Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 384 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 481
Attól vagyok a legboldogabb, hogy csak most kapcsoltbam be 😀 Mücsoda? 😀 Mi folyik Torontóban?robiroboter
Már nem tudom követni hány pitcher volt pályán 😀

több mint 10 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Attól vagyok a legboldogabb, hogy csak most kapcsoltbam be 😀 Mücsoda? 😀 Mi folyik Torontóban?

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Washington-Pittsburgh 1. inning 9-0
Toronto-Baltimore 3. inning 7-7, úgy hogy az O's héttel ment nemrég

És hol van még a végeKampman
Le is hozták Tillmant. Robi biztos boldog 😊
több mint 10 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 118
Washington-Pittsburgh 1. inning 9-0
Toronto-Baltimore 3. inning 7-7, úgy hogy az O's héttel ment nemrég

És hol van még a vége

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 935 — Cowboys fan
az de kemény, Scherzer perfect game-je a 27. ütőnél, 2-2-nél megy el, és az is úgy, hogy éppen belefordult az ütő a dobásba... és marad egy no-no.
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 112 — Invisible man
Nem bírok lejönni A-Rod ekézéséről 😀
 playball.baseball.hu/2015/06/19/a-haromezres-klub/robiroboter
Lenne egy kérdésem:
Ty Cobb a rengeteg (4000+) ütése dacára miért rendelkezik relatíve nagyon kevés (117) HR-al? (Mikor ráadásul az övé mindenidők legjobb ütőátlaga.)Sobri Jóska
Attól még hogy sok basehitet üt nem biztos hogy erős is. Ichiro most ilyen. Jó a kontaktja és a bázisra jutás a célja nem az hogy kivágja a stadionból a labdát. Aztán ha kijutott sebességből oldja meg a dolgokat.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 222 — #NoStress
 playball.baseball.hu/2015/06/19/a-haromezres-klub/robiroboter
Lenne egy kérdésem:
Ty Cobb a rengeteg (4000+) ütése dacára miért rendelkezik relatíve nagyon kevés (117) HR-al? (Mikor ráadásul az övé mindenidők legjobb ütőátlaga.)

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 589 — Tyrone Creek
Megyek a vasárnapi Tigers-Yankeesre gratulálni A-Rodnak. 😀
több mint 10 éve
 playball.baseball.hu/2015/06/19/a-haromezres-klub/

több mint 10 éve
amikor az 5.00 feletti ERA-átlagú dobók ellen is sikerül öt ütést elkövetni egész meccsen, és csak egy balk segítségével nyersz... priceless.

asszem úgy százötvenmillió dollár most valahol fejben Cabo környékén nyaral.

(viszont Jansen elkezdte gyártani a W-ket 😀)
több mint 10 éve
Jól van, jó mozi lesz ez, Verducci már ráment a témára:
 www.si.com/mlb/2015/06/16/cardinals-astros-hacking
Az igazán pikáns innentől már csak egy Astros vs Cards WS-lenne, de én azt úgyse nézném 😀

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
 www.nytimes.com/2015/06/17/sports/baseball/st-louis-cardinals-hack-astros-fbi.htmlCsifu
Így már értem, miért lett olyan jó az Astros idén. 😊

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
 www.nytimes.com/2015/06/17/sports/baseball/st-louis-cardinals-hack-astros-fbi.htmlCsifu
o_o
több mint 10 éve
Csifu 223
 www.nytimes.com/2015/06/17/sports/baseball/st-louis-cardinals-hack-astros-fbi.html
több mint 10 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 460 — Amerikai sportok rajongója
Magára az mp3 fájlra lenne szükségem. Letöltve a telefonomra. Mert ha arra rányomok akkor ugyanúgy hallgatni tudom, nem letölteni. És mivel itt nincs net ezért nem is megy.Matthew99
Save (as) funkcóval sem megy? Nekem az ősöreg Nokia C3 egyből le akarja tölteni.robiroboter
A rohadék okostelefon. Na majd jól megpróbálom otthon aztán jelzek.Matthew99
Ne rákattints hanem jobbklikk és link mentése más néven. Ha rákattintasz csak hallgatni tudod. Telőről is megy gondolom hasonlóan.Shawn84
Siker, kösz. Hallgatom is ezerrel.Matthew99
En is meghallgattam, jo volt!
több mint 10 éve
lopom a showt, 50. recapünk sok extra kishírrel:  playball.baseball.hu/2015/06/15/mlb-71-jateknap-vasarnap/

több mint 10 éve
Magára az mp3 fájlra lenne szükségem. Letöltve a telefonomra. Mert ha arra rányomok akkor ugyanúgy hallgatni tudom, nem letölteni. És mivel itt nincs net ezért nem is megy.Matthew99
Save (as) funkcóval sem megy? Nekem az ősöreg Nokia C3 egyből le akarja tölteni.robiroboter
Ne rákattints hanem jobbklikk és link mentése más néven. Ha rákattintasz csak hallgatni tudod. Telőről is megy gondolom hasonlóan.Shawn84
Siker, kösz. Hallgatom is ezerrel.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Ne rákattints hanem jobbklikk és link mentése más néven. Ha rákattintasz csak hallgatni tudod. Telőről is megy gondolom hasonlóan.
több mint 10 éve
A rohadék okostelefon. Na majd jól megpróbálom otthon aztán jelzek.

több mint 10 éve
Save (as) funkcóval sem megy? Nekem az ősöreg Nokia C3 egyből le akarja tölteni.

több mint 10 éve
Nekem mindegyik linknél a meghallgatós jön be. Vagy csak béna vagyok? Pedig telón szívesen meghallgatnám a munkahelyen.Matthew99
Ez mit jelent pontosan? Milyen linkre lenne szükséged? Se a weblink, se a hangfájlok (mp3, ogg) nem okék? Ööö, tök láma vagyok az újfonos kérdéshez, de adok én olyan linket szívesen, amin szól a baseball 😀robiroboter
Magára az mp3 fájlra lenne szükségem. Letöltve a telefonomra. Mert ha arra rányomok akkor ugyanúgy hallgatni tudom, nem letölteni. És mivel itt nincs net ezért nem is megy.

több mint 10 éve
Nekem mindegyik linknél a meghallgatós jön be. Vagy csak béna vagyok? Pedig telón szívesen meghallgatnám a munkahelyen.Matthew99
Ez mit jelent pontosan? Milyen linkre lenne szükséged? Se a weblink, se a hangfájlok (mp3, ogg) nem okék? Ööö, tök láma vagyok az újfonos kérdéshez, de adok én olyan linket szívesen, amin szól a baseball 😀

több mint 10 éve
sokszereplős, vasárnap délutáni véleményalkotás (Tóth Andris, jvulman, DS!, Kovács Roli, roboter)
 playball.baseball.hu/2015/06/14/play-ball-podcast-3/robiroboter
Nekem mindegyik linknél a meghallgatós jön be. Vagy csak béna vagyok? Pedig telón szívesen meghallgatnám a munkahelyen.

több mint 10 éve
sokszereplős, vasárnap délutáni véleményalkotás (Tóth Andris, jvulman, DS!, Kovács Roli, roboter)
 playball.baseball.hu/2015/06/14/play-ball-podcast-3/

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 579
Here's more from Bob Nightengale of USA Today:

Sale joined Hall of Famer Sandy Koufax as the only pitcher since 1900 to produce three consecutive starts of 12 or more strikeouts while yielding no more than one run. He also is the first pitcher in the modern era to record at least 10 strikeouts in four consecutive starts while increasing his total each time...

As ESPN.com's Buster Olney noted, Sale is also the first pitcher since Randy Johnson in 2002 to rack up at least 20 swinging strikes in four straight games.
:cool:
Tök jó lenne, ha a csapat alulteljesítő tagjai -- sokan vannak, úgy 22-en... -- is felnőnének a feladathoz végre.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May