Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Attól vagyok a legboldogabb, hogy csak most kapcsoltbam be 😀 Mücsoda? 😀 Mi folyik Torontóban?robiroboterMár nem tudom követni hány pitcher volt pályán 😀
több mint 10 éve
Attól vagyok a legboldogabb, hogy csak most kapcsoltbam be 😀 Mücsoda? 😀 Mi folyik Torontóban?
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 10 éve
Washington-Pittsburgh 1. inning 9-0Le is hozták Tillmant. Robi biztos boldog 😊
Toronto-Baltimore 3. inning 7-7, úgy hogy az O's héttel ment nemrég
És hol van még a végeKampman
több mint 10 éve
Washington-Pittsburgh 1. inning 9-0Toronto-Baltimore 3. inning 7-7, úgy hogy az O's héttel ment nemrég
És hol van még a vége
több mint 10 éve
az de kemény, Scherzer perfect game-je a 27. ütőnél, 2-2-nél megy el, és az is úgy, hogy éppen belefordult az ütő a dobásba... és marad egy no-no.
több mint 10 éve
Attól még hogy sok basehitet üt nem biztos hogy erős is. Ichiro most ilyen. Jó a kontaktja és a bázisra jutás a célja nem az hogy kivágja a stadionból a labdát. Aztán ha kijutott sebességből oldja meg a dolgokat.Nem bírok lejönni A-Rod ekézéséről 😀Lenne egy kérdésem:
playball.baseball.hu/2015/06/19/a-haromezres-klub/robiroboter
Ty Cobb a rengeteg (4000+) ütése dacára miért rendelkezik relatíve nagyon kevés (117) HR-al? (Mikor ráadásul az övé mindenidők legjobb ütőátlaga.)Sobri Jóska

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Nem bírok lejönni A-Rod ekézéséről 😀Lenne egy kérdésem:
playball.baseball.hu/2015/06/19/a-haromezres-klub/robiroboter
Ty Cobb a rengeteg (4000+) ütése dacára miért rendelkezik relatíve nagyon kevés (117) HR-al? (Mikor ráadásul az övé mindenidők legjobb ütőátlaga.)
több mint 10 éve
Megyek a vasárnapi Tigers-Yankeesre gratulálni A-Rodnak. 😀
több mint 10 éve
Nem bírok lejönni A-Rod ekézéséről 😀playball.baseball.hu/2015/06/19/a-haromezres-klub/
több mint 10 éve
amikor az 5.00 feletti ERA-átlagú dobók ellen is sikerül öt ütést elkövetni egész meccsen, és csak egy balk segítségével nyersz... priceless.asszem úgy százötvenmillió dollár most valahol fejben Cabo környékén nyaral.
(viszont Jansen elkezdte gyártani a W-ket 😀)
több mint 10 éve
Jól van, jó mozi lesz ez, Verducci már ráment a témára:www.si.com/mlb/2015/06/16/cardinals-astros-hacking
Az igazán pikáns innentől már csak egy Astros vs Cards WS-lenne, de én azt úgyse nézném 😀
több mint 10 éve
www.nytimes.com/2015/06/17/sports/baseball/st-louis-cardinals-hack-astros-fbi.htmlCsifuÍgy már értem, miért lett olyan jó az Astros idén. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
www.nytimes.com/2015/06/17/sports/baseball/st-louis-cardinals-hack-astros-fbi.htmlCsifuo_o
több mint 10 éve
Csifu
223
www.nytimes.com/2015/06/17/sports/baseball/st-louis-cardinals-hack-astros-fbi.html
több mint 10 éve
En is meghallgattam, jo volt!Siker, kösz. Hallgatom is ezerrel.Matthew99Ne rákattints hanem jobbklikk és link mentése más néven. Ha rákattintasz csak hallgatni tudod. Telőről is megy gondolom hasonlóan.Shawn84A rohadék okostelefon. Na majd jól megpróbálom otthon aztán jelzek.Matthew99Magára az mp3 fájlra lenne szükségem. Letöltve a telefonomra. Mert ha arra rányomok akkor ugyanúgy hallgatni tudom, nem letölteni. És mivel itt nincs net ezért nem is megy.Matthew99Save (as) funkcóval sem megy? Nekem az ősöreg Nokia C3 egyből le akarja tölteni.robiroboter
több mint 10 éve
lopom a showt, 50. recapünk sok extra kishírrel: playball.baseball.hu/2015/06/15/mlb-71-jateknap-vasarnap/
több mint 10 éve
Siker, kösz. Hallgatom is ezerrel.Ne rákattints hanem jobbklikk és link mentése más néven. Ha rákattintasz csak hallgatni tudod. Telőről is megy gondolom hasonlóan.Shawn84A rohadék okostelefon. Na majd jól megpróbálom otthon aztán jelzek.Matthew99Magára az mp3 fájlra lenne szükségem. Letöltve a telefonomra. Mert ha arra rányomok akkor ugyanúgy hallgatni tudom, nem letölteni. És mivel itt nincs net ezért nem is megy.Matthew99Save (as) funkcóval sem megy? Nekem az ősöreg Nokia C3 egyből le akarja tölteni.robiroboter

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Ne rákattints hanem jobbklikk és link mentése más néven. Ha rákattintasz csak hallgatni tudod. Telőről is megy gondolom hasonlóan.A rohadék okostelefon. Na majd jól megpróbálom otthon aztán jelzek.Matthew99Magára az mp3 fájlra lenne szükségem. Letöltve a telefonomra. Mert ha arra rányomok akkor ugyanúgy hallgatni tudom, nem letölteni. És mivel itt nincs net ezért nem is megy.Matthew99Save (as) funkcóval sem megy? Nekem az ősöreg Nokia C3 egyből le akarja tölteni.robiroboter
több mint 10 éve
A rohadék okostelefon. Na majd jól megpróbálom otthon aztán jelzek.Magára az mp3 fájlra lenne szükségem. Letöltve a telefonomra. Mert ha arra rányomok akkor ugyanúgy hallgatni tudom, nem letölteni. És mivel itt nincs net ezért nem is megy.Matthew99Save (as) funkcóval sem megy? Nekem az ősöreg Nokia C3 egyből le akarja tölteni.robiroboter

több mint 10 éve
Magára az mp3 fájlra lenne szükségem. Letöltve a telefonomra. Mert ha arra rányomok akkor ugyanúgy hallgatni tudom, nem letölteni. És mivel itt nincs net ezért nem is megy.Matthew99Save (as) funkcóval sem megy? Nekem az ősöreg Nokia C3 egyből le akarja tölteni.
több mint 10 éve
Magára az mp3 fájlra lenne szükségem. Letöltve a telefonomra. Mert ha arra rányomok akkor ugyanúgy hallgatni tudom, nem letölteni. És mivel itt nincs net ezért nem is megy.Nekem mindegyik linknél a meghallgatós jön be. Vagy csak béna vagyok? Pedig telón szívesen meghallgatnám a munkahelyen.Matthew99Ez mit jelent pontosan? Milyen linkre lenne szükséged? Se a weblink, se a hangfájlok (mp3, ogg) nem okék? Ööö, tök láma vagyok az újfonos kérdéshez, de adok én olyan linket szívesen, amin szól a baseball 😀robiroboter

több mint 10 éve
Nekem mindegyik linknél a meghallgatós jön be. Vagy csak béna vagyok? Pedig telón szívesen meghallgatnám a munkahelyen.Matthew99Ez mit jelent pontosan? Milyen linkre lenne szükséged? Se a weblink, se a hangfájlok (mp3, ogg) nem okék? Ööö, tök láma vagyok az újfonos kérdéshez, de adok én olyan linket szívesen, amin szól a baseball 😀
több mint 10 éve
sokszereplős, vasárnap délutáni véleményalkotás (Tóth Andris, jvulman, DS!, Kovács Roli, roboter)Nekem mindegyik linknél a meghallgatós jön be. Vagy csak béna vagyok? Pedig telón szívesen meghallgatnám a munkahelyen.
playball.baseball.hu/2015/06/14/play-ball-podcast-3/robiroboter

több mint 10 éve
sokszereplős, vasárnap délutáni véleményalkotás (Tóth Andris, jvulman, DS!, Kovács Roli, roboter)playball.baseball.hu/2015/06/14/play-ball-podcast-3/
több mint 10 éve
Here's more from Bob Nightengale of USA Today::cool:
Sale joined Hall of Famer Sandy Koufax as the only pitcher since 1900 to produce three consecutive starts of 12 or more strikeouts while yielding no more than one run. He also is the first pitcher in the modern era to record at least 10 strikeouts in four consecutive starts while increasing his total each time...
As ESPN.com's Buster Olney noted, Sale is also the first pitcher since Randy Johnson in 2002 to rack up at least 20 swinging strikes in four straight games.
Tök jó lenne, ha a csapat alulteljesítő tagjai -- sokan vannak, úgy 22-en... -- is felnőnének a feladathoz végre.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May