NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 988
53
02:00 SUGAR BOWL - Georgia vs Ole Miss
Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 12 éve
szerk.: elkezdtem írni a blogger felületén, majd jött véletlenül egy Ctrl+A és egy "z" betű, amit persze rögtön el is mentett. majd, ha visszapakoltam az összes billentyűt a klaviatúrába, akkor nekiállok újra Wordben. 😀marciévek óta mindent wordpadben írok, nem bízom az online felületekben, mint a példád is mutatja 😊
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 12 éve
Én csípem az ilyen sztorikat. És szerintem a játékosok is.
több mint 12 éve
fél off:Gondolom a svédnek ment legjobban az ütögetés 😀
Kedvenc NHL csapatom három játékosa - Cam Fowler, Viktor Fasth és Nick Bonino - Tempében vendégeskedett, ha már a Ducks Phoenixban játszik két meccset is a napokban:
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem tetszik, hogy ilyeneket összehoznak.Mikey
több mint 12 éve
fél off:Kedvenc NHL csapatom három játékosa - Cam Fowler, Viktor Fasth és Nick Bonino - Tempében vendégeskedett, ha már a Ducks Phoenixben játszik két meccset is a napokban:

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem tetszik, hogy ilyeneket összehoznak.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
Jó ötlet. 😊Biztosan nem állítom, hogy így van, de szerintem amikor olyan műsort adnak a rádiók, ami copyrightos (pl. egy MLB-meccs), akkor, ha nem a megfelelő régióból hallgatod őket, egyszerűen más adást hallasz, mint amit a rádió vételkörzetében fogni lehet a táskarádiókon. (Régen, mikor még nem volt sok angol focis stream, próbáltam hallgatni meccset a rádión, de a búgó hangú automata mindig elnézést kért, hogy ezt nekem nem tudják adni és bejátszott valami random műsort.)marciLogikusan hangzik, köszi. Mindig elfelejtem, hogy a 21. században élünk 😊
Más: arbitrációról nincs kedved írni Pénzügyekre, esetleg Play ball!ra? Elég sokunk számára nagy homály. Olvastam, hogy mi az, de mintha kínaiul lett volna.
robiroboter
szerk.: elkezdtem írni a blogger felületén, majd jött véletlenül egy Ctrl+A és egy "z" betű, amit persze rögtön el is mentett. majd, ha visszapakoltam az összes billentyűt a klaviatúrába, akkor nekiállok újra Wordben. 😀
több mint 12 éve
Délután lesz is mit hallgatnom akkor. Remek.
több mint 12 éve
Kint a huszadik pubcast! Csütörtök estére közös WBC-meccsnézést hirdettek a srácok, részletek a posztban.
több mint 12 éve
Biztosan nem állítom, hogy így van, de szerintem amikor olyan műsort adnak a rádiók, ami copyrightos (pl. egy MLB-meccs), akkor, ha nem a megfelelő régióból hallgatod őket, egyszerűen más adást hallasz, mint amit a rádió vételkörzetében fogni lehet a táskarádiókon. (Régen, mikor még nem volt sok angol focis stream, próbáltam hallgatni meccset a rádión, de a búgó hangú automata mindig elnézést kért, hogy ezt nekem nem tudják adni és bejátszott valami random műsort.)marciLogikusan hangzik, köszi. Mindig elfelejtem, hogy a 21. században élünk 😊
Más: arbitrációról nincs kedved írni Pénzügyekre, esetleg Play ball!ra? Elég sokunk számára nagy homály. Olvastam, hogy mi az, de mintha kínaiul lett volna.
több mint 12 éve
Biztosan nem állítom, hogy így van, de szerintem amikor olyan műsort adnak a rádiók, ami copyrightos (pl. egy MLB-meccs), akkor, ha nem a megfelelő régióból hallgatod őket, egyszerűen más adást hallasz, mint amit a rádió vételkörzetében fogni lehet a táskarádiókon. (Régen, mikor még nem volt sok angol focis stream, próbáltam hallgatni meccset a rádión, de a búgó hangú automata mindig elnézést kért, hogy ezt nekem nem tudják adni és bejátszott valami random műsort.)Ez sajnos a csapat függvénye, ha adják a meccsüket a helyi kábelTV-n, menni fog az MLB.tv-n. Emiatt vagyok én is szerencsés, elég sok Mets-meccset ad a televízió NY-ban.marciAzt nem tudod, hogy a rádióadások hogy vannak? Próbáltam a mai listából random közvetítő csatornákat befogni online (tunein, streema), de mindenhol más a műsor. Egyedül Mets rádiót (WFAN) találtam, ami tényleg a meccset adja.
robiroboter
több mint 12 éve
Ez sajnos a csapat függvénye, ha adják a meccsüket a helyi kábelTV-n, menni fog az MLB.tv-n. Emiatt vagyok én is szerencsés, elég sok Mets-meccset ad a televízió NY-ban.marciAzt nem tudod, hogy a rádióadások hogy vannak? Próbáltam a mai listából random közvetítő csatornákat befogni online (tunein, streema), de mindenhol más a műsor. Egyedül Mets rádiót (WFAN) találtam, ami tényleg a meccset adja.
több mint 12 éve
Amikor írtad, még eszemben volt, aztán elfelejtettem. Téged se kényeztet el az MLB.tv közvetítésekkel, bezzeg Yanks meccset minden nap adnak. Valamelyik nap még rádió se volt B'more meccsről.robiroboterHát eddig nem kényeztetnek el, de a hátralévő 23 meccsből 18-at közvetítenek vagy MLB.tv-n (8) vagy whitesox.comon (10), szóval nem panaszkodom.
több mint 12 éve
Amikor írtad, még eszemben volt, aztán elfelejtettem. Téged se kényeztet el az MLB.tv közvetítésekkel, bezzeg Yanks meccset minden nap adnak. Valamelyik nap még rádió se volt B'more meccsről.robiroboterEz sajnos a csapat függvénye, ha adják a meccsüket a helyi kábelTV-n, menni fog az MLB.tv-n. Emiatt vagyok én is szerencsés, elég sok Mets-meccset ad a televízió NY-ban.
több mint 12 éve
Amikor írtad, még eszemben volt, aztán elfelejtettem. Téged se kényeztet el az MLB.tv közvetítésekkel, bezzeg Yanks meccset minden nap adnak. Valamelyik nap még rádió se volt B'more meccsről.
több mint 12 éve
@Mikey: tegnap végül is volt stream a ChiSox oldalon?robiroboterVolt.
több mint 12 éve
@Mikey: tegnap végül is volt stream a ChiSox oldalon?
több mint 12 éve
www.origo.hu/sport/20130303-az-ev-elkapasa-baseballban.htmlRataxesTavaly igen sok 'év elkapása' volt a Sox meccsein.
---
21:05-től White Sox-Padres meccs az MLB.tv-n.
A Soxban a korábbi SD pitcher Jake Peavy kezd, a Padresban a korábbi Sox pitcher Clayton Richard.
Érdekességként ajánlott a megtekintése. 😉
több mint 12 éve
www.origo.hu/sport/20130303-az-ev-elkapasa-baseballban.html
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
Texas Rangers shortstop Elvis Andrus was scratched from Thursday's Cactus League game against the Cleveland Indians due to muscle soreness in his left arm caused by a new tattoo.Összebeszéltek Hamiltonnal. Persze, hogy ilyenkor kell tetkót csináltatni nem is amikor 2 hónapot otthon hesszel 😊 Mondjuk ettől el is hiszem, hogy bedurrant a keze:
😀Rammer

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Texas Rangers shortstop Elvis Andrus was scratched from Thursday's Cactus League game against the Cleveland Indians due to muscle soreness in his left arm caused by a new tattoo.😀

I know the human being and fish can coexist peacefully
több mint 12 éve
Akkor ma tényleg látom az idei első White Sox meccsem. 😉
több mint 12 éve
Jó dolog újra látni a kedvenceket, de rögtön megmutatkozott az érem sötét oldala is...:Granderson első inningben HBP, 10 hét pihenő, ráadásul alkarsérülés.

több mint 12 éve
8-kor lesz a meccs, nyugalom. Majd akkortájt a vezető hírnél megtaláljátok.
több mint 12 éve
@Mikey: ChiSox oldalon sem találom a streamet, hol keressem? 😀robiroboterÉn is ezt kérdezném
több mint 12 éve
@Mikey: ChiSox oldalon sem találom a streamet, hol keressem? 😀
több mint 12 éve
Persze.ingyen?Shawn84whitesox.com oldalon lesz stream.MikeyAlig 5 óra múlva újra láthatom kedvenceimet játszani, el sem hiszem! 😊 😊MikeyChiSox meccs csak audióban lesz, nem?robiroboter
Robi, orioles.com-on nem volt az elmúlt években közvetítés?