Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Hoyer szerint erősek leszünk, és nincs rebuild. Majd elment tárgyalni Bryantről és Contrerasról. Pénzmentő akció vagy mi van? Úgy tudom már van pénz Bryant hosszabbítására, igaz elég szarul játszott tavaly, és egyre többet sérült. Jó lenne ha valami kezdő szintű játékos is érkezne a távozók helyére. Contreras helyére mondjuk Jason Castrot írták a minap, de ha már lehet választani én Contrerast tartanám meg és Bryantet cserélném.Lehetséges, hogy Willson Contreras jön a Marlinsba, hát meglepődnék ha igy lenne, de azért örülnék neki. 😀Felszámolják a Cubsot? Bryantet láttam már Yankeesbe írva.
adamfaragoo
Matthew99
több mint 4 éve
Lehetséges, hogy Willson Contreras jön a Marlinsba, hát meglepődnék ha igy lenne, de azért örülnék neki. 😀Felszámolják a Cubsot? Bryantet láttam már Yankeesbe írva.
adamfaragoo

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Lehetséges, hogy Willson Contreras jön a Marlinsba, hát meglepődnék ha igy lenne, de azért örülnék neki. 😀
több mint 4 éve
Liam Hendriks a White Soxban, óó jeeeee.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Ha Kim Ng nem áll neki csinálni valamit, a szokásosnál is simábban leszünk utolsók idén.😀The Washington Nationals have agreed to terms with OF Kyle Schwarber.
— Washington Nationals (@Nationals) January 9, 2021
🔗 // https://t.co/Ze98vK2S3O pic.twitter.com/IqIzhqK7lS
Matthew99
több mint 4 éve
A hírek szerint hosszabbított a Padres Fernando Tatissal.11 év - $320M!!!
több mint 4 éve
The Washington Nationals have agreed to terms with OF Kyle Schwarber.
— Washington Nationals (@Nationals) January 9, 2021
🔗 // https://t.co/Ze98vK2S3O pic.twitter.com/IqIzhqK7lS

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
RIP Tommy Lasorda 😕
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 4 éve
Ezt most csak úgy feldobta a twitter 😀 De van benne valami 😀 “How loyal are you?”
— The Fish Army (@FishArmy305) January 8, 2021
Me: pic.twitter.com/yiHSfk3Ylg
több mint 4 éve
Világéletemben Mets szurkoló voltam!Együttérzést várva írtad? 😀
labo7
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
SS Francisco Lindor and RHP Carlos Carrasco are reportedly headed to New York, per MLB Network's Jon Heyman.Lehetett sejteni már tavaly is hogy menni fog, idén már bőven volt annyi pletyka hogy biztos valaki tényleg elviszi.
Ha igaz a Dolen család minden tagjától kezdve, Chris Antonetti át Mike Chernoffig mindenki elmehet a jó büdős...
zsutu

több mint 4 éve
Világéletemben Mets szurkoló voltam!
több mint 4 éve
SS Francisco Lindor and RHP Carlos Carrasco are reportedly headed to New York, per MLB Network's Jon Heyman.Ha igaz a Dolen család minden tagjától kezdve, Chris Antonetti át Mike Chernoffig mindenki elmehet a jó büdős...
több mint 4 éve
The @Mets are reportedly acquiring SS Francisco Lindor and RHP Carlos Carrasco from Cleveland, per @JonHeyman. pic.twitter.com/j3DYYqs6ox
— MLB (@MLB) January 7, 2021

több mint 4 éve
BUEK mindenkinek es minel elobb : “Play Ball ! “
több mint 4 éve
Boldog, egészségben gazdag új évet kívánok mindenkinek!Legalább annyi jó hír volt az év végére, hogy a farm systemünket a 3. legjobbnak találták.
több mint 4 éve
Még egy ilyen elcseszett évben is volt örömünk, nem mi lettünk a divízióutolsók 😀 Háháháhá.youtu.be/IgoTGveIHLs
Boldogot mindenkinek, induljon a szezon bolondok napján, légyszi.
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve
Az biztos, hogy nagyon messze járunk a PO-tól. Akik egy színt hozhatnak a sötétségbe az Reynolds, ha visszatalál a '19-es formájához, Newman, akire szintén igaz az előző állítás.21-ben sem kell sok meccset néznem! Elátkozott egy french vagyunk!Amúgy - aludva egyet az egészre- nagyon kíváncsi vagyok Cherington koncepciójára. Martet és Bellt is ugye jövőbeni reménységekre cseréltük. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, hogy kik azok, akiket esetleg elboltolunk még.Most olvastam. Tudom, hogy Szent Este van, de Cheringtonnak az összes létező felmenőjét megemlítettem most. Iszonyat minuszos eddig, amit művel.Pirates GM hints at firesale after Josh Bell trade
Gergőke
larrybrownsports.com/baseball/pirates-firesale-trade/570523
robiroboter
Akinek realitása lehet még az Polanco, Frazier, Musgrove szerintem. Ugye Musgrovet már többször is szóba hozták.
Gondolom Bell távozásával Moran lesz így a 1st baseman.
Gergőke
Willie Parker
Viszont akiben nagyon reménykedem, az Hayes. Nagyon komoly tehetség a srác és nagyon remélem, hogy nem baltázzák el Sheltonék. Illetve az is érdekes lehet, hogyha Taillon végre visszatért, akkor mire lesz képes. Polancot meg azt hiszem ki lehet húzni a lehetséges trade-ek közül, miután megint összetörte magát. Hihetetlen az is, ami vele történik. Megsérül, majd felépült, 2019-ben újra megsérül, majd felépül, Covidos lesz, majd meggyógyult, majd most összetöri magát. Mikor baseballozik??
A Bell trade-t viszont akárhogy próbálom még nem bírom megemészteni.
A Darvish trade legalább egy kis öröm volt.
Szerkesztette: Gergőke
több mint 4 éve
21-ben sem kell sok meccset néznem! Elátkozott egy french vagyunk!Amúgy - aludva egyet az egészre- nagyon kíváncsi vagyok Cherington koncepciójára. Martet és Bellt is ugye jövőbeni reménységekre cseréltük. Ezek után nagyon kíváncsi vagyok, hogy kik azok, akiket esetleg elboltolunk még.Most olvastam. Tudom, hogy Szent Este van, de Cheringtonnak az összes létező felmenőjét megemlítettem most. Iszonyat minuszos eddig, amit művel.Pirates GM hints at firesale after Josh Bell trade
Gergőke
larrybrownsports.com/baseball/pirates-firesale-trade/570523
robiroboter
Akinek realitása lehet még az Polanco, Frazier, Musgrove szerintem. Ugye Musgrovet már többször is szóba hozták.
Gondolom Bell távozásával Moran lesz így a 1st baseman.
Gergőke
több mint 4 éve
Ez már a telhetetlenségen is bőven túlmutat.www.sandiegouniontribune.com/sports/padres/story/2020-12-28/padres-farm-system-blake-snell-trade-luis-patinoNe szóljon belőlem a telhetetlenség, de ha sikerülne ezt a 3 embert még egy Bauerrel megfejelni nah akkor igen durva lenne 😀😀😀
robiroboter
P@trik
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
www.sandiegouniontribune.com/sports/padres/story/2020-12-28/padres-farm-system-blake-snell-trade-luis-patinoNe szóljon belőlem a telhetetlenség, de ha sikerülne ezt a 3 embert még egy Bauerrel megfejelni nah akkor igen durva lenne 😀😀😀
robiroboter
több mint 4 éve
www.sandiegouniontribune.com/sports/padres/story/2020-12-28/padres-farm-system-blake-snell-trade-luis-patino
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 4 éve
Mondjuk erről lenne vmi cikk azt elolvasnám.Mintha nem lenne holnap úgy csinál a Padres. Egy rakat elit prospectet feláldozott.Mondjuk olvastam egy tweetet, miszerint a top 7 legjobb prospectjükből hatot megtartottak, szóval azért ez így nem igaz.
P@trik
Mikey