NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 749
44
01:30 Georgia Tech @ #7 Georgia
EB 2024 - eredményközvetítő
20 feliratkozó
5 hónapja
Fantasy és tippelde:Fantasy játék, salary capes liga:Ki nyeri?
gaming.uefa.com/en/eurofantasy/leagues/NyDQMX/0062006F0077006C002E006800750020004500550052004F00200032003000320034/G%C3%A1bor%20Papp
Ha kérne kódot: NyDQMX
Tippelde:
www.tipp.ly/?csapat=bowlhu-euro-2024&meghivo=18867
UEFA tippelde:
gaming.uefa.com/en/europredictor/groupjoin/4QTOLKKKKM
empty taxi
Spanyolország: csi77, dande, Heisman
Szerkesztette: r.baggio
5 hónapja
Csak nehogy valaki megint lezuhanjon....Hogyisne, még elkummantaná a legóikat 🤣A mai kimarad nekem, megyünk a Vámpírok báljára, még tavaly októberben vettük a jegyet.Lehet te jársz ma jól ezzel.
warr_b
Szivacskival, ki mással? 😀A mai kimarad nekem, megyünk a Vámpírok báljára, még tavaly októberben vettük a jegyet.majd kiderül, hogy ez most jó vagy rossz nekünk 😊
warr_b
gyerekek kivel lesznek? 😊
NB2
iktriad
Anyám átjön és vigyáz a fiúkra.
warr_b
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Hogyisne, még elkummantaná a legóikat 🤣A mai kimarad nekem, megyünk a Vámpírok báljára, még tavaly októberben vettük a jegyet.Lehet te jársz ma jól ezzel.
warr_b
Szivacskival, ki mással? 😀A mai kimarad nekem, megyünk a Vámpírok báljára, még tavaly októberben vettük a jegyet.majd kiderül, hogy ez most jó vagy rossz nekünk 😊
warr_b
NB2
iktriad
Anyám átjön és vigyáz a fiúkra.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
A mai kimarad nekem, megyünk a Vámpírok báljára, még tavaly októberben vettük a jegyet.Lehet te jársz ma jól ezzel.
warr_b
warr_b
NB2
Szerkesztette: iktriad
5 hónapja
A mai kimarad nekem, megyünk a Vámpírok báljára, még tavaly októberben vettük a jegyet.majd kiderül, hogy ez most jó vagy rossz nekünk 😊
warr_b
5 hónapja
A mai kimarad nekem, megyünk a Vámpírok báljára, még tavaly októberben vettük a jegyet.
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
5 hónapja
Mai lehetséges kezdő Botkával és Styles-al a Sport szerint. Nagy Ádám nem kezdene, ilyen lehetséges? 😀Én inkább a skót kezdőt néztem, ami sztem inkább ugyanolyan felállásban lesz, mint mi.
iktriad
ScottyMcT és McGinn duplatizes és Che Guevara Adams elől centerben.
5 hónapja
Mai lehetséges kezdő Botkával és Styles-al a Sport szerint. Nagy Ádám nem kezdene, ilyen lehetséges? 😀Lesznek szerintem bőven meglepetések a csapatban, az alapkezdő nagy része fizikálisan nem hiszen hogy készen áll 3 meccsre.
iktriad
5 hónapja
Rossi mondta, hogy Styles kellene, és vagy Schafer, vagy Nagy helyett tud beállni, szóval Nagy helyére no brainer lenne.Mai lehetséges kezdő Botkával és Styles-al a Sport szerint. Nagy Ádám nem kezdene, ilyen lehetséges? 😀Mivel Nagy Ádi kiskedvenc így játszani fog 100%
iktriad
ThundersNFL a Paraszt
5 hónapja
Mai lehetséges kezdő Botkával és Styles-al a Sport szerint. Nagy Ádám nem kezdene, ilyen lehetséges? 😀Mivel Nagy Ádi kiskedvenc így játszani fog 100%
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
5 hónapja
Ronaldo seeing everyone brand him as unselfishpic.twitter.com/nE5U9YYkGj
— Troll Football (@TrollFootball) June 22, 2024
5 hónapja
Mai lehetséges kezdő Botkával és Styles-al a Sport szerint. Nagy Ádám nem kezdene, ilyen lehetséges? 😀ha callum tud kezdeni én is inkább őt raknám fel mint Ádit
iktriad
skótok ellen az a stílus kell
Botkát nemtokm
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
5 hónapja
Mai lehetséges kezdő Botkával és Styles-al a Sport szerint. Nagy Ádám nem kezdene, ilyen lehetséges? 😀 5 hónapja
ozibozi
17 226
🎙️ José Mourinho: "Játékosok, akiket szomorúan kell nézni az Eb-n? Azt mondanám, hogy Toni Kroos, Luka Modrić és Cristiano Ronaldo. Mert úgy gondolom, hogy ez az utolsó EB számukra. És azért mondom, hogy szomorúsággal, mert ilyen játékosokat, mint ők, nem sokszor látunk. Cristiano és Modrić esetében a futball szép volt számukra, és büszkeséggel töltötte el őket, hogy a világ legjobbjainak tartják őket. Úgy gondolom, Kroost nem értékelték eléggé, figyelembe véve, hogy milyen játékos. Számomra ő egy abszolút hihetetlen játékos"Philipp Kessler
#FCBayern #MiaSanMia #Bayern #EURO2024
5 hónapja
egyébként ez a belga csapat simán lőhetett volna a 2 meccsen 10 gólt is, de nem lőtt...kérdés, hogy vajon egyszer kiszakad a gólzsák vagy kiesnek, mert nem tudnak gólt lőni
ilyen szempontból a románoknak nagy mákjuk van, mert a +1-es gk-jük simán lehetett volna ma -2 is
5 hónapja
Most likely R16 matchups through MD2🇮🇹 ITA v SUI 🇨🇭 - 47.5%
🇳🇱 NED v TUR 🇹🇷 - 31.4%
🇩🇪 GER v DEN 🇩🇰 - 31.0%
🇭🇷 CRO v SUI 🇨🇭 - 29.9%
🇫🇷 FRA v TUR 🇹🇷 - 25.8%
🇩🇪 GER v SRB 🇷🇸 - 24.8%
🇵🇹 POR v HUN 🇭🇺 - 23.8%
🇫🇷 FRA v BEL 🇧🇪 - 23.3%
🇵🇹 POR v SCO 🏴 - 21.1%
🇫🇷 FRA v ROM 🇷🇴 - 20.5%
5 hónapja
Az utolsó kapus Casteels előtt, aki gólpasszt adott, Rüştü volt 2008-ban
5 hónapja
Már csak az kellene hogy az ukránok meglepjék Belgiumot
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
5 hónapja
Mindenki 3 pontos akkor. Ha az utolso kor mindket meccse x, akkor 4 ponttal is lehet utolsonak lenni. Nem tudom volt e mar ilyen, erzesre nem.épp ezért a román-szlovák tuti x
Zsellér van de Vrij
és akkor mindkettő továbbmegy, hatalmas siker lenne az nekik
5 hónapja
Jajaja, az igen, de nem irtam hogy EB-re gondoltam. 😊Mindenki 3 pontos akkor. Ha az utolso kor mindket meccse x, akkor 4 ponttal is lehet utolsonak lenni. Nem tudom volt e mar ilyen, erzesre nem.'94-es vébén az ír-olasz-norvég-...mexikói csoport?
Zsellér van de Vrij
slowmotion
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Schumit se foglalkoztatta, ha Zsolti 50 másodpercről 45re közelített🤣Kettő 0 pontos tippem volt. Az egyiket dupláztam, másiknál a kollégák a kurva jó saját tippjeiket.Nézz a visszapillantóba, valaki közeledik.
Faszom.
zacknorb
Sixo
5 hónapja
Mindenki 3 pontos akkor. Ha az utolso kor mindket meccse x, akkor 4 ponttal is lehet utolsonak lenni. Nem tudom volt e mar ilyen, erzesre nem.'94-es vébén az ír-olasz-norvég-...mexikói csoport?
Zsellér van de Vrij
5 hónapja
Kettő 0 pontos tippem volt. Az egyiket dupláztam, másiknál a kollégák a kurva jó saját tippjeiket.Nézz a visszapillantóba, valaki közeledik.
Faszom.
zacknorb
5 hónapja
Kettő 0 pontos tippem volt. Az egyiket dupláztam, másiknál a kollégák a kurva jó saját tippjeiket.Faszom.
5 hónapja
Mindenki 3 pontos akkor. Ha az utolso kor mindket meccse x, akkor 4 ponttal is lehet utolsonak lenni. Nem tudom volt e mar ilyen, erzesre nem.
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
5 hónapja
Ezt gép húzza be nem ember.ez így objektív? 😀 5 percig nézegetik, aztán behúznak egy kamu vonalatSzóval az egyetlen objektív szabályt engedjük el objektívnak lenni, hogy aztán megint hitviták legyenek hogy kéz/nem kéz, les/nem lesi.ibb.co/cvv8LmP/z95m0yd6n68d1.jpgaz összes ilyet meg kéne adni/tovább kéne engedni.. röhej ez így, ez a szabály nem erre lett kitalálva
deyell
Szesze
zacknorb
minden egyvonal közelit el kéne engedni és kész
Szesze
És akkor mi az egyvonal közeli?
Akkor azon fogunk vitatkozni, hogy ez az volt-e vagy nem, mert megint kiveszik az objekivitást.
A kéz szabályt is nonstop variálják, gecire nem egyértelmű és nonstop viták vannak róla hogy mindenki máshogy fújja.