Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 4 éve
Trevor Williams a Cubs-ba ment. Remélem róla azért jól fogunk tudni ütni. 😀
több mint 4 éve
lóvéval nem volt gond eddig sem.megvan a WS most kell egy kis lové is.Joc Pederson-->CubsKeekay jobban fájt, de az is érthető volt.
P@trik
slowmotion
P@trik
2017-ben vagy mikor luxury tax-ben voltunk, nem jött össze, ott hirtelen lementünk alá, mert akkor sztornózódik a büntetővám. szerintem azóta sem mentünk fölé, még úgy sem, hogy Mookie-val hosszú távút írattunk alá.
több mint 4 éve
megvan a WS most kell egy kis lové is.Joc Pederson-->CubsKeekay jobban fájt, de az is érthető volt.
P@trik
slowmotion
több mint 4 éve
Joc Pederson-->CubsKeekay jobban fájt, de az is érthető volt.
P@trik
több mint 4 éve
Joc Pederson-->Cubs
több mint 4 éve
Én nagyon sajnálom, hogy nem ajánlottunk Tanknak szerződést. Anno a Jenkik Házát is az ő igazolásával röffentettem be, annyira örültem, hogy behúztuk.Illetve, ha már a Házat szóba hoztam: elsősorban Yanks drukkereknek, de természetesen rajtuk kívül is mindenkinek ajánlom a podcastünket (mindenki podcastel! 😀 ), amit még tavaly kezdtünk ketten (azóta már háromtagú a csapat), a Yanks-Rays balhé apropóján. Akkor még csak félig-meddig poénnak indult, azóta viszont már heti rendszerességgel a 20. résznél tartunk, minden hétfőn reggel új résszel.
A heti események mellett - Yankees és MLB szinten egyaránt - mindig készülünk heti témával, ez eleinte valamilyen aktualitás volt a Yankees háza tájáról, a holtszezonban pedig valamilyen Yankees történelmével kapcsolatos dolog.
Hétfőnként kerül ki mindig az új rész, megtalálhatóak vagyunk az összes nagyobb platformon azt hiszem.
jenkikhaza.blogspot.com/
Itt minden rész fent van, meg régebbi cikkek is, ha esetleg valaki érdeklődik. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 4 éve
Tanaka hazament. Kövezzetek meg, de amondó vagyok hogy időszerű volt.Elfért volna még, de ha már ment akkor így a legjobb.
Mikey

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Tanaka hazament. Kövezzetek meg, de amondó vagyok hogy időszerű volt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Pedig én biztam abban az 1% esélybe, hogy visszajön hozzánk 😀Realmuto with an AAV of $23.1 million dollars is the highest ever for a major league catcher in baseball history.
— Craig Mish (@CraigMish) January 26, 2021
több mint 4 éve
Nekem is ez lesz a tippem, a power hittereinket a slider el, szivatni fogja nagyon.'18-19-ben nagyon jó volt (2.19 ERA, 1.14 WHIP, 144 inning alatt 200 K, ami 12,5 K/9, egyedül a séták száma volt túl sok nála), de tavaly is csak egy botrányosan rossz startja volt a Toronto/Buffalo ellen, amikor hoztak róla kiejtés nélkül 6 runt. Azt leszámítva 18.1 IP alatt 6 R, ami 2.98 ha minden igaz, az azért bőven vállalható.Mióta idejött szerintem egyáltalán nem volt meggyőző. De főleg a tavalyi éve volt elég gyenge.Mondjuk teljesítménye alapján nem meglepő a csereHogy mi?
kapitnono
Darksun3
kapitnono
Persze azt aláírom, hogy az eye-test alapján nem tűnt olyan meggyőzőnek, de a 2020-as szezont én senkinél sem veszem alapul.
De már előre látom, hogy az idei szezonban szét fog szopatni minket amikor a bosox ellen játszunk. 😀
Darksun3

több mint 4 éve
'18-19-ben nagyon jó volt (2.19 ERA, 1.14 WHIP, 144 inning alatt 200 K, ami 12,5 K/9, egyedül a séták száma volt túl sok nála), de tavaly is csak egy botrányosan rossz startja volt a Toronto/Buffalo ellen, amikor hoztak róla kiejtés nélkül 6 runt. Azt leszámítva 18.1 IP alatt 6 R, ami 2.98 ha minden igaz, az azért bőven vállalható.Mióta idejött szerintem egyáltalán nem volt meggyőző. De főleg a tavalyi éve volt elég gyenge.Mondjuk teljesítménye alapján nem meglepő a csereHogy mi?
kapitnono
Darksun3
kapitnono
Persze azt aláírom, hogy az eye-test alapján nem tűnt olyan meggyőzőnek, de a 2020-as szezont én senkinél sem veszem alapul.
De már előre látom, hogy az idei szezonban szét fog szopatni minket amikor a bosox ellen játszunk. 😀
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 4 éve
Mondjuk teljesítménye alapján nem meglepő a csereHogy mi?
kapitnono
DS!
több mint 4 éve
Ottavino Bostonban, miaf...Érdekes, hogy pont oda.
Mikey
Mondjuk teljesítménye alapján nem meglepő a csere

több mint 4 éve
Ottavino Bostonban, miaf...
több mint 4 éve
Számomra amúgy az kezd izgalmassá válni nálunk, hogy én most vagyok igazán tanúja egy elég brutális rebuild-nek. Cherington gyakorlatilag mindent és mindenkit kipucol/kipucolt a régi garnitúrából. Az edzői stábot, a farm systemet is teljesen új alapokra helyezte, illetőleg helyezi. Ott is egy gyakorlatilag teljesen új edzői kar van és nagyon sok prospect begyűjtve a tradekből.
A régi csapatból elboltolta Martet, Bellt, Taillont,Musgrovet.Elment Archer, Williams. Szerintem Fraziert is rövidesen elboltolja valahova. Gyakorlatilag mindenkit prospectekért.
Persze van trade ami fájó ( Bell), de hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem kezdte el izgatni a fantáziám az, amit csinál és az, hogyha ezek a megmozdulásai bejönnek, akkor ez pár év múlva nagyot szólhat.
Szóval kezdem látni a rációt ezekben a lépésekben.
Szerkesztette: Gergőke
több mint 4 éve
Hajdanán ő volt a No. 1. pitcher nálunk, de mondom gyakorlatilag 2 éve folyamatosan sérült volt. Most kezdett el dolgozni a visszatérésén. Nagyon nehéz megmondani, hogy mire lehet képes. Szerintem most kizárt, hogy a kezdő rotáció tagja legyen.Azon túl, hogy sérült volt, mit lehet tudni róla. Kezdő rotációba jött, vagy csak relief-nek?4 prospect, köztük Yaure ment ellenértékként.Akkor a legjobb helyre jön, lényegében csak sérülékeny játékosok játszanak ottIgen, már Alex Stumpf is ezt hozta le a dkpittsburghön. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Azt mondjuk nem tudom, hogy a Yankeesnek miért éri meg egy gyakorlatilag 2 éve sérült játékos megszerzése.Állítólag Taillont is el akarjuk tradelni és a Yankees mutat is érdeklődést.Konkrétan tárgyalnak, és a Yanks a frontrunner Taillon megszerzésére.
Gergőke
Mikey
Gergőke
csebi
The Yankees reportedly have a deal in place to acquire RHP Jameson Taillon from the Pirates, per @Feinsand. pic.twitter.com/7u9y99gEmP
— MLB (@MLB) January 24, 2021
Matthew99
kapitnono
több mint 4 éve
Azon túl, hogy sérült volt, mit lehet tudni róla. Kezdő rotációba jött, vagy csak relief-nek?4 prospect, köztük Yaure ment ellenértékként.Akkor a legjobb helyre jön, lényegében csak sérülékeny játékosok játszanak ottIgen, már Alex Stumpf is ezt hozta le a dkpittsburghön. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Azt mondjuk nem tudom, hogy a Yankeesnek miért éri meg egy gyakorlatilag 2 éve sérült játékos megszerzése.Állítólag Taillont is el akarjuk tradelni és a Yankees mutat is érdeklődést.Konkrétan tárgyalnak, és a Yanks a frontrunner Taillon megszerzésére.
Gergőke
Mikey
Gergőke
csebi
The Yankees reportedly have a deal in place to acquire RHP Jameson Taillon from the Pirates, per @Feinsand. pic.twitter.com/7u9y99gEmP
Matthew99

több mint 4 éve
4 prospect, köztük Yaure ment ellenértékként.Akkor a legjobb helyre jön, lényegében csak sérülékeny játékosok játszanak ottIgen, már Alex Stumpf is ezt hozta le a dkpittsburghön. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Azt mondjuk nem tudom, hogy a Yankeesnek miért éri meg egy gyakorlatilag 2 éve sérült játékos megszerzése.Állítólag Taillont is el akarjuk tradelni és a Yankees mutat is érdeklődést.Konkrétan tárgyalnak, és a Yanks a frontrunner Taillon megszerzésére.
Gergőke
Mikey
Gergőke
csebi
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Akkor a legjobb helyre jön, lényegében csak sérülékeny játékosok játszanak ottIgen, már Alex Stumpf is ezt hozta le a dkpittsburghön. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Azt mondjuk nem tudom, hogy a Yankeesnek miért éri meg egy gyakorlatilag 2 éve sérült játékos megszerzése.Állítólag Taillont is el akarjuk tradelni és a Yankees mutat is érdeklődést.Konkrétan tárgyalnak, és a Yanks a frontrunner Taillon megszerzésére.
Gergőke
Mikey
Gergőke
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Igen, már Alex Stumpf is ezt hozta le a dkpittsburghön. Kíváncsi vagyok mi lesz belőle. Azt mondjuk nem tudom, hogy a Yankeesnek miért éri meg egy gyakorlatilag 2 éve sérült játékos megszerzése.Állítólag Taillont is el akarjuk tradelni és a Yankees mutat is érdeklődést.Konkrétan tárgyalnak, és a Yanks a frontrunner Taillon megszerzésére.
Gergőke
Mikey
több mint 4 éve
Állítólag Taillont is el akarjuk tradelni és a Yankees mutat is érdeklődést.Konkrétan tárgyalnak, és a Yanks a frontrunner Taillon megszerzésére.
Gergőke
több mint 4 éve
Állítólag Taillont is el akarjuk tradelni és a Yankees mutat is érdeklődést.
több mint 4 éve
Ez a (20)21 sem eppen “szerencses” eddig... 🙏Atlanta Braves legend and Hall of Famer Hank Aaron has died at the age of 86 pic.twitter.com/0Bcer5JJQC
— Bleacher Report (@BleacherReport) January 22, 2021
Matthew99