Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
hát ja. mondjuk ezen a meccsen kellett volna behúzni végre 32 év várakozás után, de hát shit happened egy nappal korábban.Persze, de ez most legalább annyira az ütők bénázása volt, közel sem pitchelt olyan jól, mint az első meccsen. A strikeout különösen weak effort volt egy rossz pitchre.Azért (is) van bérelt helye Kershaw-nak Cooperstownban, mert sok ilyenből mászott ki karrierje soránLefagyott a Rays nagyon.Ja az a sikertelen lopott home base elég kritikus volt. Meg előtte, hogy no outnál nem tudták a 3. bázisról behozni az embert.
Kampman
Jakehomer
slowmotion
Az sem utolsó h Dodgers closere pihenhetett.Már Treinen a Dodgers closere 😊
csebi
Jakehomer
több mint 5 éve
Persze, de ez most legalább annyira az ütők bénázása volt, közel sem pitchelt olyan jól, mint az első meccsen. A strikeout különösen weak effort volt egy rossz pitchre.Azért (is) van bérelt helye Kershaw-nak Cooperstownban, mert sok ilyenből mászott ki karrierje soránLefagyott a Rays nagyon.Ja az a sikertelen lopott home base elég kritikus volt. Meg előtte, hogy no outnál nem tudták a 3. bázisról behozni az embert.
Kampman
Jakehomer
slowmotion
Az sem utolsó h Dodgers closere pihenhetett.Már Treinen a Dodgers closere 😊
csebi
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
valahol lent én is ezt részleteztem. ha nem jön be, akkor is ott van Urias a hetedik meccsre, plusz Kershaw egy-két inningre.Így van. Sztem is viszonylag gyenge volt főleg a 3. Inningtol de mindent elmond róla h elevickélt 6 inning 2 outig. Az sem utolsó h Dodgers closere pihenhetett. Én most hoznam Buehlert és lezárnam a szériát.Azért (is) van bérelt helye Kershaw-nak Cooperstownban, mert sok ilyenből mászott ki karrierje soránLefagyott a Rays nagyon.Ja az a sikertelen lopott home base elég kritikus volt. Meg előtte, hogy no outnál nem tudták a 3. bázisról behozni az embert.
Kampman
Jakehomer
slowmotion
csebi
:sigh:bár az is lehet, hogy Roberts annyira bízik Buehlerben, hogy úgy számol, a hetedik meccset így is, úgy is behúzzuk vele, nem kell megbontani a pihentetését.
Same old story, a huszonhetedik outot nem bírjuk megcsinálni.
Ahelyett, hogy Kershaw a jól megérdemelt gyűrűért dobhatna, megint nulláról kezdjük. Nem örülök ennek.
Gm5: Kershaw kezd. Ha nyer, akkor vagy megpróbálják megoldani May/Gonsolínnal, és az esetleges hetedik meccsen Buehler/Urias/kitchen sink, vagy már a hatodik meccsre beteszik Buehlert short resten, hetedik meccs Urias/Kershaw short és shorter resten.
Ha persze Kershaw veszít, akkor Gm6 Buehler, esetleges Gm7 Urias slowmotion
több mint 5 éve
Így van. Sztem is viszonylag gyenge volt főleg a 3. Inningtol de mindent elmond róla h elevickélt 6 inning 2 outig. Az sem utolsó h Dodgers closere pihenhetett. Én most hoznam Buehlert és lezárnam a szériát.Azért (is) van bérelt helye Kershaw-nak Cooperstownban, mert sok ilyenből mászott ki karrierje soránLefagyott a Rays nagyon.Ja az a sikertelen lopott home base elég kritikus volt. Meg előtte, hogy no outnál nem tudták a 3. bázisról behozni az embert.
Kampman
Jakehomer
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Azért (is) van bérelt helye Kershaw-nak Cooperstownban, mert sok ilyenből mászott ki karrierje soránLefagyott a Rays nagyon.Ja az a sikertelen lopott home base elég kritikus volt. Meg előtte, hogy no outnál nem tudták a 3. bázisról behozni az embert.
Kampman
Jakehomer
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Lefagyott a Rays nagyon.Ja az a sikertelen lopott home base elég kritikus volt. Meg előtte, hogy no outnál nem tudták a 3. bázisról behozni az embert.
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Megpróbálni home plate-et lopni Kershaw ellen, minek?Ha nem Kiermaier az ütő, még érthető is lenne 2 outnál, úgyis valószínű, hogy vége lett volna az inningnek. Tényleg lassú volt a windupja, nem sokon múlt
Kampman
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Legalább következetes a review, mindkét csapatnak megadták a call standset olyan esetben, ami talán inkább out volt, de nem igazán lett volna igazságos elvenni a bázist egyiktől se. Kershaw ma nem olyan éles, sok a ball
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
De first basen is csak úgy ha jobbra fordulsz a bázis után. Ha balra akkor tagelhetnek.De amikor az elején érinti, akkor nem ér véget az a futás?Leegyszerűsítve: 1B-n és a home plate-en tovább lehet futni, 2B-n és 3B-b rajta kell maradni.
Nem mindegy, hogy utána továbbviszi a lendület, vagy lelép róla? Az első bázison se állnak meg fixen a futók, hanem továbbfutnak szinte mindig, mégis megvan a bázis.
Sobri Jóska
Darksun3

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
De amikor az elején érinti, akkor nem ér véget az a futás?Leegyszerűsítve: 1B-n és a home plate-en tovább lehet futni, 2B-n és 3B-b rajta kell maradni.
Nem mindegy, hogy utána továbbviszi a lendület, vagy lelép róla? Az első bázison se állnak meg fixen a futók, hanem továbbfutnak szinte mindig, mégis megvan a bázis.
Sobri Jóska
Szerkesztette: Darksun3
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 5 éve
végig rajta kell állnia, amíg a dobó el nem kezdi a következő dobást.De amikor az elején érinti, akkor nem ér véget az a futás?Azon én is csodálkoztam, egyértelműen nem saját lendületből csúszott le. Ez nem visszanézhető amúgy? Mert simán challenge-et ért volna...
Nem szeretem a Los Angeles-i csapatokat, de ez amit a Dodgers művel évek óta kezd tényleg hihetetlen lenni, már majdnem drukkolok nekik 😊
JakehomerOtt miért nem volt challenge, ha ennyire egyértelmű a lerántás?nem visszanézhető, mert a bíró úgy ítélte meg, hogy saját lendületből esett le róla. csak az lenne gondolom visszanézhető, hogy érintette-e a bázist a tag közben, az meg egyértelmű nem. mármint a végén már nem érintette.
Sobri Jóska
slowmotion
Sobri Jóska
vannak ilyen trükkös játékok, amikor a védőjátékos úgy tesz, mintha a dobónak passzolta volna a labdát, hogy kezdődjön a következő dobás, a futó gyanútlanul lelép, és kiejtik.
valaki mindjárt linkel is róla videót.
több mint 5 éve
De amikor az elején érinti, akkor nem ér véget az a futás?Azon én is csodálkoztam, egyértelműen nem saját lendületből csúszott le. Ez nem visszanézhető amúgy? Mert simán challenge-et ért volna...
Nem szeretem a Los Angeles-i csapatokat, de ez amit a Dodgers művel évek óta kezd tényleg hihetetlen lenni, már majdnem drukkolok nekik 😊
JakehomerOtt miért nem volt challenge, ha ennyire egyértelmű a lerántás?nem visszanézhető, mert a bíró úgy ítélte meg, hogy saját lendületből esett le róla. csak az lenne gondolom visszanézhető, hogy érintette-e a bázist a tag közben, az meg egyértelmű nem. mármint a végén már nem érintette.
Sobri Jóska
slowmotion
több mint 5 éve
Azon én is csodálkoztam, egyértelműen nem saját lendületből csúszott le. Ez nem visszanézhető amúgy? Mert simán challenge-et ért volna...
Jakehomer
Ott miért nem volt challenge, ha ennyire egyértelmű a lerántás?nem visszanézhető, mert a bíró úgy ítélte meg, hogy saját lendületből esett le róla. csak az lenne gondolom visszanézhető, hogy érintette-e a bázist a tag közben, az meg egyértelmű nem. mármint a végén már nem érintette.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Ott miért nem volt challenge, ha ennyire egyértelmű a lerántás?persze, de ha nem rontják el, akkor is egál van, és Arozarena a kettesen. 1-2-es countról nem sikerült kiejteni Arozarenát amúgy. Robinson behoz valakit a bullpenből, de a legkisebb single-re is ugyanez a vége.Lehet Jansen-t is hibáztatni, de azért amit a Dodgers védők letoltak az utolsó ütésnél, az inkább az ő saruk. Arozarena-nak egy bukfenc is belefér, így is bőven be tudott futni az egyesrőlAzért egy ilyen meccs méltóbb lezárást érdemelt volna.na ja. évi tizenhatmillióért megcsinálhatta volna a save-et Jansen.
Jughead
vagy esetleg ott azzal kellett volna valamit kezdeni, hogy 4/16 volt a RISP, és 10 ember maradt bázison, a Rays-nél ugyanez 2/6 és 5.
régen nem kellett volna ilyen szorosnak lennie a meccsnek, de mégis sikerült nem túlzottan elhúzni.
slowmotion
kapitnono
az mondjuk elég wtf volt, ahogy az ötödikben Adames lerántotta Muncy-t a bázisról, és outnak ítélte a bíró. akkor ezek szerint stolen base-nél jöhetne egy bodicsek és egy tag out, és szabályos lenne?
slowmotion
több mint 5 éve
az mondjuk elég wtf volt, ahogy az ötödikben Adames lerántotta Muncy-t a bázisról, és outnak ítélte a bíró. akkor ezek szerint stolen base-nél jöhetne egy bodicsek és egy tag out, és szabályos lenne?Azon én is csodálkoztam, egyértelműen nem saját lendületből csúszott le. Ez nem visszanézhető amúgy? Mert simán challenge-et ért volna...
slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Igen, én is azt ismertem meg előbb, aztán jött a "testvéroldal"😊ugyanez igaz nhl-re ismlbhatvanhat.ir. Nincs annál jobb, spoiler nélkül, reklámmentesen élőben is, és utólag is azonnal nézhetőek a teljes meccsek.Vagy Youtube-on a Truergm csatornát, PO-ban szinte mindegyik meccs fenn van 20-25 perces verziókban, 1 órával a meccs után.Ajanlani tudom a 720pier oldalt. MLB TV elofizetes elott,azt is hasznaltam. (most is fel vannak toltve,mar eleg hamar a meccsek)Mediaboxom nincs a botos megoldast nem kedvelem.ergo magam ellen vagyok😀a sport 1 nem nagyon ismetel hetvegen.. ez igy eleg szopoMédiabox? Vagy a Bótban nem lesz fent?
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee
Ray_bp_Lewis
kapitnono
zavi27
NB2
Szerkesztette: zavi27
több mint 5 éve
ugyanez igaz nhl-re ismlbhatvanhat.ir. Nincs annál jobb, spoiler nélkül, reklámmentesen élőben is, és utólag is azonnal nézhetőek a teljes meccsek.Vagy Youtube-on a Truergm csatornát, PO-ban szinte mindegyik meccs fenn van 20-25 perces verziókban, 1 órával a meccs után.Ajanlani tudom a 720pier oldalt. MLB TV elofizetes elott,azt is hasznaltam. (most is fel vannak toltve,mar eleg hamar a meccsek)Mediaboxom nincs a botos megoldast nem kedvelem.ergo magam ellen vagyok😀a sport 1 nem nagyon ismetel hetvegen.. ez igy eleg szopoMédiabox? Vagy a Bótban nem lesz fent?
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee
Ray_bp_Lewis
kapitnono
zavi27
több mint 5 éve
mlbhatvanhat.ir. Nincs annál jobb, spoiler nélkül, reklámmentesen élőben is, és utólag is azonnal nézhetőek a teljes meccsek.Vagy Youtube-on a Truergm csatornát, PO-ban szinte mindegyik meccs fenn van 20-25 perces verziókban, 1 órával a meccs után.Ajanlani tudom a 720pier oldalt. MLB TV elofizetes elott,azt is hasznaltam. (most is fel vannak toltve,mar eleg hamar a meccsek)Mediaboxom nincs a botos megoldast nem kedvelem.ergo magam ellen vagyok😀a sport 1 nem nagyon ismetel hetvegen.. ez igy eleg szopoMédiabox? Vagy a Bótban nem lesz fent?
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee
Ray_bp_Lewis
kapitnono
több mint 5 éve
persze, de ha nem rontják el, akkor is egál van, és Arozarena a kettesen. 1-2-es countról nem sikerült kiejteni Arozarenát amúgy. Robinson behoz valakit a bullpenből, de a legkisebb single-re is ugyanez a vége.Lehet Jansen-t is hibáztatni, de azért amit a Dodgers védők letoltak az utolsó ütésnél, az inkább az ő saruk. Arozarena-nak egy bukfenc is belefér, így is bőven be tudott futni az egyesrőlAzért egy ilyen meccs méltóbb lezárást érdemelt volna.na ja. évi tizenhatmillióért megcsinálhatta volna a save-et Jansen.
Jughead
vagy esetleg ott azzal kellett volna valamit kezdeni, hogy 4/16 volt a RISP, és 10 ember maradt bázison, a Rays-nél ugyanez 2/6 és 5.
régen nem kellett volna ilyen szorosnak lennie a meccsnek, de mégis sikerült nem túlzottan elhúzni.
slowmotion
kapitnono
az mondjuk elég wtf volt, ahogy az ötödikben Adames lerántotta Muncy-t a bázisról, és outnak ítélte a bíró. akkor ezek szerint stolen base-nél jöhetne egy bodicsek és egy tag out, és szabályos lenne?
több mint 5 éve
Lehet Jansen-t is hibáztatni, de azért amit a Dodgers védők letoltak az utolsó ütésnél, az inkább az ő saruk. Arozarena-nak egy bukfenc is belefér, így is bőven be tudott futni az egyesrőlAzért egy ilyen meccs méltóbb lezárást érdemelt volna.na ja. évi tizenhatmillióért megcsinálhatta volna a save-et Jansen.
Jughead
slowmotion

több mint 5 éve
Vagy Youtube-on a Truergm csatornát, PO-ban szinte mindegyik meccs fenn van 20-25 perces verziókban, 1 órával a meccs után.Ajanlani tudom a 720pier oldalt. MLB TV elofizetes elott,azt is hasznaltam. (most is fel vannak toltve,mar eleg hamar a meccsek)Mediaboxom nincs a botos megoldast nem kedvelem.ergo magam ellen vagyok😀a sport 1 nem nagyon ismetel hetvegen.. ez igy eleg szopoMédiabox? Vagy a Bótban nem lesz fent?
YoungZeeZee
slowmotion
YoungZeeZee
Ray_bp_Lewis

több mint 5 éve
:sigh:Ez a Rays bullpen a seggen veszi a levegőt (már mi is le fárasztottuk őket eléggé). Nem hiszem h a következő három meccset le tudjak könnyen hozni kivéve ha egyik meccsen vmeik kezdő hoz 7-8 inninget egy másikon meg 6-7t. De itt a 5-6-7. Meccsen az ütök kezdenek egyre nagyobb előnybe kerülni ahogy egyre többször látják a relief dobokat
Same old story, a huszonhetedik outot nem bírjuk megcsinálni.
Ahelyett, hogy Kershaw a jól megérdemelt gyűrűért dobhatna, megint nulláról kezdjük. Nem örülök ennek.
Gm5: Kershaw kezd. Ha nyer, akkor vagy megpróbálják megoldani May/Gonsolínnal, és az esetleges hetedik meccsen Buehler/Urias/kitchen sink, vagy már a hatodik meccsre beteszik Buehlert short resten, hetedik meccs Urias/Kershaw short és shorter resten.
Ha persze Kershaw veszít, akkor Gm6 Buehler, esetleges Gm7 Urias
slowmotion
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.