Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
bammeg, megtettem egy Angels-Pirates kombót.slowmotionnagyon izgalmas a végjáték, gondolom te is örülsz neki 😛
nagyon kapar a cards, nem hiszem, hogy elengedik a meccset (mostmár; +igencsak erős az a bullpen, báár mintha kiment volna az utsó leftie)
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
@Mikey: deadspin.com/behold-the-ultimate-white-sox-fan-1139561143
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 12 éve
Expanded replay is coming in 2014... but with manager challenges: bit.ly/16Srz1W
több mint 12 éve
Ha így marad, nekem tökéletes. 😊
több mint 12 éve
bammeg, megtettem egy Angels-Pirates kombót.ez már bullpen meccs lett. pedig az ötödikig egész jól tartották magukat a starterek.
Angels kettővel megy, nem sok, de előny.
Bucs felment néggyel az ötödik menetben, örülök, mint majom a farkának, erre a Cardinals válaszol egy ötfutásos inninggel.
facepalm...slowmotion
több mint 12 éve
bammeg, megtettem egy Angels-Pirates kombót.Angels kettővel megy, nem sok, de előny.
Bucs felment néggyel az ötödik menetben, örülök, mint majom a farkának, erre a Cardinals válaszol egy ötfutásos inninggel.
facepalm...
több mint 12 éve
ha ettől nem megy el a legközelebb szelvényem, akkor bármit támogatok 😊wow, zsinórban három walk-off (mind az Orioles ellen)Meg is indult B'moreban a closer-téma: K-Rod cserélje-e Jim Johnsont?robiroboter
a következő 7 meccs mind idegenben a Pittsburgh és a Cincinnati ellen, kár hogy a Dodgerst már nem lehet utolérni és a wild card helyek is távolinak tűnnek... de persze még bármi lehet, meg annak az ellenkezője is 😊Aguirre
több mint 12 éve
wow, zsinórban három walk-off (mind az Orioles ellen)A Dodgers már nem hiszem, hogy bárki is befogja a csoportból. Azért még a második hely meglehet (és mellé a wild card) a D'backs-nek. -12-ről +20. Ilyet nagyon rég láttam. Ez már több mint fellángolás. 😊
a következő 7 meccs mind idegenben a Pittsburgh és a Cincinnati ellen, kár hogy a Dodgerst már nem lehet utolérni és a wild card helyek is távolinak tűnnek... de persze még bármi lehet, meg annak az ellenkezője is 😊Aguirre
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
wow, zsinórban három walk-off (mind az Orioles ellen)Meg is indult B'moreban a closer-téma: K-Rod cserélje-e Jim Johnsont?
több mint 12 éve
wow, zsinórban három walk-off (mind az Orioles ellen)a következő 7 meccs mind idegenben a Pittsburgh és a Cincinnati ellen, kár hogy a Dodgerst már nem lehet utolérni és a wild card helyek is távolinak tűnnek... de persze még bármi lehet, meg annak az ellenkezője is 😊
több mint 12 éve
6-4-es homestand, ilyen is túl régen volt már. Szériagyőzelem a Yankees és a Tigers ellen, ez már valami.Avisail García 5 meccs kezdőként, azokon 3 RBI, nagyon fasza kezdés.
Mától 4x Twins, aztán 3x Royals, azt hiszem ezen a road tripen bemegy a csapat 30 meccsel .500 alá majd, és átveszi az 1/2-es picket érő helyet a Marlinstól.
A héten Dunn, Konerko és Lindstrom is átment waiveren, előbbi kettő kizárt hogy cserélve lesz, utóbbira látok 20-30% esélyt. Bár nagy értéket úgyse kapna érte a csapat, mégis mehetne, mert csak a fiatalok elöl foglalja a helyet.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Ez úgy olyan jó érzés valahogy az első két inning után. Olyan kellemes, meleg, mintha az anyaméhben lennék. 😀...
Két ilyen meccs egymás után. El sem hiszem. 😊 Cy Kuroda egy állat idén, CC végre újra jó volt, Nova pedig SuperNova módban még mindig. Az ütők meg élnek végre! Soriano tegnap 6, ma 7 RBI; ma is 2 HR. Grandy, Canó és A-Rod is ütnek... ilyen is lehetett volna ez a szezon végig?
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Dellin, miéééééért?! 😕((((
DS!
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Miért nem lehet minden meccs ilyen...?Darksun3Az első teteje után kikapcsoltam. A 3. tetején majdnem a boxscore-t is. Szerencsére nem tettem, azóta szinte csak vigyorgok (kivéve a 6. alján 😀😀 )
szerk.: esőszünet, asszem a végét csak ébredés után tudom meg 😕
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Miért nem lehet minden meccs ilyen...?
DS!
több mint 12 éve
Ma is majdnem sikerült elrontani..., szerencsére a másik kedvencem (Robertson) csak megoldotta valahogy 😊
több mint 12 éve
SteroTöröld már ki légyszi az aláírásodból azt a halott linket. Elég zavaró
több mint 12 éve
Maka meccsbeszámolója a Citi Fieldről a blogon: playball.baseball.hu/2013/08/12/eloben-a-citi-fieldrol/
több mint 12 éve
gardner tegnapelőtt meg walk off singlearod homersteroAz lósz@r! Gardner walk-off HR! A kedvencem még mindig nagyon clutch.
Rivera viszont egy hét alatt kiörögedett...gdavid

"I want to thank the Good Lord for making me a Yankee."
több mint 12 éve
arod homersteroAz lósz@r! Gardner walk-off HR! A kedvencem még mindig nagyon clutch.
Rivera viszont egy hét alatt kiörögedett...
több mint 12 éve
Rios, Rangers???Matthew99Cruz eltiltásával kb. papírforma.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Rios, Rangers???

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Na, lássuk: Orioles trade rumors: "Most aggressive team in waiver claims," says Olneywww.camdenchat.com/2013/8/8/4602838/orioles-trade-rumors-waivers-claim
több mint 12 éve
Lehet, és sokan ezt tennék. De a jelenlegi rezsim nem biztos, hogy így gondolkodik. Ha A-Rod fizujától megszabadulnának jöhetne a habzsi-dőzsi. De amíg nagy szerződéseik vannak meg lesz kötve a kezük. Ez részben jó is lehet a Yankees fanoknak mert talán jön 1-2 fiatal is, másrészt meg nem mert nagy eredményekre nem biztos, hogy számítani lehet a következő 1-2 szezonban.nem kell kitalálni semmit. Ugyanazt fogják csinálni amit mindig. Igazolnak kész játékosokat a fiatalok nagy részét meg elpasszolják.Pont ez a probléma. Ha kész játékosokat is vennénk, akkor se 33-35 és fölöttieket kéne. Túl öreg a Yankees. Sok nagy tehetség van a farmcsapatokban, és bár a draft nem túl menő az MLB-ben, ott is lehetne találni remek játékosokat. Ha én lennék az edző egy teljesen más, teljesen új szisztémával dolgoznék a csapattal. Meg hagynék egy két "öreget" és fiatalítanék. Olyanokat hoznék akik erejük teljében vannak, terhelhetőek és kevésbé sérülékenyek ergo fiatalok/fiatalabbak.
A jelenlegi csapat átlagéletkorát ki sem merem számolni...Mike