálta és 2 meccsre volt vele a bajnoki cimtől, miért változtatna mondhatnánk. Ettől függetlenül én se cseréltem volna őt ott le.

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Ja és tavaly után újabb ex-Dback lett bajnok: AJ Pollock
Jövőre majd Goldschmidt is nyer a Cardinals-szal, és akkor a teljes 2010-es évek Arizonája bajnok lesz. Mással.

több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 444 — Panthers fan
Nehéz megmagyarázni, hogy miért szedte le Snellt, de ez a korai bullpen használat volt eddig az erősségük, van ilyen. Abban bízni, hogy egy run előnyt végigvisznek ez ellen a lineup ellen, elég optimista volt...

A legjobb csapat lett a bajnok, ezt még a Dodgers se tudta elrontani 😊

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
A Dodgers volt a szezon legjobb csapata egyértelműen, ilyen szempontból is megérdemelték.

A Rays teljesen leeresztett Snell lecserélése után, ők sem hittek már semmiben. Ez a döntés nálam közel van a Seahawks 1 yardos passzjátékához a Pats elleni SB-n.

több mint 5 éve
A probléma ott volt, hogy Snell-en kivül nem igazán volt domináns dobóteljesitmény a kezdőktől, az ütőik ugye meg eleve jobbak voltak a mieinknél

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ha 1 run marad, akkor szerintem mindegy lett volna mikor hozzuk le Snell-t, nem hiszem, hogy 0-n tartottuk volna ezt a lineupot. Egy bullpen meccsen többet kell ütni 😕.
Wester
Szerintem se nyert volna 1 runnal a Rays, de így gyakorlatilag tálcán kínálta Cash a győzelmet.
Kampman
Ezt laikusként nehéz megérteni, hogy miért szedte le Snellt.
Lehet nem lett volna elég az 1 pont, de úgy érzem a momentum akkor került át a Dodgershez, mindenképp korai lehozatalnak tűnt dobásszám alapján.
Na sebaj, tetszett ez az idény, még elnéztem volna.

Mikor kezdődik a következő idény?
Sobri Jóska
Februárban kezdődik az előszezon, az SB után nem sokkal
Az alapszakasz március végén/április elején

több mint 5 éve
KeyG Baltimore Ravens 13 071
Ott a vege

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Hát gratula Dodgers

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Ha 1 run marad, akkor szerintem mindegy lett volna mikor hozzuk le Snell-t, nem hiszem, hogy 0-n tartottuk volna ezt a lineupot. Egy bullpen meccsen többet kell ütni 😕.
Wester
Szerintem se nyert volna 1 runnal a Rays, de így gyakorlatilag tálcán kínálta Cash a győzelmet.
Kampman
Ezt laikusként nehéz megérteni, hogy miért szedte le Snellt.
Lehet nem lett volna elég az 1 pont, de úgy érzem a momentum akkor került át a Dodgershez, mindenképp korai lehozatalnak tűnt dobásszám alapján.
Na sebaj, tetszett ez az idény, még elnéztem volna.

Mikor kezdődik a következő idény?

több mint 5 éve
Wester
Kampman
Amúgy lehet nincs köze hozzá, de lezárt tetővel úgy érzem nagyon nem megy az ütés nekünk

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Wester

több mint 5 éve
Megyek aludni, szép run volt 😕

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Ha ebben az inningben nem ütünk szerintem vége

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Thor véleménye 😊

twitter.com/Noahsyndergaard/status/1321277317864304643

több mint 5 éve
2017-ben és 2018-ban Roberts dobócseréi sültek el ilyen rosszul, mint most ez.

több mint 5 éve
Ez a csere korai.

több mint 5 éve
Szépen csordogál a meccs, de a Dodgersből még így is inkább kinézem, hogy egy-két villanás után már náluk lesz az előny, mint hogy a Rays ezt megtartsa.

több mint 5 éve
amúgy csak én láttam úgy, hogy egy-két pitchet mindkét oldalra nagyon csúnyán benézett a HP umpire?
slowmotion
Jaja a magyar közvetitésbe meg is jegyezték

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
amúgy csak én láttam úgy, hogy egy-két pitchet mindkét oldalra nagyon csúnyán benézett a HP umpire?
több mint 5 éve
na, itt az ideje eltenni magam a következő napra.
jó szórakozást, majd holnap elolvasom, mennyire lett durva a vereség.
több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 444 — Panthers fan
Amúgy ezt a rengeteg HR-t elősegiti valamennyire az, hogy nem változik a helyszin?
Wester
Nem hiszem, hogy szignifikánsan, egyszerűen elment teljesen afelé a baseball, hogy több home runt kell ütni (bármi áron), mint az ellenfél, mert az a győzelem legfontosabb receptje.
Jakehomer
meg pár éve amúgy látványosan megugrott a HR-ek száma, és azt pedzegetik évek óta, hogy kicsit "másabbak" a labdák, mint előtte
slowmotion
A hot ballról sok cikket lett már itt is linkelve, a bizonyíték elsöprő erejű 😊 De érdekesebb a tendencia, hogy az analitika miatt egyre inkább home run, strikeout vagy walk az eredménye a legtöbb AB-nek. Ami mondjuk élvezhetőség szempontból nem annyira jó.

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
bullet dodged. de azért abban reménykedek, hogy Buehler és Kershaw ellen Aro kemény 1/12-t nyomott eddig.
több mint 5 éve
Amúgy ezt a rengeteg HR-t elősegiti valamennyire az, hogy nem változik a helyszin?
Wester
Nem hiszem, hogy szignifikánsan, egyszerűen elment teljesen afelé a baseball, hogy több home runt kell ütni (bármi áron), mint az ellenfél, mert az a győzelem legfontosabb receptje.
Jakehomer
meg pár éve amúgy látványosan megugrott a HR-ek száma, és azt pedzegetik évek óta, hogy kicsit "másabbak" a labdák, mint előtte
slowmotion
Furcsa, hogy ezt az MLB váltig tagadja, miközben az teljesen nyílt, hogy Coloradóban és Arizonában megbuherálják a labdákat a humidorral, hogy ne legyen olyan sok HR.