Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
A Phillies elvitte Delmon Youngot, ...Matthew99...és a White Sox szurkolók pezsgőt bontanak!
Az uborkaszezon legjobb tranzakciója [hogy eltűnik nemcsak az AL Centralból, hanem az egész AL-ből is].
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Castro az esetleges Stanton ügyletben merült fel, de inkább csak elméleti szinten.Már olvastam nemrég olyat is amiben Castro szerepelt. Azt azért kicsit komolytalannak találtam. Sajnos már nem tudom kit ajánlottak volna érte. Különben nekem is bejön. Fiataloké a főszerep, de az öregek ott vannak mellettük. Nekem mondjuk a 3B ami nem annyira tetszik. Stewart helyett szívesebben látnék mást.Shawn84Platoon lesz Schierholtzzal. Hairston jól üt leftyket, míg Nate (és DeJesus) eléggé szenved ellenük. 2 év alatt maximum 6 milliót keres. Piszkosul tetszik a jelenlegi csapatépítés. Hasznos játékosokat hoznak, mellyel nem kötik meg hosszútávra a kezüket, nem blokkolnak senkit, és lehetséges trade chipek deadline előtt.A Phillies elvitte Delmon Youngot, a Cubs pedig Scott Hairstont.Matthew99Hairstonról valami? Gondolom nem a kezdőbe szánjuk, de mennyit tud hozzá tenni?Shawn84
A produkció is kell, feledésbe merült, hogy milyen pocsék támadócsapat is volt a Cubs, annak ellenére, hogy Soriano az egyik legjobb évét hozta. 2 emberrel a 40 felett van a keret, csere, vagy cut várható (az új kedvenc Campanaért sírni fog a fanbase...)Escalade
Epstein/Hoyer is szeretne mást 3-asra, de Chisenhallért nem tudtak megállapodni. Van 1-2 b-kategóriás 3rd baseman prospect (Villanueva, Candelario, esetleg Lake), aki ha all-star nem is lesz, de betöltheti az űrt.
Majd 2-3 év múlva jöhet Baez, a minor ligák egyik legjobb "pure hitter"-e (7 power, 7-8 contact, meglepően jó védő, erős kar), akit hosszabb távon inkább erre a pozícióra prognosztizálják, minthogy SS marad.

több mint 12 éve
Már olvastam nemrég olyat is amiben Castro szerepelt. Azt azért kicsit komolytalannak találtam. Sajnos már nem tudom kit ajánlottak volna érte. Különben nekem is bejön. Fiataloké a főszerep, de az öregek ott vannak mellettük. Nekem mondjuk a 3B ami nem annyira tetszik. Stewart helyett szívesebben látnék mást.Platoon lesz Schierholtzzal. Hairston jól üt leftyket, míg Nate (és DeJesus) eléggé szenved ellenük. 2 év alatt maximum 6 milliót keres. Piszkosul tetszik a jelenlegi csapatépítés. Hasznos játékosokat hoznak, mellyel nem kötik meg hosszútávra a kezüket, nem blokkolnak senkit, és lehetséges trade chipek deadline előtt.A Phillies elvitte Delmon Youngot, a Cubs pedig Scott Hairstont.Matthew99Hairstonról valami? Gondolom nem a kezdőbe szánjuk, de mennyit tud hozzá tenni?Shawn84
A produkció is kell, feledésbe merült, hogy milyen pocsék támadócsapat is volt a Cubs, annak ellenére, hogy Soriano az egyik legjobb évét hozta. 2 emberrel a 40 felett van a keret, csere, vagy cut várható (az új kedvenc Campanaért sírni fog a fanbase...)Escalade
több mint 12 éve
Platoon lesz Schierholtzzal. Hairston jól üt leftyket, míg Nate (és DeJesus) eléggé szenved ellenük. 2 év alatt maximum 6 milliót keres. Piszkosul tetszik a jelenlegi csapatépítés. Hasznos játékosokat hoznak, mellyel nem kötik meg hosszútávra a kezüket, nem blokkolnak senkit, és lehetséges trade chipek deadline előtt.A Phillies elvitte Delmon Youngot, a Cubs pedig Scott Hairstont.Matthew99Hairstonról valami? Gondolom nem a kezdőbe szánjuk, de mennyit tud hozzá tenni?Shawn84
A produkció is kell, feledésbe merült, hogy milyen pocsék támadócsapat is volt a Cubs, annak ellenére, hogy Soriano az egyik legjobb évét hozta. 2 emberrel a 40 felett van a keret, csere, vagy cut várható (az új kedvenc Campanaért sírni fog a fanbase...)

több mint 12 éve
A Phillies elvitte Delmon Youngot, a Cubs pedig Scott Hairstont.Matthew99Hairstonról valami? Gondolom nem a kezdőbe szánjuk, de mennyit tud hozzá tenni?
több mint 12 éve
A Phillies elvitte Delmon Youngot, a Cubs pedig Scott Hairstont.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Pitchers always had to reach for jokes and exaggerations to explain the hopelessness of pitching to Stan the Man Musial. Preacher Roe would say the only way to get him out was to throw him four wide ones and then try to pick him off first. Carl Erskine said it was to throw your best stuff and then back up third. Warren Spahn worried about the safety of his infielders.Joe Posnanskiwww.sportsonearth.com/article/41045162/
Posnanski szokás szerint jókat ír.
több mint 12 éve
A tavalyi év első felében, amíg el nem cserélték Saundersre, az egyik oszlopos tagja volt a b'morei bullpennek. Hogy előtte Coloradoban, utána a sivatagban hogy muzsikált, azt nem tudom, de az Oriolesban megnyugtatóan hozta a hetedik, nyolcadik innigeket.The Chicago White Sox apparently have solved their search for a late-inning reliever. They have agreed to terms with free agent Matt Lindstrom, according to a tweet from CBSSports' Jon Heyman.Chicago TribuneValakinek valami tapasztalat, hogy mire lehet jó?Mikey
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 12 éve
The Chicago White Sox apparently have solved their search for a late-inning reliever. They have agreed to terms with free agent Matt Lindstrom, according to a tweet from CBSSports' Jon Heyman.Chicago TribuneValakinek valami tapasztalat, hogy mire lehet jó?
több mint 12 éve
Az egész sportág egyik legnagyobb ikonja és legendája volt Stan "The Man" Musial, egy külön intézménynek számított St. Louisban. Cardinals drukkerként rengeteget hallottam, olvastam róla, tényleg egy igazi példakép volt minden lehetséges értelemben.Nemrég ért véget a hazai NHL szezonnyitó, ahol a Blues sorsszerűen 6-0-ra kiütötte a Red Wingst. Musial szerepelt hatos mezszámmal a Cardinalsban.
Nyugodjék békében!

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 12 éve
Musial won three MVP awards, made twenty All-Star game appearances, won seven batting crowns, had six 30+ home run seasons, and, hell, he even lead the league in triples five times.oldtimefamilybaseball.com/post/40970081010/stan-musial-baseballs-perfect-knight-passes-away
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Húha, nagyon király ez a throwback Sox-szerkó!
több mint 12 éve
RIP Earl Weaver. The Hall of Fame manager who won 1,480 games with the Baltimore Orioles, has passed away
több mint 12 éve
A White Sox a tavalyi '72-es mez után idén a '83-as mezben fog pályára lépni minden vasárnapi hazai meccsen.
több mint 12 éve
Nekem valamiért nem megy a csatorna ez miért lehet pedig van net kapcsolatom...Ez amit látsz csak azt mutatja hogy a reklám oldalt nem hozta be. A kliens még tölti be a streamet ahogy nézem. Várj tovább. Amikor a földgömb helyén egy narancssárga ikon van, akkor nem nyitja csak meg. Addig meg várj türelmesen.
Indians1978
több mint 12 éve
Nekem valamiért nem megy a csatorna ez miért lehet pedig van net kapcsolatom...több mint 12 éve
Fúúú ez nagyon jó leírás😊
több mint 12 éve
Köszönöm😊
több mint 12 éve
baseballfan.hu-n van jelmagyarázat, ha pedig megy az angol, akkor az itt talált kifejezésekre (pl: AVG Batting Average) a Wikipedián elég részletes magyarázot és képleteket kapsz.
több mint 12 éve
Azt tudom hogy a képen szezon eredmények vannak, csak a rövidítéseket nem igazán tudom micsodák. A HR homerun. Az OPS talán öszesített eredmény.
több mint 12 éve
Kár hogy nyíregyházán nincs baseball csapat, régebben akartunk ketten létrehozni egyet de csak a logóig jutottunk😊 Itt semmi nincs béna egy hely.
több mint 12 éve
Sziasztok valaki letudná nekem írni ezeket a rövidítéseket mit jelentenek?😊több mint 12 éve
MegvoltTrouble with the Curve. Clint Eastwoodal. Bepróbáltátok már?Shawn84Állítólag röhejes, de egy próbát lehet megér. Amennyiben kicsit reálisabb baseballos film érdekel, ajánlom a Sugart.Escalade