Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Buffalo Bills New Mexico Lobos 64 452 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!

😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 12 éve
King Felix 7év/175M$ SEA
+ Kelly Shoppach 1év/1,5M$ és Joe Saunders 1év -> Mariners

több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 584
A 2013-as MLB.TV Premium előfizetés élesítve, részemről kezdődhet a szezon!

Vágom már a centit, hogy a pitcherek és a catcherek megérkezzenek Phoenixbe...

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve

Todd Helton sztárfotója 😀 😀 😀 Kicsit bepityókált Denverben, a kékek meg kikapták a kocsiból.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Arról lehet tudni, hogy MLB.com-on idén is lesz e napi 1 meccs ingyen?Shawn84
szerintem igen, jó csali az, plusz jó pénzért még el is adják a támogatóknak. ahogy én tudom, mindig más cég adta azt a népnek. (johnny walker, mazda, stb.)robiroboter
Remélem, mert ez nekem is jó. Nem kell folyton máshonnan beszereznem a meccset.

Közben egy hír: The Pirates announced that they signed left-hander Jonathan Sanchez to a minor league contract.
Read more at  www.mlbtraderumors.com/2013/02/pirates-sign-jonathan-sanchez.html?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter#oMBElT4dVKhVvEwU.99
Sok szerencsét hozzá. Remélem összekaparják a gyereket.
több mint 12 éve
Arról lehet tudni, hogy MLB.com-on idén is lesz e napi 1 meccs ingyen?Shawn84
szerintem igen, jó csali az, plusz jó pénzért még el is adják a támogatóknak. ahogy én tudom, mindig más cég adta azt a népnek. (johnny walker, mazda, stb.)

több mint 12 éve
Arról lehet tudni, hogy MLB.com-on idén is lesz e napi 1 meccs ingyen?
több mint 12 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Megint okosabb lettem ezzel a +pick dologgal kapcsolatban. Köszi az infót. Bár Lohset én azért átlag alattinak nem mondanám. Annál talán picit jobb. Főleg ha az elmúlt 2 évét nézzük. Roy Oswalt mennyire szar? Mets érdeklődött utána.Shawn84
Jogos, az elmúlt két idénye tényleg jól sikerült. Oswalt szerintem már nem lesz használható dobó, a deréksérüléseket max enyhíteni lehet pár meccsig (főleg 36 éves korban), megszűntetni nem nagyon.
több mint 12 éve
Csütörtök délig várják a srácok a megfejtést az utolsó pubcast kérdésére. A nyeremény a magyar softball-válogatott szurkolói pólója.

Play ball! Küldtél már megfejtést?

több mint 12 éve
Megint okosabb lettem ezzel a +pick dologgal kapcsolatban. Köszi az infót. Bár Lohset én azért átlag alattinak nem mondanám. Annál talán picit jobb. Főleg ha az elmúlt 2 évét nézzük. Roy Oswalt mennyire szar? Mets érdeklődött utána.
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
Wilson meg sérült és szar.marci
Fake kolléga se mondhatta volna szebben 😊

Ezzel a draftpick kompenzációval jól kicsesztek szegényekkel. Lehet tudni, mi volt a cél, és korai is még pálcát törni felette, de nem tűnik az év ötletének a CBA erre vonatkozó megkötése...

több mint 12 éve
Chris Carpenter visszavonul. 😕

A pletyka legalábbis ez. Hivatalosan még csak "nem valószínű, hogy 2013-ban játszani fog". Ugye a tavalyi idény nagy részét is kihagyta.marci
idevág: Kevin Millwood (SEA) és Brandon Webb (ARI) tuti visszavonulnak. robiroboter
Utóbbit még a sérülések előtt nagyon bírtam. Baromi jó játékos volt. Nagyon sajnálatos, hogy ez történt vele.

Más téma: Nagyobb nevű szabadügynökök közül Lohse vagy Bourn, Wilson, hogy a fenébe nem írt még alá sehová?
Shawn84
Lohse és Bourn elég drága így, hogy pickbe is kerülnek, főleg Lohse, aki átlag alatti SP; Wilson meg sérült és szar.
több mint 12 éve

A pletyka legalábbis ez. Hivatalosan még csak "nem valószínű, hogy 2013-ban játszani fog". Ugye a tavalyi idény nagy részét is kihagyta.marci
idevág: Kevin Millwood (SEA) és Brandon Webb (ARI) tuti visszavonulnak. robiroboter
Utóbbit még a sérülések előtt nagyon bírtam. Baromi jó játékos volt. Nagyon sajnálatos, hogy ez történt vele.

Más téma: Nagyobb nevű szabadügynökök közül Lohse vagy Bourn, Wilson, hogy a fenébe nem írt még alá sehová?
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want

Nem ostoba emberek ezek: 😊
The only reason Carpenter did not retire today is because he would have to give up $12.5m '13 salary.Now he goes on EDL retires after season.Bowden tweet

több mint 12 éve

idevág: Kevin Millwood (SEA) és Brandon Webb (ARI) tuti visszavonulnak.

több mint 12 éve

A pletyka legalábbis ez. Hivatalosan még csak "nem valószínű, hogy 2013-ban játszani fog". Ugye a tavalyi idény nagy részét is kihagyta.
több mint 12 éve
GM Duke folytatja a sajátos játékospolitikáját, már a hatodik játékost igazolja független kisligából.

több mint 12 éve
Darksun3 1 254 — Yankees fan
Yaaay! \o/

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
The Yankees agreed to sign Hafner for $2MM plus incentives
több mint 12 éve
Jaja, negyedik OF lesz, de arra pöpec.
...
Melky is a Blue Jays-ben? Ez mikor történt?
Novemberi hír??? Erről nagyon lemaradtam. 😀Darksun3
Ezek lassan mindenkit megvesznek.
több mint 12 éve
Jaja, negyedik OF lesz, de arra pöpec.
...
Melky is a Blue Jays-ben? Ez mikor történt?
Novemberi hír??? Erről nagyon lemaradtam. 😀

DS!

/Yogi Berra/
több mint 12 éve
Chris Dickerson --> Baltimore. Sajnálom, hogy elengedte a Yanks, remélem bekerül az O's-ba.Darksun3
Mint nálatok, cserének. Elég pöpec az OF-ünk.

több mint 12 éve
Chris Dickerson --> Baltimore. Sajnálom, hogy elengedte a Yanks, remélem bekerül az O's-ba.

DS!

/Yogi Berra/
több mint 12 éve
Próbáltam szarkasztikusan fogalmazni a ló egyik és másik oldaláról, de pont nem érdekel az egész. Egészen addig, amíg nem borul a tévéműsor, és csak ez a téma megint 😊 Amúgy meg szvsz az a tiszta ügy, ha van egy konkrét lista, mit nem lehet, mit ellenőriznek szigorúan, aki bukik, meszelik, 'szt csókolom. Azt meg ne felejtsük, hogy most "human growth hormone (HGH) to testosterone to anabolic steroids"-ról van szó, nem narancsdzsúzról, ezek meg mindenhol tiltólistán vannak. A többi meg cirkusz.

több mint 12 éve
Mert az NFL/NHL játékosok az egészséges táplálkozástól néznek ki/teljesítenek így... Hipokrita világnézet ez a kinti sajtótól, és még a sportnak is rosszat tesz.Escalade
Nem lőne a sajtó, ha nem lenne vadászengedélyük a ligától. Persze, álszent a vita, hiszen véletlenül halnak a huszonévesek a pályákon, medencékben, véletlenül gyógyulnak két hét alatt a törések, stb. Mindenesetre a Yankees spórolni fog 100 millát.robiroboter
Amint lesz tudományos bizonyíték arra, hogy kapcsolat van a sportolók szívrohamai és valamilyen doppingolási módszer között, el fogok gondolkozni a saját véleményemen és vélhetően ki fog kopni az adott cuccolási technika.

Az meg, hogy fejlődik az orvostudomány (gyors felépülések ilyen-olyan sérülésekből, 10 hónapos recovery time ACL-szakadásokból), nem hiszem, hogy gond.