Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
örülünk, Jules? 😀lopott bázisok, Dodgers, 2015 YTD: 40Ebből a szempontból én is sajnáltam Gordon-t, de a védekezése nulla volt + AB-en is gyengén muzsikált.
lopott bázisok, Dee Gordon, 2015 YTD: 47
de ami még szebb, hogy tavaly a 131. meccsünket augusztus 23-án játszottuk, Gordon addig a meccsig 57 bázist lopott.
tudom, tudom, védekezésben javultunk...
slowmotion
De megvan a második Giants verés is. Tessék örülni.
danyly
úgy látszik, Kershaw nemezise Mad Bum, Greinke viszont Mad Bum-é
több mint 10 éve
lopott bázisok, Dodgers, 2015 YTD: 40Ebből a szempontból én is sajnáltam Gordon-t, de a védekezése nulla volt + AB-en is gyengén muzsikált.
lopott bázisok, Dee Gordon, 2015 YTD: 47
de ami még szebb, hogy tavaly a 131. meccsünket augusztus 23-án játszottuk, Gordon addig a meccsig 57 bázist lopott.
slowmotion
De megvan a második Giants verés is. Tessék örülni.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
lopott bázisok, Dodgers, 2015 YTD: 40lopott bázisok, Dee Gordon, 2015 YTD: 47
több mint 10 éve
Első meccs lehozva. Stilszerűen A. Gonzalez walk-off. Kicsit elhúztàk a srácok.Amúgy tényleg ráncba szedhetné az ütő szekciót McGwire. Nem kicsit hektikusak az ütőjátékok meccsről-meccsre.
Remélem Utley is hoz valami kis fényt a csapatnak, ha nem most de a PO-ban mindenképp.
Én nem aggódnék a West megnyerésétől. Mondjuk sorozatban 3x ez nem sikerült, de van annyi ebben a csapatban. Tudom hogy a nagy rivális ellen nem megy már évek óta, de most lenne lehetőség bebiztosítani az első helyet.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 10 éve
tökéletesen.Most ezt komolyan gondoltad?10 nap alatt két dobó csinál no-hittert a Dodgers ellen. Nice.inkább most legyenek problémák az ütéssel, mint a rájátszásban, ha eljut odáig a csapat
Kampman
slowmotion
danyly
ahogy a dolgok most állnak, könnyen az NLC-ből jöhet mindkét wild card csapat. nekem úgy tűnik, hogy mind a Bucs, mind a Cubs jobb formában van. marad a csoportgyőzelem.
négy vereséggel vezetünk a Giants előtt, játszunk velük
Szerkesztette: slowmotion
több mint 10 éve
Most ezt komolyan gondoltad?10 nap alatt két dobó csinál no-hittert a Dodgers ellen. Nice.inkább most legyenek problémák az ütéssel, mint a rájátszásban, ha eljut odáig a csapat
Kampman
slowmotion
több mint 10 éve
10 nap alatt két dobó csinál no-hittert a Dodgers ellen. Nice.inkább most legyenek problémák az ütéssel, mint a rájátszásban, ha eljut odáig a csapat
Kampman
több mint 10 éve
A Dodgers a legjobb.
több mint 10 éve
Utley érkezett. Jó lesz ez. 😊
több mint 10 éve
A-Rod karrier 25. Grand Slam. Természetesen MLB rekord.
több mint 10 éve
A Marlins vágott 14-et a Sox-nak,erre ők meg a csóró Marinersen töltötték ki a dühöt. 2 meccs,37 run.... ennyit az én csapatom egy hónapban nem szerez. 😀
több mint 10 éve
Red Sox - Mariners 22-10, amifoci eredményre hasonlít inkább 😀Dexxter Tailorha Felix kezdett volna a M's-ben, akkor nem üt ennyit a Sox.
oh wait...
több mint 10 éve
Red Sox - Mariners 22-10, amifoci eredményre hasonlít inkább 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Csifu
223
Az miért van, hogy a Mets az NL-ben van, az A csoportos fiókcsapatnál (St. Lucie Mets) mégis van DH? (David Wright játszott tegnap este DH-t a rehab részeként)civilmanuWiki szerint Rookie és A szinteken van DH az MLB csapat ligájától függetlenül.
több mint 10 éve
Az miért van, hogy a Mets az NL-ben van, az A csoportos fiókcsapatnál (St. Lucie Mets) mégis van DH? (David Wright játszott tegnap este DH-t a rehab részeként)civilmanuA pályaválasztó szabályai rendezik a meccset. Ezért van tényleges jelentősége az All-Star meccsnek az MLB-ben.
Az NL-en (és talán valamelyik japán ligán) kívül már DH van mindenütt. Egyetemen nem tudom, hogy mi a helyzet, majd Baggio aka JJ kisegít 😉
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 10 éve
Az miért van, hogy a Mets az NL-ben van, az A csoportos fiókcsapatnál (St. Lucie Mets) mégis van DH? (David Wright játszott tegnap este DH-t a rehab részeként)
Go Jets!
több mint 10 éve
hmmm... azon ritka alkalmak egyike, amikor Greinke sokkal jobban üt, mint dob...slowmotionJa, csúnyán lerontotta az ERA-jét 😀
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Pillar megint hozta a szokásosat. m.mlb.com/cutfour/2015/08/06/141637344/kevin-pillar-flies-through-the-air-to-make-great-catch?partnerId=as_mlb_20150807_50435226&adbid=629489681877504000&adbpl=tw&adbpr=241544156
több mint 10 éve
hmmm... azon ritka alkalmak egyike, amikor Greinke sokkal jobban üt, mint dob...
több mint 10 éve
nem egészen ugyanaz, persze, de a cél valami egészen hasonló.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Minden csapat ezt csinálja, nincs itt semmi látnivaló.Nem egészen ugyanaz a téma. Rondon újonc játékos,míg Ozuna már a harmadik szezonját tölti az MLB-ben,és tavaly elég szép számokat produkált(23HR,85 RBI).Utóbbi nem a szezon első néhány hetét töltötte ott,hanem gondoltak egyet,és az all-star break előtt lezavarták. Egy olyan szar csapat,mint a Marlins pedig nem tehetné meg,hogy egy breakout-szezon után lévő játékost tartogat a minor ligában,mialatt Ichiro élete legrosszabb szezonját futja. Nem csodálnám,ha Ozuna el akarna innen húzni,Stanton is ezt tenné,ha nem kötné a szerződés.
Pl. a White Sox is Carlos Rodonnal. A szezon első pár hetét AAA-ben töltötte, annak ellenére hogy simán benne van az öt legjobb Sox kezdő dobóban, mégisa fantasztikusHéctor Noesít csodálhatta a közönség. Pár extra vereségért cserébe egy évvel tovább lesz a játékjoga a csapatnál, ennyit megér.
De szvsz minden itteni szurkoló tudna példát mondani saját csapatától erre.Mikey
több mint 10 éve
Minden csapat ezt csinálja, nincs itt semmi látnivaló.Pl. a White Sox is Carlos Rodonnal. A szezon első pár hetét AAA-ben töltötte, annak ellenére hogy simán benne van az öt legjobb Sox kezdő dobóban, mégis
De szvsz minden itteni szurkoló tudna példát mondani saját csapatától erre.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Ennél már nincs lejjebb,remélem minél előbb eladják,vagy megszüntetik az egész csapatot,és a játékosok mehetnek ahová akarnak. Néhányan sokkal többet érdemelnek,mint Loria....hardballtalk.nbcsports.com/2015/08/03/the-marlins-are-screwing-over-one-of-their-players-again/