Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Meglepő, hogy Roberts milyen ütemben kapja le a Dodgers dobókat a pályáról.? A relief pitcherek egy inningre vannak tervezve, a kezdők meg short resten voltak.
Kampman
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Lowe!!! Ő nagyon kelleni fog, ha nyerni akarunk
Lesz ez még így se!
több mint 5 éve
Meglepő, hogy Roberts milyen ütemben kapja le a Dodgers dobókat a pályáról.
több mint 5 éve
2002-ig felváltva volt az AL és az NL bajnok pályaelőnyben. 2003-tól 2016-ig valóban az All-Star meccs győztesétől függött, 2017-től van a mostani rendszer, ami egyébként szerintem sokkal igazságosabb, mint az előző kettő.Azelőtt volt az, hogy az All-Star meccsen győztes konferencia csapata volt az első meccsen a hazai?Mi alapján kezd támadni a Rays, és van a WS-ben a Dodgers többször alul?A jobb alapszakasz mérleg miatt.
A jobb alapszakasz-mérleg miatt?
Ha mindkét csapatnak ugyanaz lenne, akkor melyik lenne alul?
Sobri Jóska
Ha ugyanaz lenne, akkor egymás elleni mérleg, majd a divíziómérleg, végül az intraleague meccsek mérlege döntene. Arra már nincs infó, hogy mi lenne, ha még ez is döntetlen. Idáig még sosem jutottak el, mivel a jelenlegi rendszer csak 2017 óta van.
Kampman
slowmotion
több mint 5 éve
"First 2 starts this season for Wei-Yin Chen with Japan's Chiba Lotte MarinesOct. 14: 6.0 IP, 7 H, 2 ER, 0 BB, 4 K
Oct. 21: 6.0 IP, 5 H, 1 ER, 1 BB, 5 K"
Legalább megtalálta azt a ligát ahol még tényező is lehet 😀
több mint 5 éve
Persze, ez csak egy sportág szurkolójaként megérzés volt most tőlem, nyilván ő látja, tudja jobban hogy kell döntenie éppen ott.Ez most elég sima volt, Glasnow-t szerintem sokáig hagyták most fent, hiba volt, kb. el is ment ott a meccs.Honnan tudja az edző meddig kell fennhagyni?
zavi27
El lehet csípni az utolsó még jó dobást?
Észre lehet venni az első szart?
Az már hiba ha csak 3-4 szarnál hozzák le?
Vagy hány szartól hiba?
Sobri Jóska
több mint 5 éve
ez még mindig az intuícióról szól.Ez most elég sima volt, Glasnow-t szerintem sokáig hagyták most fent, hiba volt, kb. el is ment ott a meccs.Honnan tudja az edző meddig kell fennhagyni?
zavi27
Vagy hány szartól hiba?
Sobri Jóska
már a múltkor is mondtam: ha a menedzser dönt, és ezt logikus érvekkel alá tudja támasztani, akkor nem hibázott, csak nem jött be a döntése.
billentyűzet mögül azért könnyű meghozni a döntést, mert
1, ez csak elméleti döntés, ilyen "na én most ezt meglépem" - de a fotelszakértő ilyenkor végtelen erőforrással gazdálkodik, mivel elméletben nehéz végigpörgetni, hogy "én itt most lecserélném a dobót, és akkor eggyel kevesebb marad a bullpenben" attól még nem áll kevesebb dobó a rendelkezésére, mivel nullánál nincs kisebb nemnegatív egész szám. az edzőnek meg van egy véges számú meccskerete. ha ő lecseréli a dobót, akkor eggyel kevesebb erőforrása lesz, tehát neki mérlegelnie kell a döntés következményeit;
2, hiába vagy akár az adott csapat szurkolója, attól az még nem az a helyzet, amikor nyolcadik hónapja dolgozol együtt valakivel napról napra, szinte jóbaráti kapcsolatban, vagy mintha második apja lennél a dobónak, és akkor meg kell mondanod neki, hogy aznapra már nem őt találod a legjobb megoldásnak.
3, a fotelszakértő izgul, de az ő munkáját nem a végeredmény minősíti, a menedzserét meg igen.
több mint 5 éve
Ez most elég sima volt, Glasnow-t szerintem sokáig hagyták most fent, hiba volt, kb. el is ment ott a meccs.Honnan tudja az edző meddig kell fennhagyni?
zavi27
Vagy hány szartól hiba?
több mint 5 éve
Ez most elég sima volt, Glasnow-t szerintem sokáig hagyták most fent, hiba volt, kb. el is ment ott a meccs.
több mint 5 éve
yepAzelőtt volt az, hogy az All-Star meccsen győztes konferencia csapata volt az első meccsen a hazai?Mi alapján kezd támadni a Rays, és van a WS-ben a Dodgers többször alul?A jobb alapszakasz mérleg miatt.
Sobri Jóska
Ha ugyanaz lenne, akkor egymás elleni mérleg, majd a divíziómérleg, végül az intraleague meccsek mérlege döntene. Arra már nincs infó, hogy mi lenne, ha még ez is döntetlen. Idáig még sosem jutottak el, mivel a jelenlegi rendszer csak 2017 óta van.
Kampman
slowmotion

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Azelőtt volt az, hogy az All-Star meccsen győztes konferencia csapata volt az első meccsen a hazai?Mi alapján kezd támadni a Rays, és van a WS-ben a Dodgers többször alul?A jobb alapszakasz mérleg miatt.
Sobri Jóska
Kampman
több mint 5 éve
Mi alapján kezd támadni a Rays, és van a WS-ben a Dodgers többször alul?A jobb alapszakasz mérleg miatt.
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Mi alapján kezd támadni a Rays, és van a WS-ben a Dodgers többször alul?A jobb alapszakasz-mérleg miatt?
több mint 5 éve
Sobri, te vagy?Nincs facebookom.
www.facebook.com/MLBhu.PitchersMound/posts/113099207242353
Matthew99
több mint 5 éve
Sobri, te vagy?
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
In some ways this is the Andrew Friedman series, with his current team playing his old team, though he was last with the Rays in 2014. Friedman did in 2007 hire Erik Neander, who is now in his fourth season as Tampa Bay’s senior vice president of baseball operations and general manager.az NFL-ben van a coaching tree, itt meg a GM-tree
The other two general managers in the LCS round — the Braves’ Alex Anthopoulos and Houston’s James Click — also worked for Friedman at some point.
több mint 5 éve
Bellinger annyira örült, hogy a homerun ünneplése közben kiugrasztotta a vállát.hesteg ahülyeségetnemlehettanítani
több mint 5 éve
@robiroboter emlékeim szerint te írtad Hinchet, mint lehetséges új White Sox menedzser. A Sox beat writere szerint ő a(z egyik) top jelölt, és csak arra vár Hahn, hogy véget érjen a World Series, mert addig az eltiltása miatt nem tárgyalhat vele. Na nála megosztóbb embert elképzelni nem tudok a posztra.Érdekes húzás lenne. Viszont a szteroid éra kiátkozott sztárjai közül is többek találtak állást később az MLB világában: McGwire, A-Rod, még a bundázó Pete Rose-t is többé-kevésbé rehabilitálják szépen lassan.
Mikey
Nem meglepő, hogy Hinch is vissza fog térni, bár én inkább arra tippeltem volna, hogy még néhány évig segédedzőként bújik meg valahol.
több mint 5 éve
más kérdés, hogy ez a Braves csapat mi mindenre viheti egy ilyen dobógárdával.Én amióta nézem minden évben az AL győztesének drukkoltam a döntőben, ez idén se változik. Megérdemelné a Rays. A Braves meg atlantai csapat, ennyi az egész 😀Igazság szerint a Braves erőn felül teljesített, a Dodgers kerete sokkal erősebb, ez jött ki igazából, nyilván 3-1-ről szar érzés kikapni, de alapvetően nem lúzerkedés volt, tegnap is jól játszottak, ennyire volt elég.
Heisman
Jakehomer
nem szarul tolták a fiúk, és a nagy többségük kinéz másfél-két évesnek. pár év múlva lehet olyan rotációjuk, mint az 1995-ös bajnokcsapatuknak (ahol 3 leendő HoF-errel álltak fel).
több mint 5 éve
Ez addig lesz így, amíg rátalálsz valami lieblingre, aztán rá nem jössz, hogy kiégett......😊Első MLB szezon amit követek. Lassan ideje kedvenc csapatot választani. A Rays most a legesélyesebb.Én is átváltottam momentán Rays-re Angelsről, tele szimpatikus játékosokkal, és kurvára bejön a logójuk, színviláguk, nem olyan avétos, mint a legtöbb baseball csapaté. És nekik még vannak meccseik, őket lehet nézni. 😊
garrett27
De nézegettem pl. Ji-Man Choi és mások MLB-s életútját, és arra jutottam, hogy a baseballban óriási a játékosfluktuáció, neki pl. már a 4. csapata 4 év alatt a Rays.
Nyilván a gigasztárokat 10+ éves szerződésekkel megkötik, de a többi játékos jön-megy összevissza, így felesleges olyan vérremenően elköteleződni, mint a Steelers, a Lakers vagy a Liverpool meg a Juventus mellett.
És ami kimondottan tetszik benne az NFL-hez képest, hogy az NFL-ben csapatonként 2-3-4 játékos "kap arcot", az irányító, egy elkapó, futó, passzsiettető, addig az MLB-ben minden ütő, dobó, elkapó látszódik hosszú percekig, és így szinte meccsenként van jópár játékos, akivel lehet szimpatizálni, akinek lehet szorítani, hogy sikerrel járjon, és nem feltétlenül gondolkodik úgy csapatban az ember, mint más sportokban.
Nem olyan a baseball, mint egy klasszikus csapatsport, inkább olyan, mint egy lovagi torna, vagy régen voltak országok közti válogatott bokszmeccsek, ahol ugyan két nemzet csap össze, de megannyi egyéni küzdelem formájában.
Nekem ez nagyon bejön a baseballban, és így minden meccsen lehet valaki(k)nek szurkolni, míg NFL-ben, amikor még mindent néztem, egy Bengals-Ravens vagy egy Chargers-Raiders meccs teljesen hidegen hagyott, míg most minden MLB PO párosításban tudtam valamelyik csapatnak szorítani. Így szórakoztatóbb a meccsnézés.
Sobri Jóska
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 5 éve
@robiroboter emlékeim szerint te írtad Hinchet, mint lehetséges új White Sox menedzser. A Sox beat writere szerint ő a(z egyik) top jelölt, és csak arra vár Hahn, hogy véget érjen a World Series, mert addig az eltiltása miatt nem tárgyalhat vele. Na nála megosztóbb embert elképzelni nem tudok a posztra.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Nekem ez nagyon bejön a baseballban, és így minden meccsen lehet valaki(k)nek szurkolni, míg NFL-ben, amikor még mindent néztem, egy Bengals-Ravens vagy egy Chargers-Raiders meccs teljesen hidegen hagyott, míg most minden MLB PO párosításban tudtam valamelyik csapatnak szorítani. Így szórakoztatóbb a meccsnézés.Én Ryan Brasierrel voltam így tavaly. Fogalmam nincs milyen okból, meghát Red Sox is, szóval szégyellem a pofám, de nagyon megkedveltem az embert.
Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
hát én sem. de 2007-ben az elkapója szívatta meg, 2014-ben a szabály, 2016-ban meg az edzői.Off itt de mikor elrontotta az fgt sosem gondoltam volna h gyűrű nélkül vonul vissza. Ott nekem szinte biztos volt h ha lesz normális csapat körülötte behuzza egyszer.nyilván nem Sergio-ra gondoltam 😊Romo 10ben, 12ben és 14ben is behúzta a WSt 😉Én marhára nem értek ehhez (sem 😛) de mivel korábban azt írta valaki, hogy Kershaw megérdemelné már a gyűrűt, ezért legyen Dogers. Hadd örüljön 😊én írtam, de bevallottan szubjektíven állok a dologhoz 😊
dande
de az biztos, hogy egy gyűrűvel még biztosabb lenne a HoF. (na meg nehogy Gerrard meg Romo után a harmadik ikonom is bajnoki cím nélkül vonuljon vissza 😀)
slowmotion
csebi
slowmotion
csebi
több mint 5 éve
Nekem is így van, hiába nézem 10+ éve, nem tudok igazán elköteleződni egyik csapat mellett sem. Ha muszáj lenne választani, akkor a Brewers lenne a kedvenc csapatom (így többezer kilométer távlatból nem zavar a Wisconsin-Minnesota ellentét 😀), de rengeteg másik szimpatikus csapat és playa is vanElső MLB szezon amit követek. Lassan ideje kedvenc csapatot választani. A Rays most a legesélyesebb.És ami kimondottan tetszik benne az NFL-hez képest, hogy az NFL-ben csapatonként 2-3-4 játékos "kap arcot", az irányító, egy elkapó, futó, passzsiettető, addig az MLB-ben minden ütő, dobó, elkapó látszódik hosszú percekig, és így szinte meccsenként van jópár játékos, akivel lehet szimpatizálni, akinek lehet szorítani, hogy sikerrel járjon, és nem feltétlenül gondolkodik úgy csapatban az ember, mint más sportokban.
garrett27
Nem olyan a baseball, mint egy klasszikus csapatsport, inkább olyan, mint egy lovagi torna, vagy régen voltak országok közti válogatott bokszmeccsek, ahol ugyan két nemzet csap össze, de megannyi egyéni küzdelem formájában.
Nekem ez nagyon bejön a baseballban, és így minden meccsen lehet valaki(k)nek szurkolni, míg NFL-ben, amikor még mindent néztem, egy Bengals-Ravens vagy egy Chargers-Raiders meccs teljesen hidegen hagyott, míg most minden MLB PO párosításban tudtam valamelyik csapatnak szorítani. Így szórakoztatóbb a meccsnézés.
Sobri Jóska