Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 878 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
A félidőbe tradelt 1B/DH Mitch Morelandet el is engedtük... Kvázi kivágtunk az ablakon két fiatalt.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hála Istennek búcsút intettünk Chris Archernek is. 🙂 Felkészül Joe Musgrove. 🙂

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Hinch a Tigers menedzsere lett, a White Soxnál pedig Bochy volt a B-opció arra az esetre, ha La Russa nem vállalná. Édes istenem.
Mikey
Hinch mennyire jó választás?
Bazzani
eredmények igazolják, állítólag nagyon jó menedzser, szeretik a játékosok, vezetője lehetett volna az új feltörekvő fiatal managereknek azonban volt ez a kukagate ügy. Állítólag nem ő találta ki, player driven volt meg Corra. Azonban az elég sokat mond el róla, hogy ha ő ellenezte ezt (asszem ezt állította) akkor h a tökömben lehetett ezt folytatni? Ennyire ne lett volna tekintélye? Kötve hiszem. Én bírtam az Astrost (annak ellenére, hogy mennyi keserűséget okoztak a yankeesnek), mert sok szempontból szerethető csapat voltak, és Hinchnek is votl ebben része. Viszont a kukagate óta, én nagyon nem kedvelem. Ja és ennyit arról, hogy ezek a játékosok/edzők mennyire persona non gratak lesznek majd. Nem telt el egy év se kb és már is újra állást kapott. Innentől kezdve a többi manager is úgy lehet vele, hogy egy év szabiért cserébe behúznak 1-2 bajnoki címet, csak tudjanak csalni.
csebi
Egyszer szétverte a tévéket. Majd talán másnap raktak helyettük újakat. Ő meg beletörődött, hogy ez van.
Az interjúi alapján is egy olyan figurának tűnik, aki tök jó edző, szimpatikus, de egy erős karakterekből álló öltöző simán ledominálja. Na ilyen a Tigersnél nem lesz.

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Hinch a Tigers menedzsere lett, a White Soxnál pedig Bochy volt a B-opció arra az esetre, ha La Russa nem vállalná. Édes istenem.
Mikey
Bazzani
eredmények igazolják, állítólag nagyon jó menedzser, szeretik a játékosok, vezetője lehetett volna az új feltörekvő fiatal managereknek azonban volt ez a kukagate ügy. Állítólag nem ő találta ki, player driven volt meg Corra. Azonban az elég sokat mond el róla, hogy ha ő ellenezte ezt (asszem ezt állította) akkor h a tökömben lehetett ezt folytatni? Ennyire ne lett volna tekintélye? Kötve hiszem. Én bírtam az Astrost (annak ellenére, hogy mennyi keserűséget okoztak a yankeesnek), mert sok szempontból szerethető csapat voltak, és Hinchnek is votl ebben része. Viszont a kukagate óta, én nagyon nem kedvelem. Ja és ennyit arról, hogy ezek a játékosok/edzők mennyire persona non gratak lesznek majd. Nem telt el egy év se kb és már is újra állást kapott. Innentől kezdve a többi manager is úgy lehet vele, hogy egy év szabiért cserébe behúznak 1-2 bajnoki címet, csak tudjanak csalni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Mikey

több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
LaRussa az új White Sox menedzser. Mélységesen csalódott vagyok.
Mikey
Tony La Russa Is Wrong for the White Sox, and for the Modern MLB
 www.theringer.com/mlb/2020/10/29/21541082/tony-la-russa-chicago-white-sox-manager
robiroboter
Tökéletes írás. Egyszerűen nem jut eszembe semmi szakmai érv mellette. Pont akkor csinál ekkora faszságot Reinsdorf, amikor szinte minden puzzle darabka a helyére került, s már csak a menedzser hiányzott. Amennyire lelkes lettem nagyon hosszú idő után először a White Sox kapcsán, ez a move legalább annyira, ha nem jobban letörte a lelkesedésem. Fuck you Jerry!

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Mikey
 www.theringer.com/mlb/2020/10/29/21541082/tony-la-russa-chicago-white-sox-manager
robiroboter
Mondjuk ő biztos nem szedte volna le Snellt 😛

Én is szkeptikus vagyok, de van abban is valami, ha a liga 95% egy bizonyos irányt követ megy (és te nem vagy a legjobbak között), akkor meg lehet próbálni a másik irányt... if they zig, you zag.
(nyilván nem ezért hozták, hanem azért mert Reinsdorf imádja)
Igor
Tulajdonképpen mindegy, milyen irányba megy az edző, amíg az eredményei igazolják
több mint 5 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 602 — No 1 Lijiao Gong fan
Mikey
robiroboter
Mondjuk ő biztos nem szedte volna le Snellt 😛

Én is szkeptikus vagyok, de van abban is valami, ha a liga 95% egy bizonyos irányt követ megy (és te nem vagy a legjobbak között), akkor meg lehet próbálni a másik irányt... if they zig, you zag.
(nyilván nem ezért hozták, hanem azért mert Reinsdorf imádja)

Szerkesztette: Igor

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Mikey

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Mikey
Szar lehet a nyugdíja, muszáj haknizni még 2 évet.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
De jó lenne ha Realmuto-t visszatudnánk szerezni.
Nekem nagyon hiányzik!
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 077 — "Montoya por favor!"
Remélem lesz egy nagy igazolás aki PO győzelemhez esetleg bajnoki címhez repítheti a csapatot (Twins)
A Houston viszont remélem megtartja a játékosait.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Legjobb free agentek:
J.T. Realmuto, C, PHI
Trevor Bauer, RHP, CIN
George Springer, OF, HOU
Marcus Semien, SS, OAK
Marcell Ozuna, OF, ATL
DJ LeMahieu, INF, NYY
Marcus Stroman, RHP, NYM
Didi Gregorius, SS, PHI,
Liam Hendriks, RHP, OAK
Blake Treinen, RHP, LAD
Alex Colomé, RHP, CWS
Shane Greene, RHP, ATL
Masahiro Tanaka, RHP, NYY
Taijuan Walker, RHP, TOR
Mike Minor, LHP, OAK
Robbie Ray, LHP, TOR
Jake Odorizzi, RHP, MIN
José Quintana, LHP, CHC
Andrelton Simmons, SS, LAA
Nelson Cruz, DH, MIN
Joc Pederson, OF, LAD
James Paxton LHP, NYY
Michael Brantley, OF, HOU
Justin Turner, 3B, LAD
Tommy La Stella, 2B/3B, OAK

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Kelaval és Dereck Hollanddal biztosan nem hosszabbítunk. Előbbit, azért sajnálom, mert még mindig a jobbak közé tartozott, de az elmúlt időszakban többet volt sérült, mint egészséges. Holland meg menjen Isten hírével.

Szerkesztette: Gergőke

több mint 5 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Marte marad nálunk, remélem hozni fogja jövőre is a jó formáját, ha már idén a sérülés megállította a szezon végére.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Sobri, találtam neked telefon hátteret is.

Matthew99
Vége a szezonnak, így csökken a lelkesültségem is.
De elmentettem, köszi. 😊

több mint 5 éve
 blogs.fangraphs.com/a-defense-of-kevin-cash-pulling-blake-snell-in-the-world-series/

több mint 5 éve
jó hosszú, de legalább érdemes elolvasni a Snell-témában
 www.theringer.com/2020/10/28/21538270/dodgers-rays-world-series-blake-snell-starting-pitching-trend

több mint 5 éve
Sobri, találtam neked telefon hátteret is.

Szerkesztette: Matthew99

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
a másik része ennek, hogy ezt az öt kontaktot az ütősorrend alja ellen hozta össze. van ugye a 'third time up in the order' fogalma, na éppen az következett volna Snell-nél. gondolom Cash nem akarta megkockáztatni, hogy Mookie, kicsi Seager és Turner ellen tűnjön el az a pár centi, mert az garantált egy futás, ha nem több. a második meccsen Nick Anderson kihúzta Snell-t a pácból, most nem sikerült.
slowmotion
Azért a pop up meg foul out mint kontakt... 😊 Nyilván azért hozta le, mert Snell statjai (egész szezonban) sokkal rosszabbak a lineupok harmadik nekifutásakor, és ha ez egy reg season meccs, senki nem szól semmit. Csak hát win or go home meccsen levenni a domináló ászodat a hatodik inningben alacsony pitchcountnál, az automatikusan kritika tárgya lesz. Lehet, hogy már idejétmúlt filozófia, hogy inkább a legjobb pitcheredet verjék meg, mint a bullpent, de ilyen meccseken szerintem még kérdéses, melyik a célravezetőbb. Persze kívülről mindig könnyű, ha nem hozza le Snellt, és róla ütnek három runt, akkor most azért kapná a savat.
Jakehomer
nem a foul outot vastagítottam, hanem a fly outot
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 949 — Lucas Scott
Két meccset is elrontott Cash a pitcher döntésekkel szerintem. Ami ilyen erős ütőkkel rendelkező Dodgers ellen nem fért bele. Megérdemelt bajnok 32 év után, Kershawnak külön örülök hogy összejött, sok szimpi játékos volt mindkét oldalon. Külön köszönet a Sport tv-nek is, hogy végre minőségi magyar kommentálással is követhettük a szezont, remélem sikeres is volt nekik nézettség szempontjából is.
zavi27
bent lehetett volna tartania Snellt, na igen.

G2: SO, FO, SO; BB, SO, BB, PopO, SO; SO, GO, SO; FO, SO, SO; GO, SO, BB, HR, BB, 1B.
G5: SO, SO, SO; GO, SO, SO; 1B, LO, GO, SO; SO, SO, SO; FO, GO, GO; PopO, 1B volt (félkövérrel a kontakt).

a második meccsen is az ötödik menetben omlott össze, 4.0 után egy strike outot adott, egyébként vagy walk, vagy kontakt volt. the difference is, akkor már 5-0-ra ment a Rays.
most az ötödik menetben megvolt ugyan egy out, és tízzel kevesebb dobásnál tartott, de csak egypontos előnyben voltak, egyre több volt a kontakt, onnantól meg centiken múlik a hit
a másik része ennek, hogy ezt az öt kontaktot az ütősorrend alja ellen hozta össze. van ugye a 'third time up in the order' fogalma, na éppen az következett volna Snell-nél. gondolom Cash nem akarta megkockáztatni, hogy Mookie, kicsi Seager és Turner ellen tűnjön el az a pár centi, mert az garantált egy futás, ha nem több. a második meccsen Nick Anderson kihúzta Snell-t a pácból, most nem sikerült.

utólag persze lehet nagyképűnek lenni, de Buehler és Kershaw ellen csak abba tudott volna kapaszkodni Cash, hogy Morton átmegy Supermanbe, az meg azért elég kevés, valljuk be.
slowmotion
Azért hozzátenném h Andersont már harmadszor láttak az ütök ráadásul legutóbb is blown saveje volt. Minél többször látnak vkit a bullpenbol annál könnyebben kapják el.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
slowmotion
Azért a pop up meg foul out mint kontakt... 😊 Nyilván azért hozta le, mert Snell statjai (egész szezonban) sokkal rosszabbak a lineupok harmadik nekifutásakor, és ha ez egy reg season meccs, senki nem szól semmit. Csak hát win or go home meccsen levenni a domináló ászodat a hatodik inningben alacsony pitchcountnál, az automatikusan kritika tárgya lesz. Lehet, hogy már idejétmúlt filozófia, hogy inkább a legjobb pitcheredet verjék meg, mint a bullpent, de ilyen meccseken szerintem még kérdéses, melyik a célravezetőbb. Persze kívülről mindig könnyű, ha nem hozza le Snellt, és róla ütnek három runt, akkor most azért kapná a savat.
Jakehomer
Nem feltétlenül, mert semmi sem utalt erre.
Lehet 10 dobás múlva igen, akkor hozza le akkor.
De így levinni laikusként faszságnak tűnik. Ha a szakírókat is megosztja, akkor pedig lehet ténylegesen is az.
De már mindegy, elmúlt.