NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 750
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Rachel cookA meccs előtt ráhangolódásnak:fúj!
Sixo
név?
Fontos_Vidra
5 hónapja
Vitézlő Titoknok tomz
1 358
Mekkora trollkodás ez már a szervezőktől, hogy egy csomó román nemzeti színes kis puját raktak elénk.... 😊
5 hónapja
Szobo megint igazi tele a gatya arccal állt folyosónHa gólokkal van tele az a gatya akkor hadd jöjjön.
Kúrfürst briareos
5 hónapja
Passzolom a kérdést.A meccs előtt ráhangolódásnak:ő skót?
Sixo
Toto21
5 hónapja
Na verjük meg a köcsögöket
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
5 hónapja
Ami ilyenkor M4+ néven futDuna worldmásikat hol adjak?mustaine kivételével nézi majd valaki a svájci-német meccset? 😊én mind2 nézem majd
jah meg talán bria
NB2
ezért jó a 2 monitor
Negritis, a vajda
Fontos_Vidra
gamerkr
5 hónapja
Duna worldmásikat hol adjak?mustaine kivételével nézi majd valaki a svájci-német meccset? 😊én mind2 nézem majd
jah meg talán bria
NB2
ezért jó a 2 monitor
Negritis, a vajda
Fontos_Vidra
5 hónapja
Az m4sport.hu-n lehet nézni mind2őt.másikat hol adjak?mustaine kivételével nézi majd valaki a svájci-német meccset? 😊én mind2 nézem majd
jah meg talán bria
NB2
ezért jó a 2 monitor
Negritis, a vajda
Fontos_Vidra
5 hónapja
ha m4 klikk nem adja akkor footybytemásikat hol adjak?mustaine kivételével nézi majd valaki a svájci-német meccset? 😊én mind2 nézem majd
jah meg talán bria
NB2
ezért jó a 2 monitor
Negritis, a vajda
Fontos_Vidra
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Fontos_Vidra
1 483
másikat hol adjak?mustaine kivételével nézi majd valaki a svájci-német meccset? 😊én mind2 nézem majd
jah meg talán bria
NB2
ezért jó a 2 monitor
Negritis, a vajda
5 hónapja
mustaine kivételével nézi majd valaki a svájci-német meccset? 😊én mind2 nézem majd
jah meg talán bria
NB2
ezért jó a 2 monitor
5 hónapja
mustaine kivételével nézi majd valaki a svájci-német meccset? 😊jah meg talán bria
5 hónapja
Az nagyon nem lesz elég a továbbjutáshoz ha csak nyerünkLehet hogy ez a legjobb kezdőnk, viszont akkor ne várjunk sokat a meccstől, és nem lesz csalódásMa majd ki fog szakadni, hozunk egy A játékot, simán nyerünk, és továbbjutunk.
kapitnono
Őszentsége Sobri Jóska
5 hónapja
Ezeket az xg ket nem tudom hogy számolják, nem is érdekel, de a gólon kívül a többinél szembe volt a kapussal, védő nem volt körülötte úgy lőhetett/fejelhetett. Ha ez nem gólhelyzet akkor nem tudom mi az.az XG-t úgy számolják hogy megnézik az adott szituból hányan rúgták be és hagyták ki
kapitnono
szal Lukaku ziccer kihagyásai ugyanúgy ott vannak mint Haaland góljai
5 hónapja
Akkor mondom h jutunk tovább...ma győzés az az alap. Olasz X Horvát
Spanyol, Angol, Dán W, és nem kell számolgatni!
5 hónapja
Lehet hogy ez a legjobb kezdőnk, viszont akkor ne várjunk sokat a meccstől, és nem lesz csalódásMa majd ki fog szakadni, hozunk egy A játékot, simán nyerünk, és továbbjutunk.
kapitnono
5 hónapja
Lehet hogy ez a legjobb kezdőnk, viszont akkor ne várjunk sokat a meccstől, és nem lesz csalódásAzért vicces hogy valakiben felmerül hogy Ádám kezdjen Varga helyett...De mit teljesít? 4 100% os ziccerből egyszer találta el a kaput, ebből a legtávolabbi lővése kb 10 méterről volt... Igaz volt egy gólja is.Botka a védelemben, és Varga még mindig elől 😂😂Amúgy ki a fene lenne elől?
Asszem gólt biztos hogy fogunk kapni, de rúgni nem valószínű
kapitnono
Varga eddig teljesíti amit kell, jó a fejjátéka, és literally Ádám Martin van mögötte.
zacknorb
De igen, inkább megnézném Ádámot, mert az kb borítékolható hogy a skótok gond nélkül fogják elnyomni vargát. Ádámnak legalább ebben több esélye lenne.
kapitnono
Sztem ez a jelenlegi legjobb kezdőnk, ha Langot nem akarjuk játszatni.
davemayer
5 hónapja
Ezeket az xg ket nem tudom hogy számolják, nem is érdekel, de a gólon kívül a többinél szembe volt a kapussal, védő nem volt körülötte úgy lőhetett/fejelhetett. Ha ez nem gólhelyzet akkor nem tudom mi az.Az a 4 db 100%os Ziccer volt 0.9xg, amiből jött 1 gól.De mit teljesít? 4 100% os ziccerből egyszer találta el a kaput, ebből a legtávolabbi lővése kb 10 méterről volt... Igaz volt egy gólja is.Botka a védelemben, és Varga még mindig elől 😂😂Amúgy ki a fene lenne elől?
Asszem gólt biztos hogy fogunk kapni, de rúgni nem valószínű
kapitnono
Varga eddig teljesíti amit kell, jó a fejjátéka, és literally Ádám Martin van mögötte.
zacknorb
De igen, inkább megnézném Ádámot, mert az kb borítékolható hogy a skótok gond nélkül fogják elnyomni vargát. Ádámnak legalább ebben több esélye lenne.
kapitnono
Plusz Ádám Martin még mindig nem használható 45 percnél többet, és konkrétan fejbe kell lőni, hogy legyen valami.
zacknorb
5 hónapja
Aszongya stabilak vagyunk hátul és gyorsak vagyunk átmenetben. Aham... a gólarány meg 1-5.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
5 hónapja
Közben Svájc-Németország lesz öngól 8.75 vegas.hu-n