Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
ez azért kellett, hogy hazai pályán lehessen ünnepelni a rég áhított WS győzelmet egy könnyed 4-0 vagy 4-1 után 😉na, Kersh végre... tarthatnának minden második héten All-Star meccset 😊slowmotionHogy Kershaw elbaszhassa az NL home fieldjét? :pJakehomer
több mint 10 éve
na, Kersh végre... tarthatnának minden második héten All-Star meccset 😊slowmotionHogy Kershaw elbaszhassa az NL home fieldjét? :p
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Mattingly és Honeycutt tegnap hajnalban azon vitatkozott, hogy visszaengedjék-e Kershaw-t a kilencedik menetre, hogy megcsinálhassa a CGSO-t.úgy látszik, Greinke azért szívta meg, mert tegnap Honeycutt nyert, és Mattingly még egyszer nem engedte át a döntést o_o
több mint 10 éve
na, Kersh végre... tarthatnának minden második héten All-Star meccset 😊
több mint 10 éve
Ugyanezzel kezdődött a mai meccs is, de Arrieta nem viccelt, és kifüstölte az egyesről Phamet 😀
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 10 éve
Ezt frankón benéztem (Sale vagy Rodon), úgyhogy csak a hetünk egyetlen értelmes meccséről maradtam le 😀robiroboterÉn pedig végre be bírtam üzemelni egy streamet, erre kifogtam egy [szokásos] botrányos meccset. Az amatőrizmus csúcsa, amit a Sox művel, komolyan. Nagyon kíváncsian várom, meddig lesz meg a bizalom az edzői stáb irányába, mert harmadik éve megy ugyanaz a fos, hiába cserélődik ki a fél csapat egy év alatt...
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Ezt frankón benéztem (Sale vagy Rodon), úgyhogy csak a hetünk egyetlen értelmes meccséről maradtam le 😀
több mint 10 éve
A Rays-szel meccseltünk, hogy melyikünk kap több no hit bidet az AL Centralból a héten. Egyelőre még ők vezetnek. De holnapra már csináltam programot Sale kezdésére 😀
több mint 10 éve
@Robi, mit szólsz Avi García elkapásához? 😀
több mint 10 éve
@Mikey: ha nem törnek ki faji zavargások Chicagóban, akkor erre számíthatunk:Jó írás, nem tudok belekötni. Remélem összejön Sale-nek a rekord. Legalább ennyi sikerélménye legyen neki.
www.camdenchat.com/2015/7/3/8889383/mlb-orioles-white-sox-series-previewrobiroboter
több mint 10 éve
@Mikey: ha nem törnek ki faji zavargások Chicagóban, akkor erre számíthatunk:www.camdenchat.com/2015/7/3/8889383/mlb-orioles-white-sox-series-preview
több mint 10 éve
Dee inside the park home run - de azért fizethet egy sört Blancónak, mert ha ő nem szórakozik, akkor csak triple vagy out at home
több mint 10 éve
Nem, köszi.Mit kell tudni Bobby Bonilláról, és miért kap egymilliót a Metstől? Ezt a sztorit nem igazán értem.AguirreFacebookon pont ez a téma: www.facebook.com/PlayBallBaseballBlog
Ennél bővebb magyarázat kell? Más a kérdés?robiroboter
Igazából a 8%-os részt nem értem tisztán, ebben a cikkben pl. azt írják a csapat járt sokkal jobban ezzel. www.businessinsider.com/chart-contract-new-york-mets-bobby-bonilla-2013-7
több mint 10 éve
Mit kell tudni Bobby Bonilláról, és miért kap egymilliót a Metstől? Ezt a sztorit nem igazán értem.AguirreFacebookon pont ez a téma: www.facebook.com/PlayBallBaseballBlog
Ennél bővebb magyarázat kell? Más a kérdés?
több mint 10 éve
Mit kell tudni Bobby Bonilláról, és miért kap egymilliót a Metstől? Ezt a sztorit nem igazán értem.
több mint 10 éve
A négy Gold Glove-ot se a hangyák hordták össze 😊Matthew99Igen, de az advance statisztikák szerint elég túlértékelt a védekezése, ami ugye szemre mindig elitnek tűnt.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Nem szeretik a statok, de néha azért megvillan az öreg a kettesenA négy Gold Glove-ot se a hangyák hordták össze 😊
Jakehomer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem szeretik a statok, de néha azért megvillan az öreg a kettesen
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Chris Sale már hét egymás utáni meccsnél jár, amelyen 10+ K-t osztott ki.Pedro Martinez, Randy Johnson és Nolan Ryan után a negyedik dobó, akinek ez sikerül.

BTW a csapat többi tagja remélem nagyon rosszul alszik éjjelente.
több mint 10 éve
Nincs Angels/Pujols-fan? Nekem hatalmas öröm (látni), hogy visszatért az öreg, remélem kitart az energia.Még egy-két ilyen szezon, és újra el lehet kezdeni beszélni a 700 HR-ról is (nem jinxelek, nem jinxelek..)
Bonds, Guerrero és Pujols... áh, öregszem 😕
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
jó kis meccs volt ez a Rays - Blue Jays. pörfikt gém 7.1 IP-ig Estradatól, 8.2 alatt 2 hit és 10 SO, Donaldsonnak volt egy őrült elkapása, de azért a Rays dobói sem voltak szarok.vid.me/RbQH

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
Most már tudjuk, melyik csapatok szurkolóinak érdemes visszaszólni érett felnőtt módjára "először írni tanuljatok meg, aztán okoskodjatok!" jelmondattal.
Jenkik előkelő helyen vannak. 😀
több mint 10 éve
Nem élveztem a mai gálát.shawnkaMind így voltunk ezzel szerintem... :/
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Nem élveztem a mai gálát.