EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Nem baj, nem szeretem a girhes csajokat. Tudod, amilyeneket linkelni szoktál.Többet eszik, mint amennyit te tegnap vagy mikor.Olyan nincs hogy túl nagy vagy sok 😀Román csöcste ez egy kicsit sok lett
warr_b
Sixo
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Sixo azért ne barely 18 képeket pakolgass már, mintha feltörted volna a Kaleta szervert
5 hónapja
shagi0206
10 990
A 3 napja mosdatlan román télapóhoz viszonyítva ez is lehet büdös. Plusz ugye a szőrös talp... kéne a francnakRomán csöcste ez egy kicsit sok lett
warr_b
Sixo
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Azért vigyázz Hurka, nehogy warr b megegyen!!!Ilyet is ritkán kapok, hogy miattam éri meg a mérkőzés(főleg miközben meccset vezetek), szóval nekem meg már ezért megérte 😀Ameddig nem vezetik be azt a változtatást, hogy 0-0 esetében egyik csapat sem kap pontot, addig mindig lesznek ilyen meccsek (többségben a szórakoztatókkal szemben)Wow, te még megvagy már megérte ez a szar meccs.
Hurka
Tactful Cactus
Hurka
5 hónapja
Ilyet is ritkán kapok, hogy miattam éri meg a mérkőzés(főleg miközben meccset vezetek), szóval nekem meg már ezért megérte 😀Ameddig nem vezetik be azt a változtatást, hogy 0-0 esetében egyik csapat sem kap pontot, addig mindig lesznek ilyen meccsek (többségben a szórakoztatókkal szemben)Wow, te még megvagy már megérte ez a szar meccs.
Hurka
Tactful Cactus
5 hónapja
Többet eszik, mint amennyit te tegnap vagy mikor.Olyan nincs hogy túl nagy vagy sok 😀Román csöcste ez egy kicsit sok lett
warr_b
Sixo
warr_b
5 hónapja
Lúdas Solymi
8 029
Az lehet, de nagyon csúnyán játszanak.Mondjuk bolond módjára szaladgálnak, ez nem a skandináv módszerVicces csoport, a négyből háromnak mindig jó az eredmény, de egynek nem és ha az az egy csinál valamit, megint modul minden. Ez utolsó perces dráma lesz.szerintem a román-szlovák most már be fog állni X-re, mert az fixen jó mindkettőnek
Tony Adams
Szesze
Willie Parker
Most vagy a magyar válogatott lépett szintet szervezettségben vagy a románok színvonala csökkent.
Vagy mindkettő.
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Fogd meg a cseh sörömAz F csoportban konkrétan csak a cseh-portugál volt szar, és sztem a maiak se lesznek azok.Kegyetlen szinvonaltalan talalkozo ez is.legalább az estiek is szarok lesznek
JéBé
Negritis, a vajda
zacknorb
5 hónapja
JéBé
7 035
Kurva nagy dilemmaba vagyok hogy melyik nagyobb wtf az Angol vagy a Roman elso hely..
5 hónapja
nem azt néztem, mert azt hittem a másik jó meccs lesz, az meg bunda, de úgy néz ki benéztemMondjuk bolond módjára szaladgálnak, ez nem a skandináv módszerVicces csoport, a négyből háromnak mindig jó az eredmény, de egynek nem és ha az az egy csinál valamit, megint modul minden. Ez utolsó perces dráma lesz.szerintem a román-szlovák most már be fog állni X-re, mert az fixen jó mindkettőnek
Tony Adams
Szesze
Willie Parker
5 hónapja
Amúgy ezt meg a C-csoportot ki lehetne törölni, és a többiek 16-an mehetnének tovább inkább
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Willie Parker
15 409
Mondjuk bolond módjára szaladgálnak, ez nem a skandináv módszerVicces csoport, a négyből háromnak mindig jó az eredmény, de egynek nem és ha az az egy csinál valamit, megint modul minden. Ez utolsó perces dráma lesz.szerintem a román-szlovák most már be fog állni X-re, mert az fixen jó mindkettőnek
Tony Adams
Szesze
5 hónapja
Olyan nincs hogy túl nagy vagy sok 😀Román csöcste ez egy kicsit sok lett
warr_b
Sixo
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
hát ez eddig szörnyű..
5 hónapja
Azt a telibevert román kurva eget, hogy tegnap meg ma lassan megnézek 5 félidőt, de sem a francia,angol, belga meccsen nincs egy csöves akciógól. Mi ez a színvonal?😁
5 hónapja
Román csöcsHail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Lehet naiv vagyok de jobb meccset vartam az ukran-belganal. Remelem a masodik felido jobb lesz...
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
eddigi legfogalmatlanabb tippem volt erre a 3-1.. szégyellem magam
5 hónapja
Az F csoportban konkrétan csak a cseh-portugál volt szar, és sztem a maiak se lesznek azok.Kegyetlen szinvonaltalan talalkozo ez is.legalább az estiek is szarok lesznek
JéBé
Negritis, a vajda
5 hónapja
Hát nekik semennyire nem hiszek. Egy broncososnak meg egy notórius fantasy csalónak?ha nekem nem hiszel olvasd el a többieket 😊ez fix?egymás elleni az elsődlegesAz nem elég, mert akkor a szlovákok harmadikok -1es gól különbséggel és 3 ponttal, mi van -3ban vagyunknem, igazából elég lenne egy min 2 gólos belga és egy akármilyen román győzelem, nem lehetetlenigen, mert nagyon valószínűtlen, ilyen eredményeknek kellene összejönni: 4 gólos szlovák vagy 3 gólos román győzelem és mellé belga győzelem, ha csak 1 gólos akkor 1-0ás jónem arról volt szó, hogy csak az esti meccsek számítanak?vezetnek az északi-magyarokJó lehet, ha nyernek 5-0-ra, és a belgák is vagy 3-0-ra
hát ez nekünk nem jó
NB2
shagi0206
slowmotion
Sixo
Szesze
Sixo
Szesze
Sixo
Szesze
5 hónapja
Kegyetlen szinvonaltalan talalkozo ez is.legalább az estiek is szarok lesznek
JéBé
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
fura 😊Ahogy nézem a románok nem akarják a véletlenre bízni és támadják a kaput.Vicces csoport, a négyből háromnak mindig jó az eredmény, de egynek nem és ha az az egy csinál valamit, megint modul minden. Ez utolsó perces dráma lesz.szerintem a román-szlovák most már be fog állni X-re, mert az fixen jó mindkettőnek
Tony Adams
Szesze
Lúdas Solymi