Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 964 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 611 — Amerikai sportok rajongója
Sajnálom az újabb Oakland vereséget, szoros nagy meccs lehetett. Innen már nehéz lesz.
több mint 13 éve
robiroboter 2 290 — Let's go O's!
egész jó kis bakiparádé eddig a playoff 😊

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 13 éve
iiigen, végre kimondta valaki: jim johnson az MVP 😀

több mint 13 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Na, ezert nevetseges az error szamolas, meg az egesz official scorer rendszer ... infield hit. 😀
több mint 13 éve
😀

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 660 — Tyrone Creek
 www.oppermacher.com/mm5/merchant.mvc?Store_Code=OPP&Screen=PROD&Product_Code=10_5_12_WCE

hátha rendelős kedvében van valaki 😀
több mint 13 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 611 — Amerikai sportok rajongója
mi történt egyébként chapmannel év végére?robiroboter
Semmi különös, pihentették és ez túl jól sikerült. Azért a 100-as fastball ott volt, amikor kellett 😊

Phillips=clutch, de az is nagyon meggyőző volt, hogy Cueto első inninges sérülése ellenére uralta a meccset a Reds.Jakehomer
Ja, nagyon összeszedetten játszottak, nehéz lesz bárkinek is megfogni őket.
több mint 13 éve
ja, brutálisan jó ez a csapat, alig várom már a red-nats ligadöntőt 😉

csak hogy a podcast srácok rémálma összejöjjön 😊

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 684 — Panthers fan
mi történt egyébként chapmannel év végére?robiroboter
Semmi különös, pihentették és ez túl jól sikerült. Azért a 100-as fastball ott volt, amikor kellett 😊

Phillips=clutch, de az is nagyon meggyőző volt, hogy Cueto első inninges sérülése ellenére uralta a meccset a Reds.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
mi történt egyébként chapmannel év végére?

több mint 13 éve
na most mindenkinek a fejébe lesz verve az infield fly rule 😊

több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 928 — Patriots fan
Buster 😊

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Vokey 309 — LockOut-szökevény
Terry Francona mint Indians coach? Nekem bejövős 😛Shawn84
Meglássuk. Nagy csodát nem várok.
több mint 13 éve
Almighty is beköszönt 😊

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
gdavid New England Patriots 3 928 — Patriots fan
Cain ezt nagyon benézte. Phillips meg köszönte szépen, és kivágta egy 2R HR-ra.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 13 éve
Navazz, Cueto lesérült az első néhány pitch után. Ez is jól kezdődik.

LeCure lehozott öt outot, igaz, a 2. inning kicsit rázós volt, de a lényeg, hogy nulla runnal adja át a labdát Latosnak.

Ami még jobb, hogy a 3. tetején sikerült kicsit elbizonytalanítani Caint, Phillips 2 run homer, és most is 2 ember bázison 1 out.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Verlander szokás szerint idővel egyre jobb lett, ez az igazán brutális benne. Bár a 8. inningben nem sok kellett az egyenlítő hr-hez, amúgy nagyon kevés volt ma az A's offense.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 535
Terry Francona mint Indians coach? Nekem bejövős 😛
több mint 13 éve
Jól át volt gondolva ez az egész akkor 😊

Verlander kicsit nagyobb strike zónát kap, mint Parker (milyen fasza trade volt az is a Dbacksnek...), ennek ellenére elég jól dolgozzák a pitch countját.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Rajna Tennessee Titans 8 010 — Nega Scott
A 2-3 azért van, mert az extra utazási nap nem fért volna bele a scheduleba, mivel mikor azt készítették, nem volt még a plusz WC meccs bejelentve, és azzal nem számoltak. Jövőre visszacsinálják.

több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.
Csak én emlékszem rosszul, vagy ez a 2-3-2 meccseloszlás is új dolog a playoffban?

Szerintem faszság btwJakehomer
Ez elég régóta így van 😛
Nem kell annyit utazgatni, és minden nap lehet meccset rendezni.. valamilyen szinten ésszerű.Igor
Összekevertem a dolgokat. de talán te is 😊 Ezek a div seriesek csak három nyertig mennek, az zavart meg, hogy eddig itt 2-2-1 volt a forma, erre a 2-3-ra gondoltam, hogy baromság.

Az oké és megvolt, hogy a champ seriesek és a WS 2-3-2, azzal nincs is gond.Jakehomer
Igen, tényleg. Mindenben egyetértünk.. bocsánat 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve
Csak én emlékszem rosszul, vagy ez a 2-3-2 meccseloszlás is új dolog a playoffban?

Ez elég régóta így van 😛
Nem kell annyit utazgatni, és minden nap lehet meccset rendezni.. valamilyen szinten ésszerű.Igor
Összekevertem a dolgokat. de talán te is 😊 Ezek a div seriesek csak három nyertig mennek, az zavart meg, hogy eddig itt 2-2-1 volt a forma, erre a 2-3-ra gondoltam, hogy baromság.

Az oké és megvolt, hogy a champ seriesek és a WS 2-3-2, azzal nincs is gond.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — All those moments will be lost in time, like tears in rain.

Ez elég régóta így van 😛
Nem kell annyit utazgatni, és minden nap lehet meccset rendezni.. valamilyen szinten ésszerű.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 13 éve

Szerintem faszság btw

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 627 — C-lver'N'Blacc
Ezt is megéltem, élőben szoríthatok az A's-nek a rájátszásban.. 😊 Let's Go Oakland!
szerk: fasza kezdés, Coco homár!

Just Win Baby!