Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 963 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 684 — Panthers fan
Infield fly ball uhm bullshit

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
robiroboter 2 290 — Let's go O's!
nem csak te nem érted. infield fly rule-t.

en.wikipedia.org/wiki/Infield_fly_rule

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
mit fújtak? mi ez?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
LOL egy durva errort visszaadtak

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
mi a fene történik? elképesztő hibaparádé.

több mint 13 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 614 — Dolphins fan
jones nem ma megy mennybe.robiroboter
Megcsinálják a nagy játékot erre elkúrja. Pedig kezdett izgalmas lenni a meccs.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
jones nem ma megy mennybe.

több mint 13 éve
harcra 😊 az a harci színünk 😀

több mint 13 éve
ha bárkit is érdekel, ma feketében lesz az O's 😀robiroboter
Gyászra készültök? 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
ha bárkit is érdekel, ma feketében lesz az O's 😀

több mint 13 éve
Ez nem Simmons napja, de úgy összességében mintha elizgulná a meccset a Braves.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 13 éve
de az is érthető valahol, hogy kapd össze magad egy meccsre, örülj neki, hogy van egyáltalán wild card, nem kellett a divíziódat megnyerned, mégis a playoffban vagy.

és ezt most nem csak az orioles miatt mondom.

több mint 13 éve
Még egy rossz dobás, plusz ott volt még Simmonds interference-e is támadásban. Ezért szar ez az egymeccses playoff, nem az igazi különbséget mutatja a csapatok között.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Ha 3ER után feláll a Braves, minden elismerésem.

több mint 13 éve
Uggla mekkora homályt dobott? 2. ER. Saját magát veri meg az Atlanta.

több mint 13 éve
Truth be told? Selig wanted a best-of-three, too.

“Then we started talking about it on the committee. The vote was 14-0, including all four managers,” Selig said, referring to the retired La Russa and Joe Torre, plus the Tigers’ Jim Leyland and Angels’ Mike Scioscia. “They wanted one and out. Everyone wanted one and out, including the TV networks.

La Russa loves one-game wild cards

több mint 13 éve
Lohse lecserélték. Sok volt a 6 H úgy látszik. Vagy inkább pihentetik. 😊

több mint 13 éve
But look, if we’re really interested in making the one-game playoff so different and distinct from the game we watch 162 other times during the year, here are a few additional rule suggestions to make it more wacky for the kids:

One Game Circus

több mint 13 éve
Na ezt a Jones-t is kivágnám gyorsan. Tőle a Cards simán nyer.danyly
Jah, utolsó nímand. Egyébként ki is vágják idény után azonnal.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 611 — Amerikai sportok rajongója
és akkor a régi régi rendszer? két ligagyőztes a world seriesben, és ennyi a playoff? 😀 hol lenne akkor most az O's? 😀 😀robiroboter
semmi se jó!😊
Ma éjjel kezdődik az MLB playoff! Kíváncsian várom milyen is az igazi postseason baseball!!zavi27
Ez az egymeccses series nekem nem az igazi, de érdekes meccsek lesznek, az biztos.

Ez a changeup hiba volt Lohse-tól, de előtte talán a foul ballnál ki lehetett volna ejteni Rosst.Jakehomer
Igen mondjuk ez az egymeccses nekem se tetszik igazán, annak ellenére hogy a bővítésnek örülök. Most gürizel 162 meccset, vért izzadsz hogy bejuss aztán 1 meccsen kiesel. Eddig aki meg bejutott wild cardon annak mindnek garantálva volt egy series minumum.zavi27
pont ez benne a jó, én szeretem a baseballt, de őszintén szólva csak a rájátszást vagyok képes nézni, mert itt már tényleg minden ütés/dobás számít 😊jjncaa
Őersze megvan a feelingje így most ennek, csak szerintem kicsit aránytalan így a 162 meccshez az 1 meccsen eldőlő dolog.
több mint 13 éve
Na ezt a Jones-t is kivágnám gyorsan. Tőle a Cards simán nyer.

több mint 13 éve
Ma éjjel kezdődik az MLB playoff! Kíváncsian várom milyen is az igazi postseason baseball!!zavi27
Ez az egymeccses series nekem nem az igazi, de érdekes meccsek lesznek, az biztos.

Ez a changeup hiba volt Lohse-tól, de előtte talán a foul ballnál ki lehetett volna ejteni Rosst.Jakehomer
Igen mondjuk ez az egymeccses nekem se tetszik igazán, annak ellenére hogy a bővítésnek örülök. Most gürizel 162 meccset, vért izzadsz hogy bejuss aztán 1 meccsen kiesel. Eddig aki meg bejutott wild cardon annak mindnek garantálva volt egy series minumum.zavi27
pont ez benne a jó, én szeretem a baseballt, de őszintén szólva csak a rájátszást vagyok képes nézni, mert itt már tényleg minden ütés/dobás számít 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mekkora error Chippertől, nagy a nyomás 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 611 — Amerikai sportok rajongója
és akkor a régi régi rendszer? két ligagyőztes a world seriesben, és ennyi a playoff? 😀 hol lenne akkor most az O's? 😀 😀robiroboter
semmi se jó!😊
több mint 13 éve
és akkor a régi régi rendszer? két ligagyőztes a world seriesben, és ennyi a playoff? 😀 hol lenne akkor most az O's? 😀 😀