NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants New Mexico Lobos 64 360 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Hát ez nagyszerű... Archer is out egész 2020-ra. Legkorábban 2021-ben térhet vissza Taillonnal egyetemben. Az eddig is fos pitcher szekciónk már a béka segge alatti szintet is alulmúlja. ☹️
Gergőke
Azt az 50 meccset kibírjátok nélküle, ami talán lesz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hát ez nagyszerű... Archer is out egész 2020-ra. Legkorábban 2021-ben térhet vissza Taillonnal egyetemben. Az eddig is fos pitcher szekciónk már a béka segge alatti szintet is alulmúlja. ☹️

több mint 5 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 019 — WHO DAT!!!!
Itt egy következő javaslat. Remélem mostmár tényleg lesz valami.

twitter.com/EvanDrellich/status/1267278824410173443?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1267278824410173443&ref_url=https%3A%2F%2Fbleacherreport.com%2Farticles%2F2894310-report-mlbpa-proposes-114-game-season-salary-deferral-options-for-players

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man

| Ez is az enyém 😊 |

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Michigan State Spartans 2 956 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
A legújabb ötlet szerint 82 meccses alapszakasz lehet idén, regionálisan kialakított menetrendekkel, hogy minél kevesebbet kelljen utazni. Júniusban kezdődhet (újra) a Summer Spring Training és június legvégén, július legelején kezdődhet az alapszakasz.

Csak kezdődne már.
Mikey
Adná az ég, hogy így legyen

több mint 5 éve
A legújabb ötlet szerint 82 meccses alapszakasz lehet idén, regionálisan kialakított menetrendekkel, hogy minél kevesebbet kelljen utazni. Júniusban kezdődhet (újra) a Summer Spring Training és június legvégén, július legelején kezdődhet az alapszakasz.

Csak kezdődne már.

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 069
Az Astros büntetése is vicc volt, ettől se kellett többet várni.

Ha majd lesz szezon, az Astrost szétfütyülik mindenhol, és ennyi.
Esetleg még annyi, hogy a HOF-ba nem fogják egy darabig beválasztani a 2017-es Astros és a 2018-as Sox kulcsemebereit, mint ahogy a szteroid éra legjobb ütőivel is történt.

Szerkesztette: Kampman

több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 954 — Lucas Scott
Ezek aztán olyan büntetések voltak amiknek olyan elrettentő ereje van h most már senkinek sem jut majd eszébe vmit okoskodni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Sikerült jól megbüntetni a csaló Red Soxt is.
OH WAIT!
Mikey
 sportsnaut.com/2020/04/mlb-world-reacts-to-red-sox-laughable-punishment-for-sign-stealing/

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 5 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 119 — "Montoya por favor!"
Miért nem csal a Yankees is? 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 954 — Lucas Scott
.
.
.
.
.
OH WAIT!
Mikey
Vicc.hu

Manfréd tanult az Astros utáni felhaborodasbol

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 5 éve
.
.
.
.
.
OH WAIT!

több mint 5 éve
 bleacherreport.com/articles/2886537-yankees-co-owner-hank-steinbrenner-dies-at-63-from-longstanding-health-issue

több mint 5 éve

több mint 5 éve
Őt még én is imádtam.

több mint 5 éve
Nem hinném hogy összejön, de az MLB május elején megpróbálja elkezdeni a szezont

bleacherreport.com/articles/2885431-report-mlb-increasingly-focused-on-plan-to-start-2020-season-as-early-as-may

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Mit gondoltok elmarad az idény? Csak a felét játsszák majd le? És ha tolódik akkor enyhül az Astros-utálat?
Matthew99
Engem bármilyen megoldás érdekel, csak legyen szezon 😀
Gergőke
Nem tudom, de nálam az idei bajnok neve után is ott lesz a * már amennyiben lesz szezon. Mert az igencsak csonka lesz.
Mikey
nálam nem. ugyanúgy, ugyanannyi meccset játszik mindenki, nulláról kezdve. Spursnél 2000-ben, meg akárki is nyert az NHL-ben 2004 környékén, annál sem volt csillagozás.
slowmotion
Mondjuk az NHL-ben a 2004-05-ös szezon teljesen elmaradt. De amikor a '12-'13-as 48 meccses alapszakasz után lett bajnok a Blackhawks, nekem az is csillagos. Nyilván bajnokok meg minden, de nekem ami először az eszembe jut, az az hogy csonka szezon volt, és az úgy olyan ehh. 😂 (Persze a kutyát nem érdekli, tudom.)
Mikey
akkor '12-13. egy szezon az egy szezon.

Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Mit gondoltok elmarad az idény? Csak a felét játsszák majd le? És ha tolódik akkor enyhül az Astros-utálat?
Matthew99
Gergőke
Nem tudom, de nálam az idei bajnok neve után is ott lesz a * már amennyiben lesz szezon. Mert az igencsak csonka lesz.
Mikey
nálam nem. ugyanúgy, ugyanannyi meccset játszik mindenki, nulláról kezdve. Spursnél 2000-ben, meg akárki is nyert az NHL-ben 2004 környékén, annál sem volt csillagozás.
slowmotion
Mondjuk az NHL-ben a 2004-05-ös szezon teljesen elmaradt. De amikor a '12-'13-as 48 meccses alapszakasz után lett bajnok a Blackhawks, nekem az is csillagos. Nyilván bajnokok meg minden, de nekem ami először az eszembe jut, az az hogy csonka szezon volt, és az úgy olyan ehh. 😂 (Persze a kutyát nem érdekli, tudom.)

több mint 5 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Matthew99
Gergőke
Mikey
több mint 5 éve
Matthew99
Gergőke

több mint 5 éve
Home office:

több mint 5 éve
Matthew99

több mint 5 éve
Azon megy az agyalás, hogy sok, hét inninges double-header meccsekkel menne le az alapszakasz, a rájátszásban pedig az északi csapatok akár délebbi semleges helyszíneken játszanának. Arra nem emlékszem pontosan, hogy az egész párharc semleges helyszínen lenne, vagy csak azok a meccsek, amelyeket az északi csapat pályáján játszanának. De az ötlet az valami ilyesmi. Így bőven lehetne novemberben is játszani.

A Yankees pl. valószínűleg Tampában, a spring training hazai meccseinek a pályáján játszaná a hazai meccseit.

Szerkesztette: Mikey