Darts
17 feliratkozó
több mint 6 éve
huhh, azért picit megijedtem az elején, de elég sok kiszállót rontott gabo, amit elég jól kihasznált GaryGabo 😁😂
Löfli
Már tudom miért volt olyan ismerős 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Vegulis nem jött be. Csak fél jinx lett.Szép jinx 😂Searle majdnem elvitted az elsőtSzoros 4-0. 😉
Nagyok jó kis meccs lesz ez
Chargers LT
Sobri Jóska
Chargers LT
több mint 6 éve
huhh, azért picit megijedtem az elején, de elég sok kiszállót rontott gabo, amit elég jól kihasznált Gary

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Searle megijedt a lehetőségtől???Érthető dolog, főleg, hogy közben Gary végig 100-as átlagot tolt.
NB2
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Searle megijedt a lehetőségtől???
több mint 6 éve
nem igaz, hogy nem szólnak már az angolok ennek a dilettáns operatőrnek/vágónak, hogy a táblát mutassák mármintha valami m4-es közvetítést néznénk, ahol hithű fidesznyikek csinálnák és nem hozzáértők
több mint 6 éve
Szép jinx 😂Searle majdnem elvitted az elsőtSzoros 4-0. 😉
Chargers LT
Sobri Jóska
több mint 6 éve
majdnem 😀Searle majdnem elvitted az elsőtSzoros 4-0. 😉
Chargers LT
Sobri Jóska

Don't blink!
több mint 6 éve
Garynek fel van adva a lecke, hátha még a kiszállókat is elkezdi bedobogatni a srác
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Searle majdnem elvitted az elsőtSzoros 4-0. 😉
Chargers LT
több mint 6 éve
Searle majdnem elvitted az elsőtNagyok jó kis meccs lesz ez
több mint 6 éve
Uh, csóri Chizzy odaállt a gyorsvonat elé, pedig jól játszott.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Chizzy d18-a ott van 😊ez a 161 se volt szar 😀
Jakehomer

Don't blink!
több mint 6 éve
Akkor hogy van az, hogy nála sokkal rosszabb kiszállózással ÉS rosszabb első 9 nyílátlaggal Suljovic magasabb átlagot produkált?Kiemelkedően, de ahhoz, hogy ne húzza le az átlagot, 100%-os kiszállózás kellene.Leginkább, de nem teljesen, mint a mellékelt ábra is mutatja, attól még lehet gyengébb az átlag, és nemcsak a kiszálló miatt, mert azt ugye kiemelkedően dobta.Hogyhogy mióta? Az első 9 nyilas átlag mutatja meg leginkább, hogy valaki hogy dobja a tömeget...A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
A 100-as első 9 nyilas átlag azt mutatja, hogy 3 kör után átlagban már 200 pont alatt volt, az ötödik körre pedig már dobhatott duplára.
Szóval továbbra is tartom, hogy az a tömegelés teljesen rendben volt.
Bálesz
Akárhogy nézem a 90-es átlag extrém jó kiszállózással nem azt mutatja, hogy végig konzisztensen jól dobta a tömeget (és ez volt az én alapállításom).
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
óriási meccs 😀
több mint 6 éve
Kiemelkedően, de ahhoz, hogy ne húzza le az átlagot, 100%-os kiszállózás kellene.Leginkább, de nem teljesen, mint a mellékelt ábra is mutatja, attól még lehet gyengébb az átlag, és nemcsak a kiszálló miatt, mert azt ugye kiemelkedően dobta.Hogyhogy mióta? Az első 9 nyilas átlag mutatja meg leginkább, hogy valaki hogy dobja a tömeget...A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
A 100-as első 9 nyilas átlag azt mutatja, hogy 3 kör után átlagban már 200 pont alatt volt, az ötödik körre pedig már dobhatott duplára.
Szóval továbbra is tartom, hogy az a tömegelés teljesen rendben volt.

több mint 6 éve
Leginkább, de nem teljesen, mint a mellékelt ábra is mutatja, attól még lehet gyengébb az átlag, és nemcsak a kiszálló miatt, mert azt ugye kiemelkedően dobta.Hogyhogy mióta? Az első 9 nyilas átlag mutatja meg leginkább, hogy valaki hogy dobja a tömeget...A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Bálesz
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
Azért mostmár elég kemény meccsek jönnek, izgi lesz mindegyik. Bár eddig is jó volt a vb.
több mint 6 éve
Evans nagy kedvenc lesz nekem 🤣Óriási tempó van, de ezt tudtuk is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 6 éve
Most kezdődik a van Gerwen - Evans meccs.Mindjárt vége.
több mint 6 éve
Hogyhogy mióta? Az első 9 nyilas átlag mutatja meg leginkább, hogy valaki hogy dobja a tömeget...A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer

több mint 6 éve
Ez is micsoda meccs OMG!
több mint 6 éve
Mondtam én, hogy a tömeg egyenlő a győzelemmel, vagy hogy nem érdemelte meg?A tömeg mióta egyenlö a gyözelemmel?A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Kérdezd csak meg Ian White-ot. Tegnapig az egyetlen 100 feletti átlag, mégis ki lett ebrudalva
Eazzy
Kicsit túltoljátok a white knightot 😛 mindössze megjegyeztem, hogy a tömeget nem dobja stabilan.
Tepper takarodj!
több mint 6 éve
A tömeg mióta egyenlö a gyözelemmel?A tömeg mióta egyenlő az első 9 nyíllal? 90-es átlagot dobott.100 felett volt az első 9 nyilas átlaga. Az nálam belefér a jó kategóriába 😀Kicsit feljavult, illetve a 11 nyilas felhúzza az átlagát, de amúgy tartom, hogy a tömeget nem dobja jól. A kiszállózása parádés.Tömegben nem tudja tartani a lépést hosszú távonGyönyörű jinx 😂😎
Jakehomer
Chargers LT
Jakehomer
Bálesz
Jakehomer
Kérdezd csak meg Ian White-ot. Tegnapig az egyetlen 100 feletti átlag, mégis ki lett ebrudalva
Don't talk the walk, Walk the talk!