Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
És azt jól látom, hogy Glasnow dobómozdulata kimondottan szép?
Van ilyen szakmai vélemény, hogy nagyon szépen dob? Olyan, mint egy oktatófilm.
Vagy csak én látom bele, és van még sok dobó, aki ugyanilyen szépen dob?

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Amúgy ezt a rengeteg HR-t elősegiti valamennyire az, hogy nem változik a helyszin?
Wester
Nem hiszem, hogy szignifikánsan, egyszerűen elment teljesen afelé a baseball, hogy több home runt kell ütni (bármi áron), mint az ellenfél, mert az a győzelem legfontosabb receptje.
Jakehomer
meg pár éve amúgy látványosan megugrott a HR-ek száma, és azt pedzegetik évek óta, hogy kicsit "másabbak" a labdák, mint előtte
több mint 5 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 444 — Panthers fan
Amúgy ezt a rengeteg HR-t elősegiti valamennyire az, hogy nem változik a helyszin?
Wester
Nem hiszem, hogy szignifikánsan, egyszerűen elment teljesen afelé a baseball, hogy több home runt kell ütni (bármi áron), mint az ellenfél, mert az a győzelem legfontosabb receptje.

Szerkesztette: Jakehomer

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
hát... Gonsolínban talán még egy inning van benne
slowmotion
1 pont belefér.
Glasnow is összekapta magát az előző meccsen egy inningnyi bénázás után. A másodikban kiderül.
Brusdar sose játszik 3-4 inninget? Mindig csak 1-t?
Sobri Jóska
előfordult már, de inkább csak egyet szokott végigdobni
slowmotion
Nem nagyon szokott hibázni.
Statok szerint kijön, hogy kurva jókat dob?
Sobri Jóska
3.86 a playoff ERA-je, az a good, but not great kategória
több mint 5 éve
slowmotion
1 pont belefér.
Glasnow is összekapta magát az előző meccsen egy inningnyi bénázás után. A másodikban kiderül.
Sobri Jóska
slowmotion
Nem nagyon szokott hibázni.
Statok szerint kijön, hogy kurva jókat dob?

több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 801 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
slowmotion
1 pont belefér.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
slowmotion
1 pont belefér.

több mint 5 éve
több mint 5 éve
Nr 10

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 801 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Sose gondoltam volna, hogy jobban várok egy baseballmeccset, mint egy amfocisat.
Alapvetően nyáron háttértévézésnek indult, de pár hónap alatt "rákattantam", legalábbis annyira, hogy fullra lekössön egy WS, vagy a ligadöntők.
Azt se gondoltam volna, hogy majd legalább 10-10 játékost tudok a döntő két csapatából fejből. 😊
Bár szerintem szerencsém van ezzel a párosítással, mert ez két szerethető csapat, tök szimpi Choi, Margot, Adames, Castillo, Glasnow, Morton, Kiermaier, Arozarena illetve Graterol, May, Urias, Seager, Muncy egyaránt.
Én a Raysnek drukkolok, de ha ők vezetnének 3-2-re, akkor is 7 meccses WS-t szeretnék, így pláne.
De laikusként úgy látom a Dodgers azért erősebb, és baseballban 1 meccsen ugye bárki nyerhet (és mindig egy meccs van egyszerre), de valahogy a Rays ha szerez is elég ütést, pontot nem igazán, míg a Dodgers amikor kikapott is csinált 4 meg 7 pontot, és összes pontban is markánsabb a 29-21 pontarány. Szóval nekik áll, de hátha lesz még olyan végjáték, mint a 4. meccsen.

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
A Rays történetének egyik legnagyobb győzelmét arathatja néhány óra múlva (majd 24 órával később ismét)

Nem véletlenül időzítették pont mára ezt a Secret Base visszatekintést, ahol elmesélik, hogy a Rays egyszer már milyen csodával határos módon tudott felülemelkedni két nála sokkal nagyobb gigászon.

www.youtube.com/watch?v=hz_zf4ee1_0

több mint 5 éve
holnap Gonsolín kezd, gondolom May lesz a long reliever, meg aki hadra fogható.
Roberts úgy gondolja, hogy az a biztosabb, ha Buehler kipiheni magát, mert akkor megold mindent IS hetedik meccsen (bár gondolom ez úgy nézne ki a gyakorlatban, hogy Buehler long relievere Kershaw lenne két nap pihenővel, maximum 2-3 inning erejéig).
slowmotion
Nem értem a döntést, de akkor már May helyett Urias lenne nálam a long reliever, felesleges túlbiztosítás lenne őt is a 7.-re pihentetni.
Jughead
akár még úgy is lehet, de 80 pitch után két nap pihenővel szerintem erősen korlátozott programon menne, egy, esetleg két inningre. Gonsolínban mindenesetre nagyon bíznak, állítólag az volt a baj a nagyon rossz meccsénél az Atlanta ellen, (4.1 IP, 5 ER, 3 BB), hogy kiesett a formából, mert 17 napig nem dobott. hát meglátjuk. ha legalább 3 inningre jó, és May és Urias is mellé tud tenni legalább 3-4 inninget összesen, akkor jó lehet. Buehler és Kershaw szerintem megoldja a hetediket, ha kell.

(csak az bosszant, hogy ha 2017-ben lett volna igazság, akkor Kershaw-t most nem nyomasztaná a tét annyira, mert már úgyis meglenne neki a cím.)
több mint 5 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 214
Roberts úgy gondolja, hogy az a biztosabb, ha Buehler kipiheni magát, mert akkor megold mindent IS hetedik meccsen (bár gondolom ez úgy nézne ki a gyakorlatban, hogy Buehler long relievere Kershaw lenne két nap pihenővel, maximum 2-3 inning erejéig).
slowmotion
Nem értem a döntést, de akkor már May helyett Urias lenne nálam a long reliever, felesleges túlbiztosítás lenne őt is a 7.-re pihentetni.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Seager nagyon komoly MVP formát tol, egyelőre hülye vagyok a baseballhoz, megkaphatja ha nyernek ? .500 nel üt egy World Seriesben.
Szivacs
meg, ha a Dodgers nyer. kivéve, ha Buehler dob még egy erős, ha nem erősebb meccset (6.0+ IP, 1.0- ER, win, de inkább 7.0+ inninges shutout)., vagy ha Muncy továbbra is fontos pontokat szerez, és még rá is közelít átlagokban.
ha meg a Tampa nyer, akkor valaki onnan lesz (Arozarena, Kiermaier, Margot ha nyom két bika meccset)
slowmotion
Ha Tampa nyer akkor meglepődnek ha nem Arozarena lenne.
csebi
én is, de ez a WS, Kiermaier és Margot nem hoz rosszabb számokat támadásban, viszont többet tesz hozzá védekezésben.
ha playoff MVP lenne, akkor már most Arozarenáé lehetne a díj, de...
több mint 5 éve
Illetve olyan van, hogy relieverből, closerből kezdő dobó válik?
Vagy ez már eldől az MLB-be kerüléskor, hogy ki kezdő szint, ki nem, és így is marad végig?
Sobri Jóska
Nagyon régen azok a starterek kerültek bullpenbe, akik már kezdőnek nem voltak elég jók (a kezdők iszonyat mennyiségű inningeket dobtak, de mondjuk nem is 100 mérföldes fastballokkal...), de ez azért már 40-50 éve megváltozott, és azóta persze még inkább specializálódtak a relieverek (az új szabályok már tiltják, de voltak kimondottan egy outos relieverek is). Bár teljesen más jellegű feladat fizikailag és mentálisan is, de azért még van átmenet kezdő és reliever között, nagy többségében persze starterek kerülnek a bullpenbe, a fordítottja elég ritka (eleinte pl Chapmant starternek szánta a Reds, de hát annyira domináns volt closerként, hogy nem volt értelme, meg ő sem akart kezdő lenni, elit closer sokkal többet keres, mint egy sima jó starterként).

Pedro Martinez kezdett relieverként a Dodgersben, de az inkább mismanagement volt...

Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Csak kezdő dobók vannak a HoF-ban, vagy relieverek, closerek is?
Vagy ez már eldől az MLB-be kerüléskor, hogy ki kezdő szint, ki nem, és így is marad végig?
Sobri Jóska
Keress rá Mariano Riverára.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Csak kezdő dobók vannak a HoF-ban, vagy relieverek, closerek is?

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Seager nagyon komoly MVP formát tol, egyelőre hülye vagyok a baseballhoz, megkaphatja ha nyernek ? .500 nel üt egy World Seriesben.
Szivacs
meg, ha a Dodgers nyer. kivéve, ha Buehler dob még egy erős, ha nem erősebb meccset (6.0+ IP, 1.0- ER, win, de inkább 7.0+ inninges shutout)., vagy ha Muncy továbbra is fontos pontokat szerez, és még rá is közelít átlagokban.
ha meg a Tampa nyer, akkor valaki onnan lesz (Arozarena, Kiermaier, Margot ha nyom két bika meccset)
slowmotion
Ha Tampa nyer akkor meglepődnek ha nem Arozarena lenne.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Szivacs

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Szivacs Chicago Bears 176
több mint 5 éve
Lefagyott a Rays nagyon.
Kampman
Ja az a sikertelen lopott home base elég kritikus volt. Meg előtte, hogy no outnál nem tudták a 3. bázisról behozni az embert.
Jakehomer
Azért (is) van bérelt helye Kershaw-nak Cooperstownban, mert sok ilyenből mászott ki karrierje során
slowmotion
Persze, de ez most legalább annyira az ütők bénázása volt, közel sem pitchelt olyan jól, mint az első meccsen. A strikeout különösen weak effort volt egy rossz pitchre.

Az sem utolsó h Dodgers closere pihenhetett.
csebi
Már Treinen a Dodgers closere 😊
Jakehomer
Azt hittem h Jansen. My bad.
csebi
a negyedik meccs óta megint nem 😊
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Lefagyott a Rays nagyon.
Kampman
Ja az a sikertelen lopott home base elég kritikus volt. Meg előtte, hogy no outnál nem tudták a 3. bázisról behozni az embert.
Jakehomer
Azért (is) van bérelt helye Kershaw-nak Cooperstownban, mert sok ilyenből mászott ki karrierje során
slowmotion
Persze, de ez most legalább annyira az ütők bénázása volt, közel sem pitchelt olyan jól, mint az első meccsen. A strikeout különösen weak effort volt egy rossz pitchre.

Az sem utolsó h Dodgers closere pihenhetett.
csebi
Már Treinen a Dodgers closere 😊
Jakehomer
Azt hittem h Jansen. My bad.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.