EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
bogjosi
1 499
hát..ez semmi nem volt sztem a "gólnál"...
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Das spitzte sich schnell zu, majd ha lesz érvényes német g[lHa Havert leadja Sanenak akkor már vezetnének a németekHö, a lelátón kilőtte volna a dán öregember fogait
csebi
5 hónapja
Eddig Tah húzta vissza a csapatot
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Scheiße.
5 hónapja
Ha Havert leadja Sanenak akkor már vezetnének a németek
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Látom Andrich HP Baxxter-esre vette a figurát! 😀
5 hónapja
Willie Parker
15 391
"A Bayern cselező fenoménja Sané". Varga Ákos furcsán ejti a nettó emberhátrányt. 😀Magyarul labdatemető
iktriad
5 hónapja
Wirtz miért került ki? Sérülés?Nagelsman hardcore levelre állította be ma FIFA-t nélküle és Sanéval. 😀
csebi
5 hónapja
az első német gólig lesz nehéz, utána sima libaVan itt valaki, aki a dánok továbbjutására tesz?Szerintem szoros meccs lesz, meglepne egy sima német siker. Főleg egy Sanéval a kezdőben 😁
nagylaza, főpohárnok
kapitnono
5 hónapja
Wirtz miért került ki? Sérülés?
5 hónapja
Danke az infóért.Azon gondolkozom, szerintem a dánok és a németek most találkoznak EB-n először a 92-es EB döntő óta.2012-ben is volt meccsük
iktriad
Kampman
5 hónapja
"A Bayern cselező fenoménja Sané". Varga Ákos furcsán ejti a nettó emberhátrányt. 😀
5 hónapja
Kampman
28 331
Azon gondolkozom, szerintem a dánok és a németek most találkoznak EB-n először a 92-es EB döntő óta.2012-ben is volt meccsük
iktriad
5 hónapja
Van itt valaki, aki a dánok továbbjutására tesz?Szerintem szoros meccs lesz, meglepne egy sima német siker. Főleg egy Sanéval a kezdőben 😁
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Azon gondolkozom, szerintem a dánok és a németek most találkoznak EB-n először a 92-es EB döntő óta.
5 hónapja
Deutschland, Deutschland über alles...
5 hónapja
5 hónapja
Amúgy szerintem az angoloknak is jobb lett volna, ha az olaszokkal kell játszaniuk negyeddöntőt.szlovákok talán nem megoldhatatlan feladat nekik azért
zacknorb
5 hónapja
Fuh gecc, ezt a helyszíni emberkét honnan szalajtották?
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Amúgy szerintem az angoloknak is jobb lett volna, ha az olaszokkal kell játszaniuk negyeddöntőt.
5 hónapja
Van itt valaki, aki a dánok továbbjutására tesz?Max Viggo Mortensen és a dunadánok.
nagylaza, főpohárnok
5 hónapja
Van itt valaki, aki a dánok továbbjutására tesz?
5 hónapja
Mondjuk mivel utóbbi az F csoportban volt, azért volt esélyeOlaszok kihúzvaIdőben a grúzok előtt. Ezt se sokan gondolták volna.
Heisman nádor
Kampman
5 hónapja
Kampman
28 331
Olaszok kihúzvaIdőben a grúzok előtt. Ezt se sokan gondolták volna.
Heisman nádor