NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 602
47
22:30 RATE BOWL - New Mexico vs Minnesota
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve

twitter.com/BR_MLB/status/1275608179754233856
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Egy régi nagy kedvenc, már régóta terveztek róla valamit. Most sikerült:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Elvileg elfogadják a 60 meccses alapszakaszt, ami július 24 körül indulnamobile.twitter.com/JeffPassan/status/1275250942770806785?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1275250942770806785&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Farticles%2F2897274-mlb-owners-vote-to-implement-2020-season-after-players-reject-restart-proposal

több mint 5 éve
Mitől lett most Griffey Jr. ennyire felkapva? Van valami évforduló? Nem zavar, mert én is bírom de ha baseballos dologba botlok mostanában az róla szól.eu.usatoday.com/story/sports/mlb/2020/06/21/ken-griffey-jr-documentary-junior-debut-mlb-network/3216013001/
Matthew99
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Mitől lett most Griffey Jr. ennyire felkapva? Van valami évforduló? Nem zavar, mert én is bírom de ha baseballos dologba botlok mostanában az róla szól.

több mint 5 éve
ennek a helyzetnek lennének nettó nyertesei (akik elbaszták az offseasont és így kapna egy free pass-t), és hatalmas vesztesei (pl a Dodgers, akik a Mooke Betts trade-del az idei évben akartak mindent feltenni egy lapra, de az elmaradt szezon miatt gyakorlatilag a semmiért)Persze, bennem is lenne, de az ilyen 50 meccses alapszakasz utáni bővített PO mezőnyös WS után ugyanúgy bennem lenne a hiányérzet.Van benne igazság, ugyanakkor bennem nagy a hiányérzet is.Az 1994-es sztrájk és az elmaradt World Series volt az a pont, ahol az MLB végérvényesen elvesztette az 1. helyét az NFL-lel szemben a 4 major liga versenyében.Én amúgy már lassan ott tartok, hogy jobban örülnék, ha az idei szezon teljesen elmaradna oszt' majd jövőre 162 meccsel újra | ha és amennyiben... |
Az idei elmaradt szezonnak az lesz a következménye, hogy az NBA is elhúz mellettük.
Kampman
Mikey
Gergőke
Mikey
több mint 5 éve
Srácok ! Bevallom,minden miattam történt : idén először fizettem be az MLB TV-t,ráadásul már a tavaszi edzőtábor első napjaiban... Erre tessék ez a szopás!! 💆♂️🙈Szóval csak velünk b@sztál ki! 😅
(Két hete már vissza is utaltattam a pénzt)
Ray_bp_Lewis
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 5 éve
Srácok ! Bevallom,minden miattam történt : idén először fizettem be az MLB TV-t,ráadásul már a tavaszi edzőtábor első napjaiban... Erre tessék ez a szopás!! 💆♂️🙈 (Két hete már vissza is utaltattam a pénzt)
több mint 5 éve
Azt nem értem egyébként, hogy kb mindenki talált valami többé-kevésbé elfogadható megoldást jelen helyzetben, van valamifajta mindenki által elfogadott forgatókönyv. Erre az MLB meg itt "szórakozik". Nagyon komoly veszteségeket szenvedhet el a liga, mert az NBA újra indul, az NFL meg kis szerencsével egy többé-kevésbé normális szezont fog lefutattni.Persze, bennem is lenne, de az ilyen 50 meccses alapszakasz utáni bővített PO mezőnyös WS után ugyanúgy bennem lenne a hiányérzet.Van benne igazság, ugyanakkor bennem nagy a hiányérzet is.Az 1994-es sztrájk és az elmaradt World Series volt az a pont, ahol az MLB végérvényesen elvesztette az 1. helyét az NFL-lel szemben a 4 major liga versenyében.Én amúgy már lassan ott tartok, hogy jobban örülnék, ha az idei szezon teljesen elmaradna oszt' majd jövőre 162 meccsel újra | ha és amennyiben... |
Az idei elmaradt szezonnak az lesz a következménye, hogy az NBA is elhúz mellettük.
Kampman
Mikey
Gergőke
Mikey
több mint 5 éve
Persze, bennem is lenne, de az ilyen 50 meccses alapszakasz utáni bővített PO mezőnyös WS után ugyanúgy bennem lenne a hiányérzet.Van benne igazság, ugyanakkor bennem nagy a hiányérzet is.Az 1994-es sztrájk és az elmaradt World Series volt az a pont, ahol az MLB végérvényesen elvesztette az 1. helyét az NFL-lel szemben a 4 major liga versenyében.Én amúgy már lassan ott tartok, hogy jobban örülnék, ha az idei szezon teljesen elmaradna oszt' majd jövőre 162 meccsel újra | ha és amennyiben... |
Kampman
Mikey
Gergőke
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Van benne igazság, ugyanakkor bennem nagy a hiányérzet is.Az 1994-es sztrájk és az elmaradt World Series volt az a pont, ahol az MLB végérvényesen elvesztette az 1. helyét az NFL-lel szemben a 4 major liga versenyében.Én amúgy már lassan ott tartok, hogy jobban örülnék, ha az idei szezon teljesen elmaradna oszt' majd jövőre 162 meccsel újra | ha és amennyiben... |
Kampman
Mikey
több mint 5 éve
Az 1994-es sztrájk és az elmaradt World Series volt az a pont, ahol az MLB végérvényesen elvesztette az 1. helyét az NFL-lel szemben a 4 major liga versenyében.Én amúgy már lassan ott tartok, hogy jobban örülnék, ha az idei szezon teljesen elmaradna oszt' majd jövőre 162 meccsel újra | ha és amennyiben... |
Kampman
több mint 5 éve
Az 1994-es sztrájk és az elmaradt World Series volt az a pont, ahol az MLB végérvényesen elvesztette az 1. helyét az NFL-lel szemben a 4 major liga versenyében.Az idei elmaradt szezonnak az lesz a következménye, hogy az NBA is elhúz mellettük.
több mint 5 éve
Um, what?eu.usatoday.com/story/sports/mlb/columnist/bob-nightengale/2020/06/19/mlb-considering-ties-2020-extra-innings-plan/3226498001/
több mint 5 éve
Elvileg közel az egyezségbleacherreport.com/articles/2896580-rob-manfred-tony-clark-reportedly-have-productive-meeting-amid-mlb-unrest
twitter.com/Ken_Rosenthal/status/1273331814480912384?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1273331814480912384&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Fmlb
Július 19-én kezdődne a szezon
60 meccs 70 nap alatt
Szerkesztette: kapitnono

több mint 5 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2020/06/16/100_evnyi_fizeteset_kereste_egy_szurkolo_kedvence_csapata_sztarjanak_hulyesegen/

több mint 5 éve
1/7-re elhoztuk Nick Gonzalest a New Mexico Stateről. SS a srác. Az egyetemi bajnokság egyik legjobb ütője volt. Remélem majdan a profik között is beváltja a hozzá fűzött reményeket. Ezen túlmenően elhoztuk még Carmen Mlodzinskit is a pitcher szekciót erősítendő.
több mint 5 éve
index.hu/sport/2020/06/11/mlb_baseball_fizetes_penz_2020_szezon_koranavirus-jarvany/index.hu/sport/2020/06/11/mlb_baseball_fizetes_penz_2020_szezon_koranavirus-jarvany/
Baseball az Indexen, wow!
Mikey
A szerző u.a.
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 5 éve
index.hu/sport/2020/06/11/mlb_baseball_fizetes_penz_2020_szezon_koranavirus-jarvany/Én is meglepődtem, nem nagyon szokott ilyen előfordulni 😀
Baseball az Indexen, wow!
Mikey

több mint 5 éve
index.hu/sport/2020/06/11/mlb_baseball_fizetes_penz_2020_szezon_koranavirus-jarvany/Baseball az Indexen, wow!
több mint 5 éve
Egy kis pozitívum a csapatnál, hogy Jamison Taillon végre elkezdett dobálgatni.
több mint 5 éve
Csak kezdenétek már! 🙄Képesek lesznek elbalfaszkodni egy egész szezont, hihetetlen.
twitter.com/JonHeyman/status/1268569910126542855?s=19
Mikey
több mint 5 éve
Csak kezdenétek már! 🙄twitter.com/JonHeyman/status/1268569910126542855?s=19
több mint 5 éve
Hát ez nagyszerű... Archer is out egész 2020-ra. Legkorábban 2021-ben térhet vissza Taillonnal egyetemben. Az eddig is fos pitcher szekciónk már a béka segge alatti szintet is alulmúlja. ☹️Nálunk meg Severino nem fog játszani egész évben. Ha lesz valami...
Gergőke