EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Willie Parker
15 391
És Saka?Jude menne hátra Rice mellé és oda be MusiBellingham helyett beraknád alaphelyzetben, mert ott az a posztja?MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Aztán tényleg egymás pöcsében játszana Foden, Musi, Jude és Kane
zacknorb
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
1992Jót tenne a meccsnek egy dán térdkalács-törés.Mi hozta ezt ki belőled?
Tactful Cactus
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Stig Töfting highlights lehetettJót tenne a meccsnek egy dán térdkalács-törés.Mi hozta ezt ki belőled?
Tactful Cactus
Kampman
5 hónapja
Jude menne hátra Rice mellé és oda be MusiBellingham helyett beraknád alaphelyzetben, mert ott az a posztja?MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
csebi
Willie Parker
Aztán tényleg egymás pöcsében játszana Foden, Musi, Jude és Kane
5 hónapja
Willie Parker
15 391
⬇️Ebbe? Ne rohogtess.Amúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Kampman
28 331
Jót tenne a meccsnek egy dán térdkalács-törés.Mi hozta ezt ki belőled?
Tactful Cactus
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Jót tenne a meccsnek egy dán térdkalács-törés.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Bellingham helyett beraknád alaphelyzetben, mert ott az a posztja?MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
csebi
5 hónapja
Ebbe? Ne rohogtess.Amúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Édes istenem, ez mióta fault? Kézrátételnek is gyenge...
5 hónapja
Fix betenné, és akkor már tényleg nem férnének el középen.Amúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
5 hónapja
MuhahaAmúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Amúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerébenBe se férne sztem az angolba
csebi
5 hónapja
semmi nem volt, egy RB ha ennyitől lemenni a saját játékosai rugdalnák le a pályáról
5 hónapja
Sané majdnem ezt is elkúrta, de legalább összehozott egy szabadrúgást.
5 hónapja
Sané szóló!
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Olaszokat fent húzzuk már ki 😁És a vigaszág?
ThundersNFL a Paraszt
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Ki nyeri: NémetországGrúzia, hogy legyen valami bája
Ki nyerje: Svájc
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Kampman
28 331
Összehasonlíthatatlan.2000-es évek eleje vibe-ja van nálam az angoloknál.Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
csebi
Igaz, az a csapat nem tolt ilyen nézhetetlen sz.rt, csak nem nyertek semmit.
bogjosi
Azt a csapatot sem szerettem, de tele volt karakterekkel.
Mondjuk a 2000-es meg a mai olasz válogatott között még súlyosabb különbség van.
5 hónapja
Amúgy a foci szerető közönség megköszönheti s BMnek h megmentették a világot attól h Musialat kellene nézni Southgate rendszerében
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Ki nyeri: NémetországKi nyerje: Svájc
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Nincsenek rákényszerítve a játékraDe az h 1-0 a 10. Percben és még a Kontrát is feladják mint lehetőség. ÉrthetetlenRossz a felállás és a játékrendszer, illetve full defenzív.Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
csebi
Mondjuk lehet minden meccsük 0-0 lesz innentől.
Willie Parker
csebi
5 hónapja
Olaszokat fent húzzuk már ki 😁rég kivan
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Olaszokat fent húzzuk már ki 😁
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
bogjosi
1 499
2000-es évek eleje vibe-ja van nálam az angoloknál.Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
csebi
Igaz, az a csapat nem tolt ilyen nézhetetlen sz.rt, csak nem nyertek semmit.
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!