EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
De az h 1-0 a 10. Percben és még a Kontrát is feladják mint lehetőség. ÉrthetetlenRossz a felállás és a játékrendszer, illetve full defenzív.Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
csebi
Mondjuk lehet minden meccsük 0-0 lesz innentől.
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
Várom már a reakciót hogy, a magyarok elleni csalás után most elvették a német gólt lökés miattOrigo-n mindjárt kint lesz. És "csak mákkal vannak ott ahol és lejt is a hazai pálya".
zacknorb
5 hónapja
Nagyon vágja már a dánok hátát a háló....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Nagyon tetszetős a németek játéka, csak jöjjön már össze a vezető góljuk.
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Rossz a felállás és a játékrendszer, illetve full defenzív.Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
csebi
Mondjuk lehet minden meccsük 0-0 lesz innentől.
5 hónapja
Tactful Cactus
13 880
Járókerettel.Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
csebi
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 hónapja
Ha Szlovákia elpicsázná őket, Southgate haza se menjen a csapattal.Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
csebi
5 hónapja
ezt nem tudom a dánok meddig bírják
5 hónapja
Várom már a reakciót hogy, a magyarok elleni csalás után most elvették a német gólt lökés miatt
5 hónapja
Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...Amúgy nekem az angolok a legnagyobb csalódás. Ilyen kerettel ezt játszani …
Willie Parker
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
5 hónapja
PLben nem adna meg ilyen gólt akkor örökre eltiltanák
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Az angol és német csapat EB előtti megítélése és az EB-n való játéka mennyire más...
5 hónapja
Ezt mi a csöcsért nem adták meg?Mindig a hazaiak fele lejt a pálya. Oh, wait.
vpi
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Mindig ezek a SchmeichelekKasper úgy néz ki, mint Air Sanyi. 😀
Willie Parker
5 hónapja
illegal blindside blockDeutschland nummer 6
15 yard penalty
5 hónapja
Bodicsekk, nagy ügyLes volt?Eltüntettek egy dán védőt
csebi
Kampman
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 391
Mindig ezek a Schmeichelek
5 hónapja
Hagyjuk már …Les volt?Kimmich elzárás sztem
csebi
gamerkr
5 hónapja
Les volt?Kimmich blokkja elég NFL es volt, szerintem azt fújta le
csebi
5 hónapja
Ezt mi a csöcsért nem adták meg?
5 hónapja
Les volt?Kimmich elzárás sztem
csebi
5 hónapja
csipkelli
4 008
Micsoda szabálytalanság!
5 hónapja
Les volt?